Peršokti prie turinio

Perku P607 2,7 EGR voztuva

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 9

#1 Svečias_GieA_*

Svečias_GieA_*
  • Svečiai

Parašyta 2012 balandžio 04 - 20:37

Sveiki, Gal kas gali pasiulyti P607 2,7 EGR voztuva ? Gamyklinis numeris 1618 N7
  • 0

#2 cilitkas

cilitkas
  • Forumo naujokai
  • Vieta:Kaunas - London
  • Automobilis:Peugeot 407 Coupe 3.0 V6

Parašyta 2012 balandžio 15 - 19:09

as turiu:

My Webpage

My Webpage
  • 0
9 x Vw Golf Mk1 (Mad About Mk1) Peugeot 407c 2.7 HDi (Dalimis) Citroen C6 2.7HDi (Dalimis) Peugeot Partner Mk2 (Daily) Peugeot 407c 3.0 v6 (Daily)

#3 Todeluxxxx

Todeluxxxx
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:Peugeot 607, 2005 2.7 HDI

Parašyta 2014 rugpjūčio 17 - 19:23

Sveiki, nekursiu naujos temos, tiesiog prie to pacio. Zodziu nusipirkau egr voztuva, toki, koks parodytas virsuje, nes neveike, patikrinta diagnostika, pries perkant patikrinau - veike. Nesu zalias, tai nusprendziau pasikeisti pats, bet tik elektrine dali, kur su plastiku ir 3 varztais laikos, nes su korpusu ten sunkiau, nera priejimo. Esme ta, kad nusukus ta dali ir idejus i savaji nustojo veikt, bandziau visaip, ardziau, tikrinau, ir pasirodo nuluzo toks laikiklis spyruokles kur laiko, kas ardes supras, zodziu viskas veltui, pinigai i bala, gal kas yra susidure, ar turi panasu, kitaip neveikianti, eitu gauti ta plastikine dali, ar neverta net bandyti? Zodziu pats lindau, db jau zinau ko nedaryciau, bet gal eitu ka paburti ar vel kita pirkti tex? ECH kas ardes supras apie ka kalbu....
  • 0

#4 Finalfour

Finalfour
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 407 Coupe 2.7 HDI

Parašyta 2014 rugpjūčio 17 - 21:09

O kodel is viso keiti ta voztuova uzuot atjinges ir isprogramaves juos lauk ir amziams pamirses sita masinos vezi? Mano variklis toks pats, tik nupirkes iskarto juos isprogramavau, masinukas vaziuoja kuo puikiausiai ir pamirsau is viso kad toks ekologu ismislas kaip egr pas mane yra. Beja, jie yra du pas 2.7 hdi.
  • 0

#5 Todeluxxxx

Todeluxxxx
  • Senbuviai

Parašyta 2014 rugpjūčio 18 - 22:27

Suprantu, masciau apie tai, o beje, kai isprigramuoja suodziu filtra meta lauk ar grezia skyles? Ir jei nepaslaptis kiek mazdaug atidavei uz sita reikala pinigu, gal ir susigundysiu? Nu norisi, kad viskas veiktu, kaip yra gamintojo numatyta, bet kai neina gaut daliu ir dar priejimo nera, tai kosmaras, visoje klp tik trys tokios su tokiais varikliais ir tai negavau, siunte is lentvario berods, tai tikrai vercia susimastyti...
  • 0

#6 Finalfour

Finalfour
  • Senbuviai

Parašyta 2014 rugpjūčio 18 - 22:41

Suprantu, masciau apie tai, o beje, kai  isprigramuoja suodziu filtra meta lauk ar grezia skyles? Ir jei nepaslaptis kiek mazdaug atidavei uz sita reikala pinigu, gal ir susigundysiu? Nu norisi, kad viskas veiktu, kaip yra gamintojo numatyta, bet kai neina gaut daliu ir dar priejimo nera, tai kosmaras, visoje klp tik trys tokios su tokiais varikliais ir tai negavau, siunte is lentvario berods, tai tikrai vercia susimastyti...

