Pavaru deze
Parašyta 2012 birželio 17 - 09:33
2000m. Peugeot 406 2.0hdi
2005m. Skoda octavia combi 2.0tdi
2004m. Mercedes benz e 270 cdi
Parašyta 2012 birželio 17 - 09:54
Parašyta 2012 birželio 17 - 10:16
Parašyta 2012 liepos 31 - 12:43
Parašyta 2012 liepos 31 - 15:17
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2012 liepos 31 - 18:15
Parašyta 2012 liepos 31 - 20:05
Parašyta 2012 rugpjūčio 02 - 05:37
Parašyta 2012 rugpjūčio 02 - 07:34
Del atbulines sutinku kad gali pasitaikyti krumpliaracio dantukas ant dantuko(bet tik tada kai jie yra nudile, tai yra dantukai jau neturi nuozulu).Normaliai to neturi buti.Jeigu jungiant atbuline ji " negizgzda " vadinasi sankaba tvarkoje.Tada del 1 pavaros sunkaus jungimo kaltas arba perjungino mechanizmas , arba 1 pavaros sichronizatorius.Prisijungsiu ir as prie tokios temos..
Turiu P406 '99m 2HDi.
Pas mane irgi kartais sunkiai isimeta pavara, ypac 1 ir atbuline. Atbuline ypac, kartais masina turi net pariedet kazkiek, arba reikia perminti sankaba.
Bet girgzdejimu jokiu nera jungiant. Tai labai tikiuos, kad nepareina ne sankaba, ne greiciu deze. Tepalas keistas greiciu dezeje pries kokius 3 metus.
Parašyta 2012 rugpjūčio 02 - 07:50
tai ka reikia ziuret? Ten tuos pavaru perjungimo trosus ir t.t.?Del atbulines sutinku kad gali pasitaikyti krumpliaracio dantukas ant dantuko(bet tik tada kai jie yra nudile, tai yra dantukai jau neturi nuozulu).Normaliai to neturi buti.Jeigu jungiant atbuline ji " negizgzda " vadinasi sankaba tvarkoje.Tada del 1 pavaros sunkaus jungimo kaltas arba perjungino mechanizmas , arba 1 pavaros sichronizatorius.Prisijungsiu ir as prie tokios temos..
Turiu P406 '99m 2HDi.
Pas mane irgi kartais sunkiai isimeta pavara, ypac 1 ir atbuline. Atbuline ypac, kartais masina turi net pariedet kazkiek, arba reikia perminti sankaba.
Bet girgzdejimu jokiu nera jungiant. Tai labai tikiuos, kad nepareina ne sankaba, ne greiciu deze. Tepalas keistas greiciu dezeje pries kokius 3 metus.
Parašyta 2012 rugpjūčio 03 - 17:14
Parašyta 2012 rugpjūčio 03 - 17:40
na man ar siltam, ar saltam vienodai.. sunku imust pavara ir viskas. Buna, kad is 1 i 2 jungiant irgi sunkokai isijungia..Zodziu, jei kam yra panasiu problemu kaip paminejau virsui, tai problema yra sankaba, tai yra itrukes jos diskatorius. Nes pavazinejus truputi pavaros vel pradeda musinetis padoriai, tikriausiai ikaista metalas ir tas itrukimas sumazeja.
Parašyta 2012 rugpjūčio 03 - 18:19
Parašyta 2012 rugpjūčio 03 - 18:46
na tikiuos nebus man sankabaTai pirma ,antra ir atbuline pavaros ir sunkiausiai musasi man. As tik parasiau kas pas mane blogai yra, gal pas taves kitokiu bedu yra.
dekui
Parašyta 2012 rugpjūčio 03 - 20:56
Is kur zinai kad pas tave trukes diskatorius.Paprastai truksta ne diskatorius o jo spyruokle (rumune vadinama), nes kiek supratau is atsakymo tu dar vazineji su sia sankaba.Trukes diskatoriaus prispaudimo diskas tai jau blogai.Jeigu truko diskatoriaus spyruokle,isjungiant sankaba persikreipia diskatoriaus prispaudimo diskas,ko pasekoje sankabos diskelis pilnai nesustoja, nesustoja suktis ir pavaru dezes pirminis velenas.Aisku tada ir pavaros sunkiai jungiasi (ypac zemos pavaros) .remyga0852 jeigu tau ir is pirmos i antra jungiasi sunkiai ,sunkiai jungiasi pirma,atbuline , rodytu sankabos problemas,taciau kodel jungian atbuline ji "netraska"?Tai pirma ,antra ir atbuline pavaros ir sunkiausiai musasi man. As tik parasiau kas pas mane blogai yra, gal pas taves kitokiu bedu yra.
Parašyta 2012 rugsėjo 01 - 18:39
Šį pranešimą redagavo remyga0852: 2012 rugsėjo 01 - 18:39
Parašyta 2012 rugsėjo 01 - 19:23
kokiu budu jinai atsilaisvinusi ? man ir tokia pati liga jau senai - ir nieks neranda kame bedaNa vienas meistriukas man pasake, kad mano greiciu deze atsilaisvinusi..
Uztai sako tau ir tamposi masina, kai paduodi gazo, sumusa per pavaru svirti.. atleidi gaza, vel sumusa..
tai klausimas, ar ta greiciu deze imanoma kazkaip paverzti, ar jai jau "amen" ??
Tai galbut del to ir sunkiau pavaros junginejasi?
Šį pranešimą redagavo GTI: 2012 rugsėjo 01 - 19:24
Parašyta 2012 rugsėjo 01 - 19:45
velnias zino..kokiu budu jinai atsilaisvinusi ? man ir tokia pati liga jau senai - ir nieks neranda kame bedaNa vienas meistriukas man pasake, kad mano greiciu deze atsilaisvinusi..
Uztai sako tau ir tamposi masina, kai paduodi gazo, sumusa per pavaru svirti.. atleidi gaza, vel sumusa..
tai klausimas, ar ta greiciu deze imanoma kazkaip paverzti, ar jai jau "amen" ??
Tai galbut del to ir sunkiau pavaros junginejasi?
man pasakojo taip - sako kai atleidi gaza, dantraciai atsikabina, kai paduodi tada jie vel susikabina.. nu kazkas panasaus..
esme tipo tame, kad sako vazinek kol pareis greiciu deze.. tai labai jau paguode..
as maniau, kad kazkuri pagalve suplysus.. o pasirodo...
idomu ar ja galima kazkokiu budu paverzt.. o jei reikia viska ardyt, tai isivaizduoju kiek rekalu ten viska paberus..
Parašyta 2012 rugsėjo 01 - 19:57
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2012 rugsėjo 01 - 20:11
as jau ne vienerius metus vazineju ir to galo nematytiNu chebra ce jau kosmosus shnekat, tai dezhe atsilaisvinusi reikai paverzhti tai tepalus pasikeisk
KAi nebeijungsi pavaros tada ir imsi dezhe lauk, tada arba pamatysi kad diskatoriaus plunksnos nudile, arba pasikeisi dezhe(ka ir itarciau, bo sankaba ce ne prie ko).
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0