Peršokti prie turinio

Nuotrauka

atsirado variklio tepalo kvapas salone

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 8

#1 ROBUTUKAS

ROBUTUKAS
  • Senbuviai
  • Vieta:airija, monaghan
  • Automobilis:peugeot 307 hdi 1.4

Parašyta 2012 kovo 25 - 13:57

sveiki,pasikeiciau pugui filtrus ir variklio tepala,atsirado blogas kvapas viduje kai sustoji kur nors ir variklis ant laisvu dirba,pro peciuko angas sklinda lyg butu alsuoklis y salona pajungtas.gal kam tai yra buve?gal nekokybiski tepalai.pries tai buvo total 10 40 berods,dabar tokiu meradau tai supyliau 5 30 sintetinius
  • 0

#2 Svečias_edirobis_*

Svečias_edirobis_*
  • Svečiai

Parašyta 2012 kovo 25 - 14:02

gal kai keite tepalus aplaiste varikli tai dabar kol nudeks tai ir bus
  • 0

#3 ROBUTUKAS

ROBUTUKAS
  • Senbuviai

Parašyta 2012 kovo 29 - 12:32

gal kai keite tepalus aplaiste varikli tai dabar kol nudeks tai ir bus

niekur ten tie tepalai neapsilaiste,apziurejau,buvau net oro filtro deze isemes paziuret ar kur kas neprasitryne...
manau beda yra paciame kure,nes smarve sklinda berods is duslintuvo,net lauke smirda,vazineju biodyzelinu tai gal koks lievas pasitaike uzsipilt ir sutapimas gavosi :wacko: matysiu kaip bus toliau,gal teks vel balta saliarka pilt :dntknw:
  • 0

#4 meskiai

meskiai
  • Forumo naujokai
  • Vieta:siauliai
  • Automobilis:peugeot 605-3,0sv 2,5td

Parašyta 2012 balandžio 01 - 07:21

niekur ten tie tepalai neapsilaiste,apziurejau,buvau net oro filtro deze isemes paziuret ar kur kas neprasitryne...
manau beda yra paciame kure,nes smarve sklinda berods is duslintuvo,net lauke smirda,vazineju biodyzelinu tai gal koks lievas pasitaike uzsipilt ir sutapimas gavosi :wacko: matysiu kaip bus toliau,gal teks vel balta saliarka pilt :dntknw:

tokiais atvejais ne oro dezes imt laukan reikia,o salono filtra keist,ir kaip minejai gali ir duslintuvo dumai i vidu sverbtis, jei kebulas nesandarus!
  • 0

#5 ROBUTUKAS

ROBUTUKAS
  • Senbuviai

Parašyta 2012 liepos 13 - 14:05

sveiki,pasikeiciau pugui filtrus ir variklio tepala,atsirado blogas kvapas viduje kai sustoji kur nors ir variklis ant laisvu dirba,pro peciuko angas sklinda lyg butu alsuoklis y salona pajungtas.gal kam tai yra buve?gal nekokybiski tepalai.pries tai buvo total 10 40 berods,dabar tokiu meradau tai supyliau 5 30 sintetinius

sveiki,siandien nors 13d.ir dar penktadienis,bet vistiek nutariau kad reik varikly nuplauti,jau kokia pora metu kaip to neteko daryti,ir uz poros sav.laukia ilga kelione y lt- atostogos ^_^ nusiimiau variklio apsaugas plasmases,nuploviau varikly,palikau apdziuti.apziurinejau viska ir stai radau ytrukusia slanga kuri eina is alsuoklio ir jungiasi pries turbina y kita slanga,pro ja prasisunkes tepalas ir tiesiai varva ant ismetimo kolektoriaus,pakeiciau- pritaikiau kita panasaus diametro,manau is cia ir bus ta sklindanti smarve y salona,jau buvau beveik prie jos priprates,gal dabar isnyks :rolleyes:
  • 0

#6 Davidass

Davidass
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Alytus
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 hdi

Parašyta 2012 liepos 15 - 18:14

NU jo... tik pezams varikli ir plaut :D
  • 0

#7 Baranke

Baranke
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Šeimamobilis C-MAX

Parašyta 2012 liepos 15 - 22:32

Pasikeičiau salono oro filtrą. Žinoma pirkiau pigiausią. Taigi dabar turiu tokią pačią situaciją kaip ir pas Tavę su tais kvapais (:
  • 0
|Be yourself. Inspire others|

#8 plikas

plikas
  • Senbuviai
  • Automobilis:peugeot 307 1.6hdi 80kw

Parašyta 2013 sausio 30 - 16:10

man ir atsirado tepalo svylesiu kvapas salone,tai apziurejau visa varikli ir radau tik tepalo balute prie purkstuko kuris stovi prie alsuoklio,tai pasiardysiu ir ziuresiu kas ten kaltas ar alsuoklio vamzdelio ziedas suplyses ar kas rimciau
  • 0

#9 plikas

plikas
  • Senbuviai
  • Automobilis:peugeot 307 1.6hdi 80kw

Parašyta 2013 sausio 30 - 18:31

tiesa nepaminejau,kad man kvapas atsirado kai masina PC buvau palikes,tai va pasidalinsiu ku radau,ogi atsiverze purkstuku varztai ,kai paverziau tai ir tyliau dirbti pradejo ir dingo tas blogas kvapas salone,nezinau ar cia sutapimas ar man juos kas tam servisiuke atverze.pas ka jau spidometras rodo virs 200000km siulau pasitikrinti ar purkstukai neatsiverze,nes per tiek laiko gali ir nuo vibracijos atsisukti.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0