Problemos su kondicionierium
Parašyta 2012 liepos 05 - 16:23
Parašyta 2012 liepos 05 - 16:24
Parašyta 2012 liepos 05 - 16:40
2011m. Volvo XC60 Summum, Cosmic White;
Parašyta 2012 liepos 05 - 16:54
nuvažiavau pas šituos.pamatė mašina:o ,peugeot 607 ,pakeist vamzdelius ir užpildyt sistema 800lt.žibinte :pakeitė ir užpildė už 350lt.www.kondicionierius.lt brangininkai, bet daro gerai.
Parašyta 2012 liepos 05 - 17:09
2011m. Volvo XC60 Summum, Cosmic White;
Parašyta 2012 liepos 05 - 18:59
Parašyta 2012 liepos 05 - 19:28
yr aerozoliu. labai paprasta naudotis. ijungi A/C ant max, ijungi vidinio oro recirkuliacija (kad neimtu is lauko), ventiliatoriu ant max irgi. pastatai ta aerozoli uz galines sedynes ir paleidi purkstis i salono ora. kai baigia purkstis dar kazkiek laiko palieki birbintis kad dar vyktu dezinfekcija. paskui salona reikia gerai isvedinti.
pas mane irgi buvo prasmirdusiu kojiniu kvapas, kai pasinaudodavau A/C ir ji isjungdavau, tai pasinaudojau tokiu papigiaisku marmalu ir man padejo, jau koks menuo jokio kvapo
butu nepadeje, tai is principo vistiek buc nevares niekur yra ir kitokiu priemoniu (visokiu putu), tik jau ju panaudojimui reikia ardyt truputi salona, kad dasikast iki garintuvo ir ji dezinfekuot. dar yra tokiu putu, kur gali per drenazo vamzdelius pripurkst ant garintuvo ir taip dezinfekuot
dar patarimas is interneto, pries islipant is masinos reiktu isjungt kondicionieriu, ir kuri laika laikyt ventiliatoriu ijungta, taip leidi garintuvui atsilt ir isdziut, tada nesiveis grybeliai ir bakterijos.
as asmeniskai tai kai nekenciu smarves is visokiu audiniu dusliarku, tai daznai uzdarau is lauko ora, tai kazkaip maziau tos dregmes atsiranda ant garintuvo
Šį pranešimą redagavo ElvisGapo: 2012 liepos 05 - 19:30
Parašyta 2012 liepos 05 - 19:46
yr aerozoliu. labai paprasta naudotis. ijungi A/C ant max, ijungi vidinio oro recirkuliacija (kad neimtu is lauko), ventiliatoriu ant max irgi. pastatai ta aerozoli uz galines sedynes ir paleidi purkstis i salono ora. kai baigia purkstis dar kazkiek laiko palieki birbintis kad dar vyktu dezinfekcija. paskui salona reikia gerai isvedinti.
pas mane irgi buvo prasmirdusiu kojiniu kvapas, kai pasinaudodavau A/C ir ji isjungdavau, tai pasinaudojau tokiu papigiaisku marmalu ir man padejo, jau koks menuo jokio kvapo
butu nepadeje, tai is principo vistiek buc nevares niekur yra ir kitokiu priemoniu (visokiu putu), tik jau ju panaudojimui reikia ardyt truputi salona, kad dasikast iki garintuvo ir ji dezinfekuot. dar yra tokiu putu, kur gali per drenazo vamzdelius pripurkst ant garintuvo ir taip dezinfekuot
dar patarimas is interneto, pries islipant is masinos reiktu isjungt kondicionieriu, ir kuri laika laikyt ventiliatoriu ijungta, taip leidi garintuvui atsilt ir isdziut, tada nesiveis grybeliai ir bakterijos.
as asmeniskai tai kai nekenciu smarves is visokiu audiniu dusliarku, tai daznai uzdarau is lauko ora, tai kazkaip maziau tos dregmes atsiranda ant garintuvo
Na aš tuo kondišu nedažnai naudojuos, tik kai būna super karšta važiuot. Bet darau būtent taip kaip Jūs sakot, prieš gesinant mašina ir lipant lauk kokias 5 min atgal aš jį išjungiu ir duodu prasipūst, ne dėl to kad ten garintuvui geriau būtų, bet kad smirda (pasirodo nežinodamas dariau teisingai)
Dar iškilo keli klausimai:
1: Ką turit omeny sakydamas "ijungi A/C ant max" ? Nes pas mane mašinoj tik mygtukas A/C su žala lempute įjungt arba išjungt reguliavimo kaip ir nėra.
2: " ijungi vidinio oro recirkuliacija (kad neimtu is lauko)" o kaip žinot ar pas mane ji veikia, nes paspaudes mygtuka skirtumo jokio niekur nejausdavau ir jokio garso nera kad kas įsijungtu ir pan. Ir ar Kondicionierių geriau naudoti kartu su recirkuliacija ar nėra skirtumo ?
3: Ir ar tas triukas su recirkuliacija, pagelbėtų su nesveikai rasojančiais langais ?
