tai ir vazhinek su plaktuku.. arba gali ir raitas ant shluotosAntri golfai, neturbininiai dyzeliai... tokių vos vienas kitas bėra. Kuo naujesnės mašinos, tuo jos yra sudėtingesnės, o kuo sudėtingesnės, tuo labiau yra kam gesti, nes technikoje yra tokia taisyklė: traktorius genda dažniau negu plaktukas.
TA apziura
Parašyta 2012 kovo 19 - 18:55
Parašyta 2012 kovo 19 - 19:00
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2012 kovo 19 - 19:08
Parašyta 2012 kovo 19 - 19:25
Parašyta 2012 kovo 19 - 19:30
Parašyta 2012 kovo 19 - 19:34
gerbiu tokia nuomone.Man irgi nekelia nei isterijos, nei minčių ale "sugalvojo planą pasipelnyti", "visi vagys" ir t.t. Toks patikrinimas yra visoje Europos Sąjungoje, dabar bus ir pas mus.
R
Parašyta 2012 kovo 19 - 20:10
Parašyta 2012 kovo 19 - 20:17
kada paskutini kart i veidrodi ziurejai "jaunasai erzile"ei, seni pirdunai, a jum neatrodo, ka jau ne ta kruva kapstot?
R
Parašyta 2012 kovo 19 - 20:26
jokios ce isterijos nekeliu... jau sakiau,man dzin ta TA turiu savo turiu ir centu,sutvarkysiu kas blogai,ir praeis TA apziura.. bet kalbu apie provincijos gyventojus kuriem ir taip susisiekimo nebera apart masinos.. dabar ir sia galimybe nori jiems atimt.. nepaslaptis kad kaimuos vaiksto zalias dyzelis.. todie jiems tai smugis i pasirdzius...matyt tau keistai pasirode kad galvoju apie kitus,o netik vien apie save... nu esu ne tipinis lietuvis,man skauda sirdy kai dega kaimyno tvartas...Perka 607us kuriems operuoja fapus, perka 406tus su pilnais elektreonikos varikliais, operuotais katalizais ir pan. Neturi pinigu - pirk antra golfa, o ne 95tu TDI(kuris irgi vos praeis ta apziura). tiksliau tai visos sios masinos yra perkamos is neturejimo pinigu, tik kai kurias paprasciau vartot.
R
Parašyta 2012 kovo 19 - 20:29
tai as tau ir sakau kad provincijos gyventojai ir toliau suka kilometrus su techniskai paprastais bet patikimais dyzeliukais(ir pats tokiu pazystu), ir tavo aprasytos problemos jiems ne motais.jokios ce isterijos nekeliu... jau sakiau,man dzin ta TA turiu savo turiu ir centu,sutvarkysiu kas blogai,ir praeis TA apziura.. bet kalbu apie provincijos gyventojus kuriem ir taip susisiekimo nebera apart masinos.. dabar ir sia galimybe nori jiems atimt.. nepaslaptis kad kaimuos vaiksto zalias dyzelis.. todie jiems tai smugis i pasirdzius...matyt tau keistai pasirode kad galvoju apie kitus,o netik vien apie save... nu esu ne tipinis lietuvis,man skauda sirdy kai dega kaimyno tvartas...Perka 607us kuriems operuoja fapus, perka 406tus su pilnais elektreonikos varikliais, operuotais katalizais ir pan. Neturi pinigu - pirk antra golfa, o ne 95tu TDI(kuris irgi vos praeis ta apziura). tiksliau tai visos sios masinos yra perkamos is neturejimo pinigu, tik kai kurias paprasciau vartot.
R
R
Šį pranešimą redagavo Ramunas: 2012 kovo 19 - 20:32
Parašyta 2012 kovo 19 - 20:41
Parašyta 2012 kovo 19 - 21:14
nujo drandulietai patikimesni už kompa ant ratu o apie ekonomija,tai tas pats golpas ekonomiškesnis,jaigu gerai prižiurėtas,už super duper su dviem varykliaisne nu tu pavarai... kaimuos su tavo tais golpais laksto kamikadzes,ereliukai,be ta,be draudimo... normalus,negerentys,vazineja su daug naujesnem auto nei tu.. tik skirtumas tas kad jie taupo pinigelius 6-8-10metu kad nusipirkt geresne,nei golpa.. ne nu sunku man tau paaiskint..ce tas pat kas kubiliui aiskint apie ekonomika...
