P407 ir RD4 ekranas. Reikia gero elektriko..
Posted 2012 June 03 - 15:18
Posted 2012 June 05 - 22:37
Posted 2012 June 05 - 23:29
Posted 2012 June 07 - 08:15
O tu gal pinout'u aprasyma turi ?Sveikas, Valdemarai.
Taip, as noriu tureti kabelius namuose (ant stalo kitaip sakant). Ko reikia visam sitam kabeliukui padaryti?
Sioks toks nesklandumas yra tas, kad as ne LT. Na bet susitarsim del visko.
Dekui.
Posted 2012 June 07 - 08:35
Vieno RD4 pajungti nepavyks. Reikes OBD > BSI > EKRANO ir aisku laidyno tarp ju. Matai visu prima kad pasijungti prie RD4 tau reikia pp2000 prijungti prie BSI DAM kodas ir panasiai.Sveikas, Valdemarai.
Taip, as noriu tureti kabelius namuose (ant stalo kitaip sakant). Ko reikia visam sitam kabeliukui padaryti?
Sioks toks nesklandumas yra tas, kad as ne LT. Na bet susitarsim del visko.
Dekui.
As turiu pasidares taisymui ekranu, bet tik valdymas+maitinimas, man to uztenka. Aktyvavimui, tai tavo vietoje padaryciau taip, kiek turi ekrantu, visus aktyvuok su MAX funkcijomis, blogiau pirkejui tikrai nebus. Na bent jau as taip darau.
va kaip viskas atrodo:
VIDEO
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Posted 2012 June 07 - 18:13
Nezinau kuriu tau PinOut'u tiksliai reikia, bet cia ka radau:
http://www.tehnomaga...g-Connector.htm
and this one seems to be better http://www.famousdeh...ct-smaller1.pdf
Laimonai,
Taip, suprantu, kad reikes keliu dalykeliu viskam. Tai reiskia man reikia:
1. OBD fiskes
2. BSI (kompo)
3. Laidyno
4. Ekranai bus
5. Iranga yra
Ar reikia BSI kompo cia dar geras klausimas, nes nebutinas VIN kodas ar koks kitas kodas ekrano veikimui. Jei ir praso VIN kodo (pvz paveluotai degima ijungus) tai galima beleka ivest. Kodavimui man reikia zinoti tik masinos komplektacija. Viskas.
Valdymo man nereikia, nes tada reikes pirktis maga ir valdymo 'lazdele'..
Del MAX funkciju aktyvavimo.. Matai as nzn kaip kitose masinose atsiliepia jei pvz as aktyvuoju CD Changeri ar Parktronika, o jo pas pirkeja nera ir nebus.. Paimk Bluetooth Hands-free kit - jis aktyvuotas visada rodo ikona ant ekrano. Negi noretm matyti nereikalingas funkcijas, kuriu nera? Aisku ta ikona miniatiurine ir i aki nekrenta, bet vistiek... Bandau ziureti is kliento puses, nes patyres ir zinau kaip uzknisa pvz nereikalingas slamstas.
Pirkejui moketi aisku nereikia uz MAX aktyvavima papildomai, bet stengiuosi daryti savo darba kaip priklauso. Nesunku gi funkcijas atsirinkti (na kaip bluetooth car kit nustatyt pagal VIN is duom bazes dar neissiaiskinau nes nera nich nieko)
Edited by Ultramate, 2012 June 07 - 18:14.
Posted 2012 June 07 - 19:55
Edited by blynas, 2012 June 07 - 19:59.
Posted 2012 June 07 - 23:38
Posted 2012 June 08 - 08:40
Cia visai aisku nice info. Man reikejo MFD ekrano pin'u. PDF'e rodos kazkas tokio ir yra.BigT,
Nezinau kuriu tau PinOut'u tiksliai reikia, bet cia ka radau:
http://www.tehnomaga...g-Connector.htm
and this one seems to be better http://www.famousdeh...ct-smaller1.pdf
Laimonai,
Taip, suprantu, kad reikes keliu dalykeliu viskam. Tai reiskia man reikia:
1. OBD fiskes
2. BSI (kompo)
3. Laidyno
4. Ekranai bus
5. Iranga yra
Ar reikia BSI kompo cia dar geras klausimas, nes nebutinas VIN kodas ar koks kitas kodas ekrano veikimui. Jei ir praso VIN kodo (pvz paveluotai degima ijungus) tai galima beleka ivest. Kodavimui man reikia zinoti tik masinos komplektacija. Viskas.
Valdymo man nereikia, nes tada reikes pirktis maga ir valdymo 'lazdele'..
Del MAX funkciju aktyvavimo.. Matai as nzn kaip kitose masinose atsiliepia jei pvz as aktyvuoju CD Changeri ar Parktronika, o jo pas pirkeja nera ir nebus.. Paimk Bluetooth Hands-free kit - jis aktyvuotas visada rodo ikona ant ekrano. Negi noretm matyti nereikalingas funkcijas, kuriu nera? Aisku ta ikona miniatiurine ir i aki nekrenta, bet vistiek... Bandau ziureti is kliento puses, nes patyres ir zinau kaip uzknisa pvz nereikalingas slamstas.
Pirkejui moketi aisku nereikia uz MAX aktyvavima papildomai, bet stengiuosi daryti savo darba kaip priklauso. Nesunku gi funkcijas atsirinkti (na kaip bluetooth car kit nustatyt pagal VIN is duom bazes dar neissiaiskinau nes nera nich nieko)
Realiai ziuriu ko reik, kad paleisti ekrana (+) gnd ir dar jauciu kazkokio signalo (+) ant kazkurio is pin'u.
Posted 2012 June 08 - 11:43
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users