Peršokti prie turinio

Nuotrauka

salono ventiliatorius

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 6

#1 ~Nemesis~

~Nemesis~
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:406 4 DOOR SALOON 1.9 TD (XUD9TE) Manual gearbox 5

Parašyta 2012 kovo 26 - 11:35

Sveiki,

P 406 sedan 1996 1.9 TD

turiu problemą su salono ventiliatoriumi. Neveikia tarpinės padėtys, tik arba maksimaliai pučia arba išjungtas.
Išsiardžiau controlerį.
Žarnos atrodo taip:
https://picasaweb.go...feat=directlink

Nuotraukos kokybė prastoka bet esmė visa apibraukta raudonai. Kvadrate - visas pečiuko ventiliatoriaus reguliavimas o apvaliuose - visos varžos dalyvaujančios tame.

Viskas iš pradžių atrodė labai paprasta - sudegė varžos. Bet su testeriu pamatavus - viskas ok....
nustačius šliaužiklį ant antros padėties nuo dešinės pusės - ventiliatoriaus greitis turėtų sumažėti, nes srovė jau eina per pirmą varžą dešinėje (apvesta) tačiau ventiliatorius nesisuka. Patikrinau pridėjęs testerį prie kojyčių - rodo varžą... Užtrumpinau, kad srovė neitų per varžą - ventiliatorius sukasi pilnu tempu.
Gal kas esate susidūrę su tokia bėda? Gal kas turite tikslią schemą šio reikalo? Nes teko viską vėl susidėti į vietą, be pečiuko važinėti kol kas neišeina :)

Šį pranešimą redagavo ~Nemesis~: 2012 kovo 26 - 11:38

• 0

#2 verbatim

verbatim
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406

Parašyta 2012 kovo 27 - 11:04

Pas mane ir veikia tik maksimalaus greicio, tai elektrikas sake nusipirk tokia "plata", kuri tvirtinasi prie ventiliatoriaus variklio ir atseit bus gerai. Ji ten kainuos iki 20 lt, bet taip ir nenusiperku kazkaip...:D
  • 0

#3 peugeot 406

peugeot 406
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:peugeot 406 2.1td

Parašyta 2012 kovo 27 - 11:20

kas tau pardios plata atskirai? parduodama viskas bendrai su ventiliatoriu. man kazkada taip buvo tai pakeiciau ventiliatoriu 150 ar 250 lyg mokejau tiksliai nepamenu, bet beda buvo kita pasirodo laidukas nutrukes buvo juodas plonas kuris reikalingas kad padetys veiktu.
  • 0

#4 ~Nemesis~

~Nemesis~
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2012 kovo 27 - 12:03

kas tau pardios plata atskirai? parduodama viskas bendrai su ventiliatoriu. man kazkada taip buvo tai pakeiciau ventiliatoriu 150 ar 250 lyg mokejau tiksliai nepamenu, bet beda buvo kita pasirodo laidukas nutrukes buvo juodas plonas kuris reikalingas kad padetys veiktu.

hmmm... laidukas..
Vat todėl ir norėtųsi normalios shemos pracheck'inti, kur ir kaip viskas vaikšto, nes kaip ir minėjau - varžos kaip ir geros, nes testeris rodė jas gyvas.
Ventiliatorius manau čia ne pričiom, nebent dar prie jo yra kas, nors ale reostatas tam yra mano nurodytoj schemoj.
  • 0

#5 peugeot 406

peugeot 406
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:peugeot 406 2.1td

Parašyta 2012 kovo 27 - 12:07

na tavo atveju nezinau, pas mane elektronine klima tai biski kitaip galbut. nebandei kita skydeli pajungti?
  • 0

#6 ~Nemesis~

~Nemesis~
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2012 kovo 27 - 12:15

na tavo atveju nezinau, pas mane elektronine klima tai biski kitaip galbut. nebandei kita skydeli pajungti?

kol kas ne, nelabai yra iš ko pasiimt patestuoti. Bandysiu savaitgalį ardytis ir žiūrėti pats savo.

Šį pranešimą redagavo ~Nemesis~: 2012 kovo 27 - 12:16

• 0

#7 Svečias_Gakse_*

Svečias_Gakse_*
  • Svečiai

Parašyta 2012 gegužės 29 - 12:35

mane ir ta pati problema kamuoja pas man vejalis visada veikia, kai ta stumdai tai kaskiek reguoja bet seip visada puciau atjungiau mase tai dbr neveikia kaip galima sia beda sutvarkyt.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0