Parašyta 2012 kovo 19 - 21:23
Parašyta 2012 kovo 19 - 21:25
2000m. Peugeot 406 2.0hdi
2005m. Skoda octavia combi 2.0tdi
2004m. Mercedes benz e 270 cdi
Parašyta 2012 kovo 19 - 21:29
Čia būtų įdomu sužinoti kada buvo keisti tie diržai, ir kokiame kaime jie pagaminti buvo? Bet gi, kažin ar mus tokios žinos pasieks.Uzlinkimo priezastys truke pagrindiniai dirzai
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2012 kovo 19 - 21:46
Parašyta 2012 kovo 19 - 21:30
Jei dirzas nebuvo keistas - kaltas automobilio seimininkas; Jei vis tik buvo keistas - manau galima drasiai vaziuoti i ji keitusi servisa draskyti akiu.Buvo pasakyta: automobilis buvo techniskai netvarkingas Uzlinkimo priezastys truke pagrindiniai dirzai
Va dabar prisiminiau, teikia gi kai kurie servisai tokia paslauga, kad palieki masina ir pasiemi jau su pravaryta TA. Idomu ar dar kasnors apsiima rizikuoti.
Parašyta 2012 kovo 19 - 21:36
Parašyta 2012 kovo 19 - 21:36
Kiek gyvenau Anglijoje tai toks dalykas ten kasdienybe, yra servizai kuriems suteikta teise dalinti tech apziuros lipdukus. Kaip ir tu sakai nuvarai masina ir palieki,o pasiemi jau po tech apziuros jei ka reikia patvarko vietoj.Va dabar prisiminiau, teikia gi kai kurie servisai tokia paslauga, kad palieki masina ir pasiemi jau su pravaryta TA. Idomu ar dar kasnors apsiima rizikuoti.
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2012 kovo 19 - 21:52
nu taip muzikai kantrus... bet apie mane blogai pagalvojai... man rupi kas ant svieto dedas,ne kaip kitiems,tik savo darzas...mane nervina posakis eurosojuzas reikalauja,visur taip yra ir pas mus taip turi but... kodel?? kodel mes negalim savo galva gyvent,protingai tvarkytis savam kieme,dyzeliam sugriestino,tipo ekologija,o kur sunkvezimiai,traukiniai,autobusai..? na sunkvezimius jau kitaip sugalvojo pazabot,keldami keliu mokesti..nepagalvojai,kad nebeuzilgo nebebus mums ka ce veikt... ilgai ce galim gincytis,paprasciau butu prie stalo su ir idomiau..justis tu kad paskutini karta kaime buvai?
Neblogai ten zmones gyvena ir px jiems, ir TA pakeitimai, ir kiausiniu pabrangimai. Nematau as cia nei jokios tragedijos. Zmones neperseda is nuosavu automobiliu i viesaji transporta taip paprastai. Kiekviena karta kylant kuro kainai tos pacios litanijos, kazkada kai PCAD atsirado visi rekavo, kad paprastas zmogus netures uz ka susimoketi... Ir prie nauju TA reikalavimu prisitaikys zmones. Muzikai siais laikais kantrus....
Kiek suprantu tamsta is tu tautieciu rato, kurie vyriausybes valdyma geriau supranta nei Kubilius, krepsinio strategijas - geriau nei rinktines treneris, nu o jei kas proga duotu tai dar varnas skraidyti ismokytum... Tai ka as tau ten isaiskinsiu.
Parašyta 2012 kovo 19 - 22:08
legaliai pas mus to ner, bet jau kuriasi servisiukai prie TA, shiaip jau siule atvazhiuot i viena, visai shalia TA, tipo jei nepraeini varai mums, mes ishkart zhiurim, tvarkom, ir vel TAKiek gyvenau Anglijoje tai toks dalykas ten kasdienybe, yra servizai kuriems suteikta teise dalinti tech apziuros lipdukus. Kaip ir tu sakai nuvarai masina ir palieki,o pasiemi jau po tech apziuros jei ka reikia patvarko vietoj.
Parašyta 2012 kovo 19 - 22:21
Na pas mus legaliai TA atlikti tik kelios imones gali, bet apsiimti i jas nuvaryti:legaliai pas mus to ner...
http://www.melga.lt/...ziuros_paslauga
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0