Kažkas iškrauna akumuliatorių
Parašyta 2012 gegužės 31 - 21:34
Parašyta 2012 gegužės 31 - 21:34
Va Va, cia kabliukas pas mane ir mago snukutis nesilaiko, reikia poperelį į tarpa dėt, kad snukutis laikytusi, tik tada groja, jei per garsiai pagarsini ir atsijungia....man buvo kad automagnetola iskraudavo akuma, kazkur susiliesdavo kontaktai ir grodavo per nakti ryte ateini mage ijunkta o auto nebesikuria beda kad mages 'morda' blogai laikydavo tai ten ir kontaktuodavo o draugui blogai budavo su signalizacija akuma iskraudavo per pora valandu, nuveze pas meistru sutvarke dabar lyg ir tvarkoj:)
Parašyta 2012 gegužės 31 - 21:38
Šį pranešimą redagavo mark0: 2012 gegužės 31 - 21:38
Parašyta 2012 gegužės 31 - 21:40
Na tikrai tikiu, kad taip gali buti ir tu gal ir teisus taciau meistras kuris man tvarke ne elktros dalykus sake, kad generatorius veikia gerai, tad greiciausiai kazkas iskrauna... Ir pries varant pas elekta nusimananti meistra man reikia pasikaustyt ka sakyt ir kur ieskot problemosJeigu automobili nesenai pirkai ir po kiek laiko issikrauna tai gal akumas ir kaltas, pardavejas pries parduodant ikrove sena akuma ir imete
Parašyta 2012 gegužės 31 - 21:41
Na bet pas mane snukutis nuimtas buvo, grot tai negrojo tikrai..Pas mane tas pas panasiai buvo tie fiksatoriai 'mordos' buvo paluze tai judedavo ir kartais sakau grodavo per nakti mage
Parašyta 2012 gegužės 31 - 21:43
Parašyta 2012 gegužės 31 - 21:47
Na aš ir tikiu, kad įmanoma tik galvojau sulaukt žmonių patarimų, kurie su tokiu dalyku yra susidūrę, taip juk lengviau bus išspręsti problemąvaryk pas elektrika, shiaip imanoma rast kas "ryja" tavo elektra
Parašyta 2012 gegužės 31 - 21:57
ok, imi testeri i rankas ir traukioji saugiklius, matuoji per saugiklio lizda ar teka srove jei nerasi, zhiuri tuos mazgus, kurie jungiami be saugikliu test, ar jau riedesi i servisa?Na aš ir tikiu, kad įmanoma tik galvojau sulaukt žmonių patarimų, kurie su tokiu dalyku yra susidūrę, taip juk lengviau bus išspręsti problemą
Parašyta 2012 gegužės 31 - 22:04
wow, jus bendraujate su blondine, jei ka jei as pradeciau pati tuos saugiklius traukiot jauciu auto galeciau dalim paleist i servisa tai irgi nenoriu kur mane apiples, zinau as juk kaip ten sistema veikia... noretusi, kad va kazkas kas taip protingai kalba, taip protingai ir paziuretuok, imi testeri i rankas ir traukioji saugiklius, matuoji per saugiklio lizda ar teka srove jei nerasi, zhiuri tuos mazgus, kurie jungiami be saugikliu test, ar jau riedesi i servisa?
Parašyta 2012 gegužės 31 - 22:15
nu tai rašyk:klaipediečiai..rekomenduokit normalu elektriką.wow, jus bendraujate su blondine, jei ka
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0