Jump to content

Photo

Orginalios magnetolos remontas

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 andrius182

andrius182
  • Senbuviai
  • posts 10
  • Vieta:Vilnius, Panevežys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0HDi sedanas

Posted 2012 April 09 - 19:20

Sveiki, Pas mane Peugeot 406 stovi clarion su cd magnetola ir beda tame kad netraukia radijas o kompakta tai kartais skaito bet dazniau buna kad neskaito. Antena tikrino tai sake kad viskas tvarkoi su magnetola problemos. Ar apsimoka ja vezti tvarkyti? ir gal zinot kiek tai kainuotu ir kur butu galima tai Vilniui padaryti?
  • 0

#2 azzled

azzled
  • Senbuviai
  • posts 135
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugot 307 2.0 HDi 2004m

Posted 2012 April 10 - 07:51

Man atrodo geriau nuvaryk i srota ir kita tokia pat isidek, gal truputi brangiau gausis, bet laiko tai sutaupysi...
  • 0

#3 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • posts 1,879
  • Automobilis:Citroen C5 2HDi 2006 m.

Posted 2012 April 10 - 10:17

Originalus Clarion su CD tikrai ne pats patvariausias daiktas, o dar jam metų dešimt ir daugiau. Jeigu nevisi įperkame naujas mašinas, tai pataupius tikrai galima įpirkti naują Pioneer ar Blaupunkt ar kitą grotuvą, kurio tikrai užteks šiai mašinai.
  • 0
BALDŲ PROJEKTAI IR GAMYBA

#4 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • posts 2,321
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Posted 2012 April 10 - 11:28

Originalus Clarion su CD tikrai ne pats patvariausias daiktas, o dar jam metų dešimt ir daugiau. Jeigu nevisi įperkame naujas mašinas, tai pataupius tikrai galima įpirkti naują Pioneer ar Blaupunkt ar kitą grotuvą, kurio tikrai užteks šiai mašinai.

Is dalies tu teisus, bet reiketu nepamirs ir ilgapirsciu. Originalus magas apsaugo nuo nemaloniu emociju ryte radus iskulta langa.
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#5 talbotas

talbotas
  • Senbuviai
  • posts 1,178
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:407 2.2 benzo

Posted 2012 April 10 - 13:22

Ar CD ar kasetnykas, radija tai ta pati, ir groja ji pakankamai gerai, aš manau pas tave bus antenos stiprintuvėlyje bėda kuris prie antenos stovi
  • 0

#6 andrius182

andrius182
  • Senbuviai
  • posts 10
  • Vieta:Vilnius, Panevežys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0HDi sedanas

Posted 2012 April 10 - 13:47

Buvau nuvezes patikrinti tai antena tikrino sake su ja viskas gerai.. Sako magnetolai kazkas blogai.. o del naujo mago tai tas orginalus graziai imontuotas viskas lygu gražu dėl to ir nereikia dėl vagiu galvos sukti.
  • 0

#7 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • posts 1,879

Posted 2012 April 10 - 15:03

Buvau nuvezes patikrinti tai antena tikrino sake su ja viskas gerai.. Sako magnetolai kazkas blogai.. o del naujo mago tai tas orginalus graziai imontuotas viskas lygu gražu dėl to ir nereikia dėl vagiu galvos sukti.

Ir aš taip galvojau kažkada. Nors turėjau iš savo senos mašinos išimtą, mano paties pirktą naują grotuvą, bet nekeičiau, nes tipo viskas "lygu, gražu". Kai nusibodo Clarion senatvinės ligos tada jau pakeičiau. Nėra ką ir lyginti, naujas daiktas yra naujas, tad gailėjausi, kad iš kart nepakeičiau. Neoriginalus grotuvas visiškai negadina vaizdo, nei kiek neblogiau atrodo nei originalus. Man tai net geriau atrodo. :)

Edited by Bivainis, 2012 April 10 - 15:08.

• 0

#8 pehzas

pehzas
  • Senbuviai
  • posts 541
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 407 2.2 benzo

Posted 2012 April 10 - 18:52

Ir aš taip galvojau kažkada. Nors turėjau iš savo senos mašinos išimtą, mano paties pirktą naują grotuvą, bet nekeičiau, nes tipo viskas "lygu, gražu". Kai nusibodo Clarion senatvinės ligos tada jau pakeičiau. Nėra ką ir lyginti, naujas daiktas yra naujas, tad gailėjausi, kad iš kart nepakeičiau. Neoriginalus grotuvas visiškai negadina vaizdo, nei kiek neblogiau atrodo nei originalus. Man tai net geriau atrodo. :)

Na nezinau kokios ten tos senatvines ligos, pas mane clarionas CD 10 metu, puikiausiai groja ir radija ir CD plius pakankamai gerai skamba, beja ir cendzeris puikiai veikia
  • 0

#9 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • posts 1,879

Posted 2012 April 10 - 19:16

Na nezinau kokios ten tos senatvines ligos, pas mane clarionas CD 10 metu, puikiausiai groja ir radija ir CD plius pakankamai gerai skamba, beja ir cendzeris puikiai veikia

Diską nori skaito, nori neskaito, bet skaityti noras užeina vis rečiau. Kompiuteriu įrašytų diskų nemėgsta (gal prieš piratavimą nusiteikęs). Lazerio valymas nepadėjo. Priekis - galas garso balansas nesireguliuoja. Užeina durnumas - užstringa valdymas: tada kurį laiką radijo mygtukus spausk nespaudęs - nieko. Taip visų gerbiama rankenėle prie vairo nesinaudodavau, nes nuspaudus vieną įsijungia kitas, painiojasi funkcijos. Keitiklio pas mane nebuvo.

Edited by Bivainis, 2012 April 10 - 19:26.

• 0

#10 Liova

Liova
  • Senbuviai
  • posts 45
  • Automobilis:Peugeot 406 Break

Posted 2012 April 17 - 07:19

Nuvezk i Lapina (priesais Akropoli). Man ten tvarke toki pati Clariona, bet beda buvo mechanikoj - neisstumdavo disko. Sake, kad tokius Clarionus daznai remontuoja. Man kainavo 100Lt, bet sake jei dar su skaitymu problema tada brangiau. O del originalaus mago - jis groja tikrai gerai ir vietoj jo ikisus nauja - liks skyles is visu pusiu, nes bent jau mano jis yra "dvieju aukstu" (pats magas tai normalaus dydzio, bet ant jo uzsideda priekine valdymo panele, kuri dvigubai didesne uz mago prieki). O dar beto valdymas nuo vairo neaisku ar veiks. Taip kad as linkes tvarkyt originala, nei kist nauja.
  • 0
Septynvietis break'as

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users