Orginalios magnetolos remontas
Parašyta 2012 balandžio 09 - 19:20
Parašyta 2012 balandžio 10 - 10:17
Parašyta 2012 balandžio 10 - 11:28
Is dalies tu teisus, bet reiketu nepamirs ir ilgapirsciu. Originalus magas apsaugo nuo nemaloniu emociju ryte radus iskulta langa.Originalus Clarion su CD tikrai ne pats patvariausias daiktas, o dar jam metų dešimt ir daugiau. Jeigu nevisi įperkame naujas mašinas, tai pataupius tikrai galima įpirkti naują Pioneer ar Blaupunkt ar kitą grotuvą, kurio tikrai užteks šiai mašinai.
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Parašyta 2012 balandžio 10 - 13:22
Parašyta 2012 balandžio 10 - 13:47
Parašyta 2012 balandžio 10 - 15:03
Ir aš taip galvojau kažkada. Nors turėjau iš savo senos mašinos išimtą, mano paties pirktą naują grotuvą, bet nekeičiau, nes tipo viskas "lygu, gražu". Kai nusibodo Clarion senatvinės ligos tada jau pakeičiau. Nėra ką ir lyginti, naujas daiktas yra naujas, tad gailėjausi, kad iš kart nepakeičiau. Neoriginalus grotuvas visiškai negadina vaizdo, nei kiek neblogiau atrodo nei originalus. Man tai net geriau atrodo.Buvau nuvezes patikrinti tai antena tikrino sake su ja viskas gerai.. Sako magnetolai kazkas blogai.. o del naujo mago tai tas orginalus graziai imontuotas viskas lygu gražu dėl to ir nereikia dėl vagiu galvos sukti.
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2012 balandžio 10 - 15:08
Parašyta 2012 balandžio 10 - 18:52
Na nezinau kokios ten tos senatvines ligos, pas mane clarionas CD 10 metu, puikiausiai groja ir radija ir CD plius pakankamai gerai skamba, beja ir cendzeris puikiai veikiaIr aš taip galvojau kažkada. Nors turėjau iš savo senos mašinos išimtą, mano paties pirktą naują grotuvą, bet nekeičiau, nes tipo viskas "lygu, gražu". Kai nusibodo Clarion senatvinės ligos tada jau pakeičiau. Nėra ką ir lyginti, naujas daiktas yra naujas, tad gailėjausi, kad iš kart nepakeičiau. Neoriginalus grotuvas visiškai negadina vaizdo, nei kiek neblogiau atrodo nei originalus. Man tai net geriau atrodo.
Parašyta 2012 balandžio 10 - 19:16
Diską nori skaito, nori neskaito, bet skaityti noras užeina vis rečiau. Kompiuteriu įrašytų diskų nemėgsta (gal prieš piratavimą nusiteikęs). Lazerio valymas nepadėjo. Priekis - galas garso balansas nesireguliuoja. Užeina durnumas - užstringa valdymas: tada kurį laiką radijo mygtukus spausk nespaudęs - nieko. Taip visų gerbiama rankenėle prie vairo nesinaudodavau, nes nuspaudus vieną įsijungia kitas, painiojasi funkcijos. Keitiklio pas mane nebuvo.Na nezinau kokios ten tos senatvines ligos, pas mane clarionas CD 10 metu, puikiausiai groja ir radija ir CD plius pakankamai gerai skamba, beja ir cendzeris puikiai veikia
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2012 balandžio 10 - 19:26
Parašyta 2012 balandžio 17 - 07:19
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0