Parašyta 2012 liepos 05 - 20:32
1.jungi ac ir visu galingumu paleidi ventiliatoriaus greitiDar iškilo keli klausimai:
1: Ką turit omeny sakydamas "ijungi A/C ant max" ? Nes pas mane mašinoj tik mygtukas A/C su žala lempute įjungt arba išjungt reguliavimo kaip ir nėra.
2: " ijungi vidinio oro recirkuliacija (kad neimtu is lauko)" o kaip žinot ar pas mane ji veikia, nes paspaudes mygtuka skirtumo jokio niekur nejausdavau ir jokio garso nera kad kas įsijungtu ir pan. Ir ar Kondicionierių geriau naudoti kartu su recirkuliacija ar nėra skirtumo ?
3: Ir ar tas triukas su recirkuliacija, pagelbėtų su nesveikai rasojančiais langais ?
2.ijungus vidine recirkuliacija pasikeicia ventiliatoriaus užimas9cia jau reik girdėt
3.jei pas tave rasoja langai ,o ijungus kondiškę rasojimas iškart dingsta,reikia tvarkyt kondiškės peciuko kondensato surinkėja.po peciuku stovi vamzdelis ir jis buna užsikimšes.ardom,valom.tuo paciu dings ir kvavas.
Šį pranešimą redagavo kenis222: 2012 liepos 05 - 20:32
Parašyta 2012 liepos 06 - 13:04
3.jei pas tave rasoja langai ,o ijungus kondiškę rasojimas iškart dingsta,reikia tvarkyt kondiškės peciuko kondensato surinkėja.po peciuku stovi vamzdelis ir jis buna užsikimšes.ardom,valom.tuo paciu dings ir kvavas.
Būtent taip ir yra. O gal galėtumėt pasakyti kur man tą pečiuką ir surinkėją kondenstao rasti ? Čia po kapotu reik lysti ar užtenka salone kokią plasmasę atsisukt ir nuimt ?
Parašyta 2012 liepos 06 - 21:43
Parašyta 2012 liepos 07 - 07:41
Parašyta 2012 liepos 07 - 09:32
kreipkites y cheinika
Čia vartotojo nick'as ar firmos pavadinimas ? parašei taip kad suprast neina
Ir manau jei tai firma tai kad daug nespamint butu gerai kad iškart ir adresa parašytum
Parašyta 2012 liepos 07 - 10:05
Parašyta 2012 liepos 07 - 19:15
Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Parašyta 2012 liepos 08 - 17:05
brėžinukas nuo 607,bet ir pas kitus ten pat.mygtGal kas galit koki brezinuka ar ka idet, ar nupasakot, kokioj vietoj yra tas kondensato isbegimo vamzdelis?
purškimas nepadės,nes galas buna nuo dusliarkės apsylydes,reik su žirklėm kelis cm nukirpt.
Parašyta 2012 liepos 08 - 23:51
Taip pat galiu patvirtinti, kad tai pakankamai efektyvi priemonė, pigi (14 lt) ir paprasta naudotis. Man padėjo, mašinoje dingo smarvė iš ventiliacijos grotelių.sita, o tu pats pabandyk pasidezinfekuot.
Nuoroda į gamintojo tinklapį http://www.motipdupl....php?L=2&id=913
Kažkada berods BMW forume buvau radęs patarimų, kad išpurškus priemonę, dar pusvalandį birbinti variklį, kad dezinfekuotųsi; na tiek tikrai nereikia, aš 10 min palaikiau variklį įjungtą, ar ne per ilgai, nežinau, bet padėjo.
Parašyta 2012 liepos 10 - 15:19
Taip pat galiu patvirtinti, kad tai pakankamai efektyvi priemonė, pigi (14 lt) ir paprasta naudotis. Man padėjo, mašinoje dingo smarvė iš ventiliacijos grotelių.
Nuoroda į gamintojo tinklapį http://www.motipdupl....php?L=2&id=913
Kažkada berods BMW forume buvau radęs patarimų, kad išpurškus priemonę, dar pusvalandį birbinti variklį, kad dezinfekuotųsi; na tiek tikrai nereikia, aš 10 min palaikiau variklį įjungtą, ar ne per ilgai, nežinau, bet padėjo.
O kur būtų galima tos priemonės įsigyti klaipėdoje ? Ar užtenka kad ir į kokią tanagrą nuvažiuot ir ten turės ?
P.s.
Ir manau kad manoji reciruliacijos sistema arba užstrigusi arba neveikia. Kaip ir "EDJU" teigė : jeigu rasoja langai tai recirkuliacija sugedus. O langai mano rasoja kaip pablūdę, jeigu tik koks lietutis lauke ar slapiais rūbais į mašiną įsėdi tai taip užtrakia kad padeda tik iki galo atidaryti langai ir ventiliatorius į langus pilnu chodu
O "kenis222" sakė įjungus recirkuliaciją turi pasikeist ventilatoriaus garsas ar kažkas panašaus, o kai aš nuspaudžiu ta knopke ir klausaus, jokio pokyčio nejaučiu apskrtai.
Parašyta 2012 liepos 10 - 16:28
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0