Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Peugeot 407 elektronika

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 10

#1 Davidass

Davidass
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Alytus
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 hdi

Parašyta 2012 birželio 11 - 20:02

Sveiki Peugeot turetojai. Esu naujokas, katik isigyjau peugeot 407 2006 2.0hdi. Labai patenkintas siuo masinuku. Turiu jums keleta klausimu: 1. Del kuro sanaudu kurios rodomos borto kompiuteryje, situacija tokia kad labai idomiai skaiciuoja sanaudas. Tarkim nuspaudus gaza kuro skaiciuokle rodo mazesne puse t.y kuo daugiau spaudi tuo maziau rodo kad rija. Kai gaza spaudi vos vos rodo kad rija tarkim 30 ar 20 ltr. Nuresetinus pradeda skaiciuoti nuo 99.9. Ar cia normalu ar cia kazkas netaip. gal skaiciuoja kazkoki vidurki atitinkamo atstumo? Beje misriai suvartoja apie 6.5 ltr. 2. Del dumingumo. Gerai paspaudus ismeta biski juodo dumo ( kai turbina pradeda suktis) Gal juokingai nuskambes bet paziurejus i sonini veidrodeli kai gerai uzspaudi matosi kad biski meta duma, draugas sake kad viskas labai normaliai kai vaziavo is galo. O as dar noreciau ir jusu nuomones. 3. Turbo lagas. Vaziuojant nesvarbu kuria pavara nuspaudus ekseleratoriu iki galo apie sekunde gal ir maziau lagina. Cia normalu? 4. " Palydek namo funkcija" Ji veikia tik tamsiu paros metu? :) Is anksto aciu uz komentarus ir atleiskite jei ne vietoje sukuriau sia tema.
  • 0

#2 Davidass

Davidass
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2012 birželio 11 - 20:09

Ps. Kur salono filtra rasti :))
  • 0

#3 blynas

blynas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Airija
  • Automobilis:peugoet 407 2006 2.0 diesel

Parašyta 2012 birželio 13 - 00:12

salono oro filtras Posted Image
ir Posted Image
...del turbinos degnostika darykis .......

Šį pranešimą redagavo blynas: 2012 birželio 13 - 00:20

• 0

#4 Davidass

Davidass
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2012 birželio 13 - 15:56

Diagnostika viskas gerai. Jokiu fault ir t.t. Turba viskas ok. Del to ir klausiu kas turi 2.0 hdi del lago ar pas visus taip? Beje sugalvojau pasitikrinti ar apatineje slangoje prie interkulerio nera tepalo, bet yra biski bet nedaug islasejo is slangos keli lasai. Ar cia is turbinos taip tas tepalas?
  • 0

#5 ziomiusas

ziomiusas
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 hdi 2005

Parašyta 2012 birželio 21 - 08:54

Pas mane irgi 2.0 ir yra tas lagas, dar vienas idomus dalykas, kai uzpaudziu gaza as girdziu turbinos uzima, diagnostika parodytu viska? nes turiu itarima kad gal ora gaudo arba ismusa per kokias slangas
  • 0

#6 KDiagnostika

KDiagnostika
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Diagnostika

Parašyta 2012 birželio 21 - 09:39

Pas mane irgi 2.0 ir yra tas lagas, dar vienas idomus dalykas, kai uzpaudziu gaza as girdziu turbinos uzima, diagnostika parodytu viska? nes turiu itarima kad gal ora gaudo arba ismusa per kokias slangas

Galima, bet gali buti taip kad turbinos sparnuote pazeista, del to ir garsas atsiranda, plius gali buti, kad restauruota ir t.t

Lagas, yra normalus sakyciau, jei tu ten 4 begiu vaziuoji 40km/h tai nenorek kad tau ir lektu kaip cipuotas koks, kad paspaudi ir kabina jau :)
o ir dumingumas, minimumas yra normalu.
  • 0

#7 xzibit

xzibit
  • Senbuviai
  • Vieta:Malta
  • Automobilis:Peugeot 205 CJ

Parašyta 2012 birželio 21 - 18:04

gal pas tave automatas kad lagas didelis? del dumingumo kokia dumo spalva gal turbina tepala leidzia? keli lasai tepalo slangose normalu turbina gi nen nauja oro gaudyma surasi nebent isardes visa oro padavimo sistema, kaip as isardziau, bet is kitos p[uses trauka nesiskundi? Jei blogai traukia tada galima ieskot bedu oro padavime.
  • 0

'89 205 CJ 1.4TU

#8 Davidass

Davidass
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2012 birželio 21 - 22:35

Pas mane juodo dumo ismeta. Nematau is galo kiek bet gerai uzmynus iki dugno per sonini veidrodeli matosi kaip is duslintuvo eina JUODAS dumas. Aisku nesivercia kamuoliais bet matosi kad biski meta. Ne automatas. Visa oro padavimo sistema esu apziurejes, jokiu klaidu visi davikliai funkciuonuoja puikiai. Pas mane fap isimtas gal del to duma meta? Siaip draugas vaziaves is galo sake kad viskas cia normaliai. Nezinau ar dar ieskot cia kokiu galu ar nesukt galvos... Ps trauka nesiskundziu traukia gerai ji. Beje pastebejimas kai tik turba uzsisuka tada ismeta dumo siaip ne dumelio.

Šį pranešimą redagavo Davidass: 2012 birželio 21 - 22:36

• 0

#9 Davidass

Davidass
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2012 birželio 21 - 22:37

O kaip pas tave del dumo juodo?
  • 0

#10 ziomiusas

ziomiusas
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 hdi 2005

Parašyta 2012 birželio 22 - 10:08

O del sanaudu, taigi tu ten ne taip paziurejai turbut, ten gal yra kiek gali km arba myliu nuvaziuot su galonu (4 litrais) ar kitu matavimo vienetu... Pas mane angliskas tai raso tarkim 60 myliu galiu nuvaziuos su galonu. Cia iseina apie 100km su 4 litrais
  • 0

#11 saulius

saulius
  • Forumo naujokai
  • Vieta:dublinas
  • Automobilis:407 2.0 HDI SE

Parašyta 2012 liepos 15 - 22:00

ismeta ir pas mane juoda duma,bet tik kai antru begiu plesau masiniuka

Šį pranešimą redagavo saulius: 2012 liepos 15 - 22:01

• 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0