Laikinas OT is Riedlentes temos
Posted 2012 July 12 - 17:19
Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo
Posted 2012 July 12 - 19:52
Posted 2012 July 12 - 20:37
Vat kad seimininkas neskelbia tu mistiniu variklio duomenu tai jau susidaro yspudis, kad tam varikliui nieko nedaryta, as taip pat galiu varikly nuplaut, prirasyt visokiu kliedesiu kad ten viskas keista turbinta ir t.t., o realiai viskas originalas, ir peizet, kad autobanu 300 km/h greity pasiekiu ir supercarus lenkiuKuris iš čia pasisakiusiu pajuto palengvėjimą teigdamas, kad Roko automobilis kažko negali ar kad čia tik kliedesiai?
Pradėkit nuo to kad šis automobilis yra prižiūrimas ir puoselėjimas. Kadangi pats šeimininkas neskelbia techninių duomenų iš po variklio atnaujinimo, tai susidaryti objektyvią nuomonę ką gali ir ko ne šiek tiek kėbloka.
Kaži ar čia tas maksimalus pasiektas greitis yra svarbiausias aspektas? Kiek dar iš čia pasisakiusių išdrystų su savo automobiliu išvystyt maksimalų greitį?
Kiekvienam savas automobilis yra geriausias, todėl prieš peikdami kitą pagalvokit ar pats norėtumėt būt išpeiktas.
Posted 2012 July 12 - 20:44
Na nesutikčiau su tuo teiginiu aš su mielu noru pasirašyčiau už protingą ir pagrįstą pokalbį, bet kai kolegos volvo patys pamini (postas apie D5 motorą) patys paskui aiškina kad juo giriuos (protingas žmogus būtų supratęs jog kalbama ne apie privalumus kaip komfortą o apie kiekvieno mazgo svorį, kuris sunkina pačią mašiną, dėl ko tie patys 120kw turi išjundint didesnį svorį), tai sumoj paskui ir gaunas absurdas. Džiugu kad moderatoriai gerai dirba savo darbą ir offtopicą pratrynė. Vienaip ar kitaip nei vienam poste nebuvo aiškinta kad rocco mašina yra "šūdas" tie vaikiški išvedžiojimai ir priveda prie tokių pokalbių.Zilva tu tu jau pralosei diskusija ir suvarys cia tave i vienus vartus. Cia didzioji dalis pezistu tik ir laukia kad parasytu vien tik gerus atsiliepimus, cia kaip klanas jei vienas du parase teigiama liaupsinanti atsiliepima taip turi daryti ir kiti,neduok dieve parasysi savo neigiama nuomone tai tave sulygins su zeme
Akivaizdu, kad rocco mašina- vienas labiausiai išbaigtų projektų šitame forume, tiesiog nereikia dėl to standartinio auto lyginti su supercaru. That is all
Edited by zilva_lt, 2012 July 12 - 20:54.
2011m. Volvo XC60 Summum, Cosmic White;
Posted 2012 July 12 - 21:03
Posted 2012 July 12 - 23:37
Posted 2012 July 13 - 02:46
Nu sorry, Stopai, bet ir pats nedaskaitei matyt viskoVeliau as nutrinsiu sita savo posta, bet....
Del volvo... Cia pilnatis kokia ar oru permainos visus taip veikia, kad is niekur atsiranda noras gerkles persikasti.
Zilva, mano nuomone, pakankamai kulturingai mintis klojo, nelaidydamas neargumentuotu pareiskimu, o kolektyvas atrodo pradejo replikuoti neisiskaite i tai kas sakoma ir traukti uz liezuvio, kad va galima pasakyti, kad tavo volvo variklis sudas.
Zmogus parase, kad jam tie 120 kw nei per daug, nei per mazai, o optimali galia su optimalia ekonomija, kad jo masina prikrauta (be)reikalingo svorio, skirta ne performansui....
kaip povelniu puse komentatoriu is to posto sugebejo isskaityti, kad kazkas teigia, kad volvo geriau nei rocco pezas ir priskaldyti puslapi OT
mistika...
