Peršokti prie turinio

Nuotrauka

El. langai

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 23

#1 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2012 kovo 15 - 18:35

Kelissyk bandžiau nurodyti savo pežiaus problemą panašiai skambančiose temose, bet konkretaus atsakymo taip ir negavau... :( Gal dabar pasitaikys susigaudančių. Aštunti metai nepagaunu savo el. langų "navaroto" : leidžiu mygtuku žemyn, nuvažiuoja - ok. Keliu aukštyn. Pakelia per kelis cm ir tik PYST - vėl leidžiasi žemyn... :doh: Visus tuos metus taip ir vargsu. Arba turiu pakelinėt trumpučiais spustelėjimais viršun, arba - leidi/keli/leidi/keli, kol per fuksą ima ir užkelia. Taip elgiasi visi langai... Forumo skaitiniuose užtikau apie galimą to bajerio kaltininką - langų mechanizmo rėlę. Mano atveju (ikirestailo) ana tūno vairuotojo durelėse, ant pačio lango varikliuko. Radau skelbimuose ardomą, nupirkau. Apturėjau sekso, kol pakeičiau. Rezultate - DYYYYDELĖ VARPA, t.y. - nieko naujo... Kiba anys kažkaip programuojasi? Žinau apie stipresnį paspaudimą nusileidus (pasigirsta "klik") ir pakėlus (taip pat). Nu bet blė, kame šaknys???...
  • 0
... labai piktas diedas...

#2 peugeot 406

peugeot 406
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot 406 2.1td

Parašyta 2012 kovo 15 - 22:59

Pas mane ta pati beda, kazkaip nuimu klema poto vel uzdedu tada atsistato ir viskas ok. Jei atjungus ir vel ijungus klema nepadeda vel kartoji kol atsigauna... :) bet kas tame daro ta itaka pats nenumanau
  • 0

#3 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Citroen C5 2HDi 2006 m.

Parašyta 2012 kovo 15 - 23:48

Pas mane yra keletą kartų trumpam sutrikęs langų darinėjimas po akumuliatoriaus atjungimo - prijungimo. Bet po kelių minučių savaime praeina.

Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2012 kovo 15 - 23:50

• 0
BALDŲ PROJEKTAI IR GAMYBA

#4 EsTr3ToR

EsTr3ToR
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 205 Gti 1992 1.9

Parašyta 2012 kovo 16 - 01:31

Na man nuo situ nesamoniu padedavo toks triukas - pakeli besiknisdamas ta langa iki galo ir tada kelias sec palaikai up knopke. Paskui pradedavo uzsidarineti normaliai. Tarsi persiprogramuoja langas, kur jo "virsus". Jei cia teisingai beda supratau, zinoma. Problema istikdavo atjungus akuma, kai langai praviri buvo. Lyg "pamirsdavo" savo ribas.

Šį pranešimą redagavo EsTr3ToR: 2012 kovo 16 - 01:32

• 0
Peugeot 205 GTi 1992 Sorrento Green 1.9 Mi16 Sometime... Peugeot 205 GTi 1987 Graphite Grey 1.6->1.9 Finished Restoration

#5 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Rėkyva
  • Automobilis:kewle taupykle su 2.2hdi

Parašyta 2012 kovo 16 - 09:28

Na man nuo situ nesamoniu padedavo toks triukas - pakeli besiknisdamas ta langa iki galo ir tada kelias sec palaikai up knopke. Paskui pradedavo uzsidarineti normaliai. Tarsi persiprogramuoja langas, kur jo "virsus".

kai turėjau 406 gan dažnai būdavo tokia bėda, bet toks nuresetinimas (gal sukalibravimas labiau) padėdavo visuomet, tik reikia tiek viršų, tiek apačią taip padaryt, t.y. pakeli iki viršaus ir nors langas pakeltas vis dar laikai paspaudęs mygtuką, lyg sucaksi relikė. Tada nuleidi iki apačios, vėl laikai mygtuką, vėl cakt. Ir vualia :beer:
  • 0

#6 kokonas

kokonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas ir Shilute
  • Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307

Parašyta 2012 kovo 16 - 09:58

bent jau pas citramonu sprogramuojasi mygtukai, prisirisha kaip sakoma, su lexia nuskanuojami ir klaidos numetamos ir pasitaiso. reikai puses sukeisti left su deshine ir atbulai, ir pagydoma, bent jau kuriam laikui ;)
  • 0

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)

Kompiuterine diagnostika

Konsultacijos Tel 865766726[B]

#7 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • Automobilis:Citroen C5 2HDi 2006 m.

