Jump to content

Photo

Pajudant dreba masina

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Alusgeras

Alusgeras
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 950
  • Automobilis:406c

Posted 2012 February 22 - 19:26

Kaip ir is pavadinimo aisku mazdaug kas kaltas, tikriausiai sankaba, bet mane domina konkreciau. ar toks simptomas pasireiskia kaip diskas buna nusitrynes? ar spyruokles susidevejusios? ar dar koks velnias. Tai pat domina kiek mazdaug dar su tokia sankaba vaziuosiu? Dreba pradedant vaziuoti, - T.y jungiant pirma begi, - atleidziant sankaba ir ties ~2000rpm sudreba masina (vairas/pedalai..), jungiant prie mazesniu rpm (~1600rpm) jauciasi drebejimas ir antru begiu. Vaziuojant sankaba penktu begiu nebuksuoja, tai pat praeita karta ir testa atlikau, nuspaudes stabdzius siektiek uzgazaves penkta begi imusiau, - iskart uzgeso. Ir ar sudetingas 406 2l sankabos keitimas? per diena pasikeiti? nereikia vaziuokles nuiminet? nepamenu dabar kiek ten vietos. Ant laisvu vibracijos kaip ir nera - skyva atmetam? numynus sankaba tai pat papildomo garso nera, - isminamaji atmetam?

Edited by Alusgeras, 2012 February 22 - 19:50.

• 0

#2 kokonas

kokonas
  • Senbuviai
  • posts 3,002
  • Vieta:Kaunas ir Shilute
  • Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307

Posted 2012 February 22 - 19:51

ishimsi pamatysi kas nutike(itarciau tik diska reikes keisti) darbo apie puse dienos. jei pirma karta imsi ir visa diena uzhtruksi :)
  • 0

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)

Kompiuterine diagnostika

Konsultacijos Tel 865766726[B]

#3 Alusgeras

Alusgeras
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 950

Posted 2012 February 22 - 19:56

Ne tai jei keist tai keist visa kompletka, bet nafik.. visai laiko nebera. keites ir ne viena,bet gal 406 kokiu niuansu yra? Daug skaiciau internete - nevienam tokia problema, Daugialiui ji atsirado po naujos sankabos idejimo. tai man persasi mintis kad galbut ne visiskas disko susidevejimas kaltas. ------ Tai tas ir yra kad as noriu kita masina isigyti, o su sita dar nors kelis menesius vaziuoti. jei dar tiek datems tai sakau galbut nekeist?

Edited by Alusgeras, 2012 February 22 - 19:59.

• 0

#4 pehzas

pehzas
  • Senbuviai
  • posts 541
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 407 2.2 benzo

Posted 2012 February 22 - 22:08

Ne tai jei keist tai keist visa kompletka, bet nafik.. visai laiko nebera. keites ir ne viena,bet gal 406 kokiu niuansu yra?
Daug skaiciau internete - nevienam tokia problema, Daugialiui ji atsirado po naujos sankabos idejimo. tai man persasi mintis kad galbut ne visiskas disko susidevejimas kaltas.
------ Tai tas ir yra kad as noriu kita masina isigyti, o su sita dar nors kelis menesius vaziuoti. jei dar tiek datems tai sakau galbut nekeist?

Tai del poros menesiu aisku kad neapsimoka kisti pinigus
  • 0

#5 Alusgeras

Alusgeras
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 950

Posted 2012 February 23 - 20:25

tai ir klausiu ar su tokiais simptomais dar vaziuosiu kelis men ar jau cia paskutinioji ateina? nes jei viduri autobano begiai dings tai negerai... oi negerai Ok vaziuoju kol prades buksuoti penktru begiu, tada pirma savaitgali ir pasikeisiu sankaba jei iki to laiko nepasikeisiu masinos,.
  • 0

#6 Alusgeras

Alusgeras
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 950

Posted 2012 February 23 - 22:46

Dar toks klausimas, jei tarkim uzsimanyciau sankaba isigyti is ebay, kaip buti 110% isitikinusiam kad ji butent mano masinai? as senos neturiu rankose tai tu kodu negaliu sulyginti, tai pat tais masinos metais nelabai kaip ir pasitikiu. ar i 406 2l 97kw sedana ir 406c 2l 97kw tokia pati ejo? tai pat galvoju ir apie itempejo keitima, nes seniai jis mano galva gryba pjauna, kiek eina iziureti jis ale automatinis, bet traska braska(kaikada) prie pat pedalo dugno, sakau galbut ir jis sugedes. Imanoma pasikeisti i paprasta? ne i automatini? Paprastas 16e o automatinis vos ne 40 ?!??!

Edited by Alusgeras, 2012 February 23 - 22:50.

• 0

#7 kokonas

kokonas
  • Senbuviai
  • posts 3,002
  • Vieta:Kaunas ir Shilute
  • Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307

Posted 2012 February 24 - 17:10

Dar toks klausimas, jei tarkim uzsimanyciau sankaba isigyti is ebay, kaip buti 110% isitikinusiam kad ji butent mano masinai? as senos neturiu rankose tai tu kodu negaliu sulyginti, tai pat tais masinos metais nelabai kaip ir pasitikiu.
ar i 406 2l 97kw sedana ir 406c 2l 97kw tokia pati ejo?

tai pat galvoju ir apie itempejo keitima, nes seniai jis mano galva gryba pjauna, kiek eina iziureti jis ale automatinis, bet traska braska(kaikada) prie pat pedalo dugno, sakau galbut ir jis sugedes. Imanoma pasikeisti i paprasta? ne i automatini?

Paprastas 16e o automatinis vos ne 40 ?!??!

o kam tau pirkti ish ebay? kai gali ir LT geresnem kainom pirkti nei EBAY?
  • 0

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)

Kompiuterine diagnostika

Konsultacijos Tel 865766726[B]

#8 Hitman

Hitman
  • Senbuviai
  • posts 585
  • Vieta:Šiauliai
  • Automobilis:Peugeot 508, 2012m, 2.0HDI 100kw

Posted 2012 February 24 - 18:32

Nu jo ebay tikrai ne kazka pigiau gausi, o ir problemu zymiai daugiau bus jei netiks ar brokuota ir pns.
  • 0

#9 Alusgeras

Alusgeras
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 950

Posted 2012 February 24 - 22:26

tai tas ir yra kad ne lt gyvenu, o investuoti i brangia sankaba visai nesinori nes jau esu kaip ir uzsibrezes kad netolimoje ateityje keisiu masina.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users