Peršokti prie turinio

Nuotrauka

P307 parktronikai instaliavimas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 8

#1 NEWPEZO

NEWPEZO
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:Peugeot 307 2.0 hdi 66kw

Parašyta 2012 liepos 24 - 22:00

Sveiki gal kas dėjo neorginalius parktronikus i 307 universalą? Kaip pragrežėt bamperyje skyles? Palindęs radau, kad iškart už bamperiu eina metalas, kurlis laiko bamperį.
  • 0

#2 robercius

robercius
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 307SW

Parašyta 2012 liepos 25 - 14:25

Metalas neina grynai per visa bamperi, yra vietu kur galima be problemu juos sudeti. Na o jei perki naujus parktronikus tai komplekte yra ir grazto antgalis kuris labai graziai padaro skyles bamperyje :P
  • 0
Peugeot 307SW

#3 NEWPEZO

NEWPEZO
  • Senbuviai

Parašyta 2012 liepos 25 - 20:22

Metalas neina grynai per visa bamperi, yra vietu kur galima be problemu juos sudeti. Na o jei perki naujus parktronikus tai komplekte yra ir grazto antgalis kuris labai graziai padaro skyles bamperyje :P

Bamperyje sutinku kad padaro, bet metalo tas graztelis tikrai nepragres. Kur metalo nera, manau kad bus per zemai, daviklis fiksuos zeme.
  • 0

#4 blynas

blynas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Airija
  • Automobilis:peugoet 407 2006 2.0 diesel

Parašyta 2012 liepos 25 - 20:24

taigi yra instrukcija pasiskaityk kiek turi buti nuo zemes minimalus aukstis ...........
  • 0

#5 NEWPEZO

NEWPEZO
  • Senbuviai

Parašyta 2012 liepos 26 - 08:01

Instrukcija niekam tikus :) Na reikes vakare bandyt žėt.
  • 0

#6 Calvin

Calvin
  • Senbuviai
  • Vieta:KLP
  • Automobilis:P307 2.0 100kW

Parašyta 2012 liepos 26 - 22:09

Nepyk, bet n***g mašinai dydžio sulig golfas tas "made in china" ar belekoks super duper parktronikas? Akcentuoti,kad nejaučiu gabaritu net ir tokio sąlyginai mažo auto? Tiesiog nesuprantu, kam tai? Na vairuoji busą, arba miniveną, tada gal.. P.s. ir aš tą 307'ą vairuoju :ax:
  • 0

#7 NEWPEZO

NEWPEZO
  • Senbuviai

Parašyta 2012 liepos 27 - 08:55

Nepyk, bet n***g mašinai dydžio sulig golfas tas "made in china" ar belekoks super duper parktronikas? Akcentuoti,kad nejaučiu gabaritu net ir tokio sąlyginai mažo auto? Tiesiog nesuprantu, kam tai? Na vairuoji busą, arba miniveną, tada gal..

P.s. ir aš tą 307'ą vairuoju :ax:

Žinok kaip pripranti prie partroniku, tai negali nuo ju pabėgt :) :) Prieš p307 turėjau ir dar turiu ford galaxy, tai pat sudėti partronikai, tai kaip reikia prisišvartuoti kur arčiau tai tikrai geras dalykas.

Beje pas mane 307 universalas, tai golfiukas žymiai mažesnis.

Ir dar jei kas norės įsidėti tegul parašo, pasakysiu kaip lengvai įsidėt, nes jau p307 su partronikais :) :)
  • 0

#8 dan406

dan406
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:Peugeot 406, 2.0 Hdi, 80 kw, 2001

Parašyta 2012 liepos 27 - 21:35

Ir dar jei kas norės įsidėti tegul parašo, pasakysiu kaip lengvai įsidėt, nes jau p307 su partronikais :) :)

Pirmyn! Pratęsk temą.. . Man irgi yra tekę pavažinėti su parktronikais, be galo patogu. Kažkas panašaus kaip ir lietaus daviklis, gal atrodytų bereikalingas niekalas, bet įpratus, jau nebepakeičiamas dalykas.
  • 0

#9 NEWPEZO

NEWPEZO
  • Senbuviai

Parašyta 2012 liepos 27 - 23:16

Pirmyn! Pratęsk temą.. . Man irgi yra tekę pavažinėti su parktronikais, be galo patogu. Kažkas panašaus kaip ir lietaus daviklis, gal atrodytų bereikalingas niekalas, bet įpratus, jau nebepakeičiamas dalykas.

Pas tave matau, kad 406, tai pas tave gal kitaip, nei pas mane. Pas universalą, matos palikta tam ir vieta, nes palidus matos balkyje palikta skyles, kurios pagal išdėstymą parktronikų atitinka. O šonu paktronikai kaip tik deda pasibaigus balkiui.
Laidus prakišau i saloną, per kairę puse per bamperio ortakį (gal taip vadinas).
Na jau pajungimas manau jau visiem aiškus, iš kur gauti pliusą ir minusą. :rolleyes:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0