Jump to content

Photo

nuolatinis sutrukciojimas

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 robiniuz

robiniuz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 224
  • Vieta:Siauliai
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 16V + LPG

Posted 2012 March 13 - 21:29

sveiki.noreciau,kad bent kuris zinantis parasytu teisinga sprendimo buda,ar bent pamastyma.. Taigi,automobilis peugeot 406 2.0 L 16V pliusdujos. Nusprendziau isvaziuoti i uzsieni, ir sugalvojau pasikeisti liamdazonda, na o tada ir prasidejo linksmybes... masina su nauju zondu nedirba, kompo parodymai rodo jog viskas veikia tvarkoje, bet kazkodel jis gesina masina ant laisvu, ji atjungus su fyske uzgesimas dingsta, taciau yra kita beda del kurios as jums ir rasau. nesvarbu ar liamda pajungtas ar atjungtas, nesvarbu kuriuo kuru vaziuoju, ar dujomis ar benzinu, kartas nuo karto uzdega check lempute, ir to pasekoje, tuo momentu variklis stipriai sutrukcioja arba apsukos nukrenta iki nulio ir vel pakyla iki darbines.. buna net gi taip, kad kai ijungia check, tai jei vaziuoju dujomis, ismeta lauk is duju, ir dacikas rodo jog vaziuoju benzinu bet vel po kiek laiko persijungia dujos. lietuvoje buvau siauliuose nuvares i peugeot servisa, tai neatrado bedos. sako pasikeisk babina, pasikeiciau babina, ta diena buvo beda ispresta, bet kita diena vel buvo tas pats su ta nauja babina, taip bedos ir neisprendziau, galvoju gal atsils orai ir beda isispres. kadangi dabar pas mane jau geras pora savaiciu temperatura bent 10 laipsniu pliuso, bet beda kaip buvo taip ir yra. taigi gal kam nors buvo kas nors panasaus ? gal turite kokiu pamastymu ? Tiesa, jei vaziuoju pastoviu greiciu bent koki 90 km/h check visai neuzdega ir viskas su masina gerai, beda pasireiskia visada vazinejant mieste ar nedideliu greiciu. Taigi lauksiu zinanciu laisku..DEKUI
  • 0

#2 robiniuz

robiniuz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 224

Posted 2012 March 13 - 21:40

Tiesa, zvakes pakeistos naujos,filtrai taip pat. kai tikrino prijunge kompa. tai visi davikliai buvo geri, ir zondas ir map sensorius, beto pakeiciau net du kartus zonda, ir beda vistiek liko.. Taigi, tikiuosi kur nors atsiliepsit ir padesit klubieciui
  • 0

#3 Vyciuz

Vyciuz
  • Senbuviai
  • posts 1,483
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Posted 2012 March 13 - 22:09

jei pries zondo keitima viskas gerai buvo,o po jo pagedo tai vistiek visus saratus ant jo mesciau....dejai koks priklauso ar koki universalu pigesni? is zondo eina viskas i kompa,o kompas jau reguliuoja tada misini.....del ko beje ji keitei?jei turi sena pabandyk ji antgal isukt paziurek kaip elgsis masina...juolab kad ant abieju kuro rusiu darosi sitie dalykai...
  • 0

Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Citroen DS5 14' 2.0 HDi

Peugeot 406c 2.2HDi

#4 robiniuz

robiniuz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 224

Posted 2012 March 14 - 18:30

matai as ji keiciau nes pas mane jis buvo nusproges, o kelione buvo ilga, tai norejosi kuro pataupyt, tai keiciausi, vienas nusprogo isvis po keliu dienu, o kita jau dejau toki koks priklauso, bet kai ji pajungiu man gesina jis masina,tai atjungus vazineju, bet matai man cia aktualiausia kodel man tamposi masina ir kodel kartais kai uzdega check`a man numusa apsukas iki nulio, nors meistrai sake, kad jei isvis atjungi zonda, turetu niekada neuzsidegti check, o man uzsidega jis ir tuo momentu labai stipriai sutampo masina, va kur beda. o dabar esu ne lietuvoje,tai meistrai tikrai cia manau nekokie, tai kreipiuosi i jus pagalbos... senasis zondas jau senai siuksliu kibire, nebera kaip pabandyt :))
  • 0

#5 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • posts 2,321
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Posted 2012 March 14 - 19:58

O nekilo mintis pabandyt keist holo davikli? Jei iki nulio krenta apsukos tai didele tikimybe kad dingsta holo signalas. Paprasciau kalbant kompas supranta kad variklis nesisuka, todel isjungia babinas ir kura. Kompas suprato kad variklis uzgeso, tai naturaliai ji vel "uzvesdi" benzinu ir tik tada jungiasi dujos. Galbut as neteisus, tiesiog pats nuo to pradeciau. Gal pradziai bent fyske pravalyk, pati hola issitraukes vizualiai apziurek ar jis nera pazeistas. O tai kad atsirado beda is po lembdos keitimo, gali buti tik sutapimas. Beje o dirzas per pasitampymus negalejo dirzas prasokt?
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#6 robiniuz

robiniuz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 224

Posted 2012 March 15 - 22:52

O nekilo mintis pabandyt keist holo davikli? Jei iki nulio krenta apsukos tai didele tikimybe kad dingsta holo signalas. Paprasciau kalbant kompas supranta kad variklis nesisuka, todel isjungia babinas ir kura. Kompas suprato kad variklis uzgeso, tai naturaliai ji vel "uzvesdi" benzinu ir tik tada jungiasi dujos. Galbut as neteisus, tiesiog pats nuo to pradeciau. Gal pradziai bent fyske pravalyk, pati hola issitraukes vizualiai apziurek ar jis nera pazeistas. O tai kad atsirado beda is po lembdos keitimo, gali buti tik sutapimas. Beje o dirzas per pasitampymus negalejo dirzas prasokt?

na man tie patampymai ne visada buna, jei vaziuoju kur nors uzmiestyje, tai isvis nemeta nei checko nei masinos gesina ir panasiai. vakad bandziau sena babina isidet tai isvis buvo sunku pavaziuot, kas pora sekundziu mete checka ir masina tampe, tai galvoju gal as prasta babina buvau nusipirkes, nes pirkau deveta ne nauja, pamenu, kad kai idejau buvo viskas gerai ta diena, bet sekancia diena vel buvo ta pati beda. manau dirzas nepersoko, nes lyg ir viskas gerai.
apie ta holo davikli girdejau, bet net neisivaizduoju kur jis randasi, gal placiau apie aprasyk...
  • 0

#7 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • posts 2,321
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Posted 2012 March 16 - 07:12

Holo daviklis ziuri i smagrati. Stovi tarp dezes ir motoro.
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#8 robiniuz

robiniuz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 224

Posted 2012 March 16 - 22:00

na gal dar kas turit kokiu minciu ?
  • 0

#9 Senas

Senas
  • Senbuviai
  • posts 443
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 807

Posted 2012 March 20 - 19:24

pamatuok kompresija. Jei bus didesnė, nei priklauso-praleidimas įsiurbimo kolektoriuje. Ko pasekoje-liesas mišinys. Bet gal aš ir neteisus.
  • 0

Ne viskas taip baisu, kaip mes čia rašome...
Automobilio mechanizmų ir sistemų diagnostika ir remontas
tel.: 8-612-63215

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users