P307 parktronikai instaliavimas
Posted 2012 July 24 - 22:00
Posted 2012 July 25 - 14:25
Posted 2012 July 25 - 20:22
Bamperyje sutinku kad padaro, bet metalo tas graztelis tikrai nepragres. Kur metalo nera, manau kad bus per zemai, daviklis fiksuos zeme.Metalas neina grynai per visa bamperi, yra vietu kur galima be problemu juos sudeti. Na o jei perki naujus parktronikus tai komplekte yra ir grazto antgalis kuris labai graziai padaro skyles bamperyje
Posted 2012 July 25 - 20:24
Posted 2012 July 26 - 08:01
Posted 2012 July 26 - 22:09
Posted 2012 July 27 - 08:55
Žinok kaip pripranti prie partroniku, tai negali nuo ju pabėgt Prieš p307 turėjau ir dar turiu ford galaxy, tai pat sudėti partronikai, tai kaip reikia prisišvartuoti kur arčiau tai tikrai geras dalykas.Nepyk, bet n***g mašinai dydžio sulig golfas tas "made in china" ar belekoks super duper parktronikas? Akcentuoti,kad nejaučiu gabaritu net ir tokio sąlyginai mažo auto? Tiesiog nesuprantu, kam tai? Na vairuoji busą, arba miniveną, tada gal..
P.s. ir aš tą 307'ą vairuoju
Beje pas mane 307 universalas, tai golfiukas žymiai mažesnis.
Ir dar jei kas norės įsidėti tegul parašo, pasakysiu kaip lengvai įsidėt, nes jau p307 su partronikais
Posted 2012 July 27 - 21:35
Pirmyn! Pratęsk temą.. . Man irgi yra tekę pavažinėti su parktronikais, be galo patogu. Kažkas panašaus kaip ir lietaus daviklis, gal atrodytų bereikalingas niekalas, bet įpratus, jau nebepakeičiamas dalykas.Ir dar jei kas norės įsidėti tegul parašo, pasakysiu kaip lengvai įsidėt, nes jau p307 su partronikais
Posted 2012 July 27 - 23:16
Pas tave matau, kad 406, tai pas tave gal kitaip, nei pas mane. Pas universalą, matos palikta tam ir vieta, nes palidus matos balkyje palikta skyles, kurios pagal išdėstymą parktronikų atitinka. O šonu paktronikai kaip tik deda pasibaigus balkiui.Pirmyn! Pratęsk temą.. . Man irgi yra tekę pavažinėti su parktronikais, be galo patogu. Kažkas panašaus kaip ir lietaus daviklis, gal atrodytų bereikalingas niekalas, bet įpratus, jau nebepakeičiamas dalykas.
Laidus prakišau i saloną, per kairę puse per bamperio ortakį (gal taip vadinas).
Na jau pajungimas manau jau visiem aiškus, iš kur gauti pliusą ir minusą.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users