Tai EGR isprogarmavimas ir FAP suodziu filtro isprogramavimas/ispjovimas - du skirtingi dalykai.
Man EGR isprogramavo Taurius, palikau 400 lt., EGR po isprogramavimo liko uzdarytoje padetyje, glusint specialiai nieko nereikejo.
O FAP pas mane dar yra ir veikia puikiai. Bet tik isdrys jisai bent menkiausia klaida ismest - iskarto keliausiu vel pas Tauriu, isprogramuosim ir sita nesamone ir tada reikes FAP filtra iskastrut dar fiziskai.
O EGR pas mane strigo jau kai pirkau masina, tai net nesigilinau, kas ten kaltas ir del ko, iskarto isprogramavau ir tiek. Nors auto vaziavo puikiai be jokiu simptomu ir tik diagnoze rode, kad egr veikia nekorektiskai. Nes poziuris kad gamintojas sugalvojo - resikia reikia - teisingas ne visada. EGR ir FAP ekologai ir ES priverte gamintojus deti, gamintojai su didziausiu malonumu situ nesamoniu nedtu i masinas, deja yra priversti. Nes nauda is to yra tik gamtai. As nieko pries gamta neturiu, bet kol musu pajamos neleidzia rupintis gamta - kastracija situ kvailu sistemu geriausia iseitis.

Šį pranešimą redagavo Finalfour: 2014 rugpjūčio 18 - 22:43

• 0

#7 Todeluxxxx

Todeluxxxx
  • Senbuviai

Parašyta 2014 rugpjūčio 18 - 22:58

Protingai kalbi, jei butu protingos kainos kodel gi ne, reikes pradeti dometis klp, yra keletas variantu, nes tas chech degimas skydelis mane varo i nevilti nors trauka ir gerai, zodziu apsvietei mane pakankamai gerai, nuomone susidariau, belieka veikti. Galvojau kartu kastruoja ir EGR ir suodziu filtra, nes pastarasis per beveik 5 metus nera pavades. Kainos padorios, klp gal net pigiau, o kai 230 atidaviau uz EGR ir dar sugadinau, tai is vis baigiu nuspresti, kad ju ir nereikia, dekuj uz nuomone.. ;)
  • 0

#8 Finalfour

Finalfour
  • Senbuviai

Parašyta 2014 rugpjūčio 19 - 00:11

Yra tema musu forme apie EGR ir kita tema apie FAP. Jei abi periskaitysi, tai tapsi visai neblogai ismananciu kas ir kaip ;)
  • 0

#9 dzonyB

dzonyB
  • Senbuviai
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis:406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW

Parašyta 2014 rugpjūčio 19 - 07:50

Protingai kalbi, jei butu protingos kainos kodel gi ne, reikes pradeti dometis klp, yra keletas variantu, nes tas chech degimas skydelis mane varo i nevilti nors trauka ir gerai, zodziu apsvietei mane pakankamai gerai, nuomone susidariau, belieka veikti. Galvojau kartu kastruoja ir EGR ir suodziu filtra, nes pastarasis per beveik 5 metus nera pavades. Kainos padorios, klp gal net pigiau, o kai 230 atidaviau uz EGR ir dar sugadinau, tai is vis baigiu nuspresti, kad ju ir nereikia, dekuj uz nuomone.. ;)

Juk kreipkis pas klubieti Laimona ir padarys tau sita reikala ir kaina manau sutarsit padoria :good:
  • 0

Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo

#10 Todeluxxxx

Todeluxxxx
  • Senbuviai

Parašyta 2014 rugpjūčio 19 - 11:43

Gera mintis, reikes pasiskambinti, vietinis yra, dekuj uz patarimus, apsisprendziau galutinai.. :)
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0