Posted 2012 July 13 - 06:09
Posted 2012 July 13 - 07:36
O tu vat pirstuku bakstelk i ta vieta kur zilva kibirksti skeleNu sorry, Stopai, bet ir pats nedaskaitei matyt visko
Posted 2012 July 13 - 09:13
Va sitaip bakstelt?O tu vat pirstuku bakstelk i ta vieta kur zilva kibirksti skele
Cia man vienam vaidenasi apie zilvos rasytus kibiriukus, perdegimus, neprotingus veiksmus, lazdos perlenkimus ir galiausiai apie plastikine moteriske? Is sio posto ir isaugo tolimesne diskusija. As gink Dieve nieko asmenisko pries nei viena neturiu, tik keista matyt tokius pasisakymus.
Posted 2012 July 13 - 11:29
Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo
Posted 2012 July 13 - 12:28
Pasisakymas buvo draugiškas ir be jokių užuominų į įžeidimą, jei gyvenime neteko mašiną vadinti kibiriuku arba vežimu arba ratais ir tai sugebama priimti asmeniškai, tai tuomet peržiūrėt reik didžiąją dalį temų ir jas velniop trint nes čia aplinkui gausis vieni įžeidimaiCia man vienam vaidenasi apie zilvos rasytus kibiriukus, perdegimus, neprotingus veiksmus, lazdos perlenkimus ir galiausiai apie plastikine moteriske? Is sio posto ir isaugo tolimesne diskusija. As gink Dieve nieko asmenisko pries nei viena neturiu, tik keista matyt tokius pasisakymus.
Kolega PatsSauDievas, jei tai priimi tu asmeniškai tai nereiškia jog visi forumo dalyviai tą sugeba traktuoti kaip asmeninį įžeidimą, kažkodėl Roccas dėl šito posto jokių komentarų neišsakė, jam tai neužliuvo, nors mašina jo, žmogus išklausė nuomonę ir tiek. Na bet matyt atėjo cenzūros laikai į mūsų šalį- sakyk ką žmonės nori girdėt ir kaip nori girdėt.
Taip, mano nuomone 2 litrų variklis neatlaikytų didelių greičių ilgą laiko tarpą, taip, mano manymu pradinis Rocco sumanymas buvo linksma mašina iš taško a į tašką b. Ir taip, mano manymu, ir taip jau gerą daiktą perlenkus lazdą galima sugadinti.
Tiesa, jei dar nesunku, pirštuku bestelk, ką tai turi bendro su volvo ir kilusiu offtopicu kuris nuėjo į asmeniškumus? Nesuprantu aš jūsų vyrai, pati skilitis skatina įdėti savo "mašiną- projektą" kitų forumiečių "teismui", ir jei jau tą padarei, manau žmogus turi teisę išsakyti ką apie ją galvoja be pirštų baksnojimų.
Beje tai jau ne pirmas atvėjis kai panaši situacija forume išauga. Neieškom toli:
http://www.peugeot-k...ST&f=43&t=44860
mindasas pavadino mašiną "lavonėliu" tai jo asmeninė nuomonė apie įkeltą automobilį. Kas toliau toje temoje prasidėjo?Asmeniškumai ir įžeidinėjimai, ypač akcentuojant tai ką vairuoja šiuo metu mindasas (nieko neprimena?). Kaip ne kartą ir minėjo kolegos- vaikų darželis ir tiek su tuo ir sveikinu
Beje vis dar OT tesiamas, taip kad manau ši diskusija ilgai irgi neužsibus.
Posted 2012 July 13 - 12:41
http://forum.xtra.lt...=r...it=Ieškoti
206
Posted 2012 July 13 - 14:17
Edited by PatsSauDievas, 2012 July 13 - 16:26.
Posted 2012 July 13 - 14:40
Posted 2012 July 13 - 16:30
Posted 2012 July 13 - 16:54
Posted 2012 July 13 - 17:02
Posted 2012 July 13 - 17:06
Posted 2012 July 14 - 12:40
Nu jei jau vienintele gyva tema, tai ir as noriu papezet apie nieka, beskaitant visa ta bardaka uzkliuvo viena nuomone, tai pacituosiu tiesiog paklausdamas - o kodel taip manai? Dideli greiciai reiskia dideles apsukas, o kas tam varikliui nuo to blogai? 16v, megsta suktis, ir dar kaltiniai viduriai. Juk ne savartyno istrauktas ir y projekta igrustas...Taip, mano nuomone 2 litrų variklis neatlaikytų didelių greičių ilgą laiko tarpą
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users