Parašyta 2012 kovo 16 - 11:28

Problema istikdavo atjungus akuma, kai langai praviri buvo. Lyg "pamirsdavo" savo ribas.

Tikrai taip, langai kvailioti pradėdavo kai akumuliatorius būdavo atjungtas - prijungtas esant praviriems langams.
  • 0
BALDŲ PROJEKTAI IR GAMYBA

#8 krumokshnis

krumokshnis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 406 Coupe

Parašyta 2012 kovo 16 - 11:46

kai turėjau 406 gan dažnai būdavo tokia bėda, bet toks nuresetinimas (gal sukalibravimas labiau) padėdavo visuomet, tik reikia tiek viršų, tiek apačią taip padaryt, t.y. pakeli iki viršaus ir nors langas pakeltas vis dar laikai paspaudęs mygtuką, lyg sucaksi relikė. Tada nuleidi iki apačios, vėl laikai mygtuką, vėl cakt. Ir vualia  :beer:

Jap, būtent šituo būdu ir aš naudojausi, tik jokių cakt pas mane nesigirdi, tai ne visada pavyksta susitvarkyt iš pirmo karto ir su pravertu langu, kad išsireguliuotų ta rėlė akumą atjungtą palaikau apie 20 min :) Tik ligišiol galvojau, kad šita nesamonė padaryta tik su Coupe, nes tik jų durelės neturi arkų ir po akumo atjungimo su atidarytu langu mechanizmas nesusigaudo kur tas viršus, nes kiekvieną kart atidarant dureles langas pavažiuoja žemyn kokius 5 mm. Ava ištrauka iš Peugeot repair manualo originalo kalba:

"If the battery has been disconnected with a window open, the window will need to be re-programmed once the battery is re-connected. To do this, turn on the ignition switch and fully lower the window to its stop. Hold the switch until the relay clicks then, within 2 seconds, fully raise the window (it will rise in short steps). Once the window is fully closed, keep the switch depressed for a few seconds; this will initialise the ECU so that it learns the fully closed position. Release the switch and check the window operates normally. Repeat the procedure as necessary."
  • 0

#9 gRysed

gRysed
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:406 1.8l 16V 81kw 1996m slangines dujos

Parašyta 2012 kovo 17 - 09:15

Kelissyk bandžiau nurodyti savo pežiaus problemą panašiai skambančiose temose, bet konkretaus atsakymo taip ir negavau... :(
Gal dabar pasitaikys susigaudančių.
Aštunti metai nepagaunu savo el. langų "navaroto" : leidžiu mygtuku žemyn, nuvažiuoja - ok. Keliu aukštyn. Pakelia per kelis cm ir tik PYST - vėl leidžiasi žemyn... :doh:
Visus tuos metus taip ir vargsu. Arba turiu pakelinėt trumpučiais spustelėjimais viršun, arba - leidi/keli/leidi/keli, kol per fuksą ima ir užkelia. Taip elgiasi visi langai...
Forumo skaitiniuose užtikau apie galimą to bajerio kaltininką - langų mechanizmo rėlę. Mano atveju (ikirestailo) ana tūno vairuotojo durelėse, ant pačio lango varikliuko. Radau skelbimuose ardomą, nupirkau. Apturėjau sekso, kol pakeičiau. Rezultate - DYYYYDELĖ VARPA, t.y. - nieko naujo...
Kiba anys kažkaip programuojasi? Žinau apie stipresnį paspaudimą nusileidus (pasigirsta "klik") ir pakėlus (taip pat). Nu bet blė, kame šaknys???...

pas mane taspats buvo vairuotojo lange, tik atvirksciai, norint atidaryt, jis uzsidarinedavo. Problema issprendziau gal ir netinkamai, bet man gerai:D zodziu, paciame mygtuke yra po dvi knopkes, jos iskart po dvi nusispaudzia keliant, ar uzdarant. Tai zodziu atidarinejimo puses (kur neklausydavo) viena ta daly uzlipdziau, kad nekontaktuotu spaudinejant. Tai dabar normaliai atsidarineja ir uzsidarineja
  • 0

#10 pehzas

pehzas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 407 2.2 benzo

Parašyta 2012 kovo 17 - 10:08

Bet porestaile su langais tokiu nesamoniu nera, buvau atjunges akuma ir atidarytiems ir uzdarytiems langams, po akumo prijungimo viskas veikia normaliai.
  • 0

