Peršokti prie turinio

Nuotrauka

607 Galinis bamperis parkingai ?

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 43

#41 bukmakeris

bukmakeris
  • Senbuviai
  • Vieta:Šiauliai
  • Automobilis:Peugeot 407 Coupe

Parašyta 2015 rugpjūčio 25 - 19:48

As taip pat pasikeiciau, bet man jie melagingai veikia, ta prasme nors nera kliuties jie vistiek pradeda rekauti, bet siaip kliutis mato labai gerai, galiu pasitikedamas stumt atbulom, tik sakau kartais melagingai veikia nors nera kliuties. Matyt pjaunasi kaip nors jie tarpusavy, 1 kinietiskas, 3 originalus parktronikai. Pas tave gal taip pat ne visi originalus?

Šį pranešimą redagavo bukmakeris: 2015 rugpjūčio 25 - 19:50

• 0

#42 Alfredas

Alfredas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 607 3.0l

Parašyta 2015 rugpjūčio 25 - 20:17

Manau kad neorginalus bus irgi ir pas mane, nes kai pirkau automobili paliko 4 parktornikus. Pas mane taip pat puikiai jaucia atstuma, bet tik tada kai necypia susigalvojas kad mato kliuti :(

Šį pranešimą redagavo Alfredas: 2015 rugpjūčio 25 - 20:17

• 0

#43 Mantasxs

Mantasxs
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot 607

Parašyta 2015 rugsėjo 04 - 19:52

Vyrai gal pasakysit kaip nustatyti kuris yra blogas parktroniko daviklis nes yra pyp ir buna ilgas pyyyp o gal yra ir kita problema pvz saugiklis. Esu nusiemes visa galini bamperi ir nezinau ka daryti.

• 0

#44 bukmakeris

bukmakeris
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 407 Coupe

Parašyta 2015 rugsėjo 06 - 11:20

Vyrai gal pasakysit kaip nustatyti kuris yra blogas parktroniko daviklis nes yra pyp ir buna ilgas pyyyp o gal yra ir kita problema pvz saugiklis. Esu nusiemes visa galini bamperi ir nezinau ka daryti.

Ijunk degima, imesk atbuline pavara, ir prie parktroniku pasilenkes klausyk kurie caksi, katras necakses tas ir bus blogas

• 0

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0