#11 rslevin7

rslevin7
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:Peugeot 406 HDI

Parašyta 2012 kovo 17 - 13:50

pas mane ta pati problema - po restailo vairuotojo langas...
aisku buna ivariu situaciju, bet isgooglinau kad pagrindine problema B27 oranzinis laidas (+) ir jis megsta nusilankstyti... kol kas saviskiam dar nieko nedariau, bet kai atsils reikes susitvarkyti.
pasiskaitymui cia:
http://www.406oc.co....hp?f=10&t=14278
http://www.406oc.co....php?f=3&t=14184
  • 0

#12 RB3

RB3
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugoet 607

Parašyta 2012 kovo 18 - 20:59

Pas mane ant 607 vairuotojo langas taip pat mazais zingsniukais uzsidarineja, meginsiu palaikyti mygtuka, kaip patarete, gal pagelbes :)
  • 0

#13 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2012 kovo 19 - 17:28

...Problema issprendziau gal ir netinkamai, bet man gerai:D zodziu, paciame mygtuke yra po dvi knopkes, jos iskart po dvi nusispaudzia keliant, ar uzdarant. Tai zodziu atidarinejimo puses (kur neklausydavo) viena ta daly uzlipdziau, kad nekontaktuotu spaudinejant. Tai dabar normaliai atsidarineja ir uzsidarineja

Toks remontas - tik iš nevilties... :(
Chebryte, gal kas naudojatės autodata ir galit schemą atkast, mažu ten dar kokia šūdrėlė stovi, tipo - apsauginė nuo apkrovos, ar pan.?
Nu neturi taip būti, kad VISI langai pūliuoja maigant mygtukus tiek iš vairuotojo vietos, tiek - iš kiekvieno keleivio vietos. Blin, jau net plaukai ištino nuo galvojimo... :doh:
  • 0

#14 EsTr3ToR

EsTr3ToR
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 205 Gti 1992 1.9

Parašyta 2012 kovo 19 - 17:46

Pats rusiskai nekertu, bet turiu kazka tokio, kiek pamenu ir el.shemos yra.
Posted Image
Pasveria 94.5mb, galiu pahostint kurnors :)
  • 0
Peugeot 205 GTi 1992 Sorrento Green 1.9 Mi16 Sometime... Peugeot 205 GTi 1987 Graphite Grey 1.6->1.9 Finished Restoration

#15 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2012 kovo 19 - 18:05

Idek kur nors kad butu galima parsisiust. Naudingas dalykas butu. :beer:
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#16 Albertas

Albertas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Parašyta 2012 kovo 19 - 18:37

schema
Kad labai plaukai netintu :)

Šį pranešimą redagavo Alba: 2012 kovo 19 - 18:38

• 0

#17 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2012 balandžio 10 - 18:22

schema
Kad labai plaukai netintu :)

Daviau šitą schemą (nuprinteriavęs) panagrinėt elektronikui. Ilgai studijavo. Verdiktas - kalta gali būti rėlė Nr 16 (su saugikliu).
Tik va tokis klausimas: kuriame mašinos užkampy jos ieškot? Ta rėlė, kurią pakeičiau durelėse - ne šita... :hmm:
  • 0

#18 Pincius

Pincius
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas/Vilkaviskis
  • Automobilis:Peugeot, 406

Parašyta 2012 balandžio 10 - 19:26

Pas mane taip buna, kai atjungiu akuma. Pirma kart pazaidziu nuleidziu iki galo, palaikau nuleidimo mygtuka iki klikt, po to i virsu ir kai uzdarai vel iki klikt. Bent man taip padeda. Ir veliau langas tvarkingai atsidaro ir uzsidaro.
  • 0

#19 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 16v; Citroën C5X7 2,2HDi 125 kw

Parašyta 2012 balandžio 10 - 19:56

Kaip supratau tos programeles niekas niekam nesiunte.Jei kam reikia tai turiu tokia,geras dalykas,viskas aprasyta yra ir schemos,galiu persiust kam,kad ir per koki skype.
  • 0

#20 peugeot 406

peugeot 406
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot 406 2.1td

Parašyta 2012 balandžio 10 - 21:22

Kaip supratau tos programeles niekas niekam nesiunte.Jei kam reikia tai turiu tokia,geras dalykas,viskas aprasyta yra ir schemos,galiu persiust kam,kad ir per koki skype.

Apie kokia programele kalbi?
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0