Kaip nustatyt apatinės variklio pagalvės "pabaigą"
Parašyta 2012 rugpjūčio 06 - 12:10

Parašyta 2012 rugpjūčio 06 - 14:27
Parašyta 2012 rugpjūčio 06 - 15:48

Parašyta 2012 rugpjūčio 06 - 17:30

Parašyta 2012 rugpjūčio 06 - 18:57
... ir viena ir kita. Arba kaip man - šakės sailenblokas pamiro. Kol už rato nepatampiau, nesupratau, ko vairas vibruoja užmiesty...Sveiki, cia gal prie to pacio o gal ir ne bet man pradeda drebeti vairas gynai prie 110km/h ar cia tiesiog ratai pasilankste ar suvedimo reikia?
Parašyta 2012 rugpjūčio 07 - 15:19
pas mane pezas 406 2HDi.. Tai kuriant masina kaip reikiant susipurto masina, kad net atrodo variklis issoks laukan..Drebéjimas,supurtimas juntamas per visa mašinuka,taipat ta pamatai ant greičiu perjungimo svirties(jei mehanine)
Tai kuri cia pagalve i pabaiga? O kas del pavaru svirties? Pas mane padavus gazo ir atleidziant jauciasi kaip musa per pavaru svirti..
Parašyta 2012 rugpjūčio 07 - 17:04
Čia viktorina "Atspėk kuri pagalvė numiro", ar neturi 10-20 litų servisiukui, ar garažiniam auksarankiui ant diagnostikos?pas mane pezas 406 2HDi.. Tai kuriant masina kaip reikiant susipurto masina, kad net atrodo variklis issoks laukan..
Tai kuri cia pagalve i pabaiga? O kas del pavaru svirties? Pas mane padavus gazo ir atleidziant jauciasi kaip musa per pavaru svirti..
Pagaliau pasikviesk protingesnį draugelį, atidaryk kapotą, užtrauk rankinį ir užvedęs įmesk bėgį. Po truputį atleidinėjant sankabą (trumpais niūktelėjimais) duok tam daugiau suprantančiam paveizėt į paduškas. Kuri padvėsusi - iškart matosi...
Parašyta 2012 rugpjūčio 07 - 20:03
nu diagnostika tikrai nepadesČia viktorina "Atspėk kuri pagalvė numiro", ar neturi 10-20 litų servisiukui, ar garažiniam auksarankiui ant diagnostikos?pas mane pezas 406 2HDi.. Tai kuriant masina kaip reikiant susipurto masina, kad net atrodo variklis issoks laukan..
Pagaliau pasikviesk protingesnį draugelį, atidaryk kapotą, užtrauk rankinį ir užvedęs įmesk bėgį. Po truputį atleidinėjant sankabą (trumpais niūktelėjimais) duok tam daugiau suprantančiam paveizėt į paduškas. Kuri padvėsusi - iškart matosi...

o meistriukai ziurejo, sake kad pagalves geros.. Tai arba meistrai blogi, arba pagalves.. Be to pakeiciau 1 pagalve, ta is keleivio puses, kuri tikrai buvo numirus, tai dabar liko tik apatines..
Kiek zinau, tai jos isisuka, ar ne taip? Kazkada man buvo kazkokiu budu atsilaisvinusios.. Tai pries keleta metu paverze.
Šį pranešimą redagavo remyga0852: 2012 rugpjūčio 07 - 20:04
Parašyta 2012 rugpjūčio 08 - 09:42
Na jaigu ta virsutine kaireje bloga tai nezinau ar tu taip pamatysi, bo ten pro kronsteina nieko nesimato, nebent letai atleidinejant sankaba ar tai kiltu tas kampas ar tai dar kazkas, na cia jimmy gal tiksliau pasakysČia viktorina "Atspėk kuri pagalvė numiro", ar neturi 10-20 litų servisiukui, ar garažiniam auksarankiui ant diagnostikos?pas mane pezas 406 2HDi.. Tai kuriant masina kaip reikiant susipurto masina, kad net atrodo variklis issoks laukan..
Parašyta 2012 rugpjūčio 08 - 20:05
pakeiti visas pagalves,pasiziuri ar greiciu deze neatsipalaidavus ir sventa.nu diagnostika tikrai nepades
Čia viktorina "Atspėk kuri pagalvė numiro", ar neturi 10-20 litų servisiukui, ar garažiniam auksarankiui ant diagnostikos?pas mane pezas 406 2HDi.. Tai kuriant masina kaip reikiant susipurto masina, kad net atrodo variklis issoks laukan..
Pagaliau pasikviesk protingesnį draugelį, atidaryk kapotą, užtrauk rankinį ir užvedęs įmesk bėgį. Po truputį atleidinėjant sankabą (trumpais niūktelėjimais) duok tam daugiau suprantančiam paveizėt į paduškas. Kuri padvėsusi - iškart matosi...)
o meistriukai ziurejo, sake kad pagalves geros.. Tai arba meistrai blogi, arba pagalves.. Be to pakeiciau 1 pagalve, ta is keleivio puses, kuri tikrai buvo numirus, tai dabar liko tik apatines..
Kiek zinau, tai jos isisuka, ar ne taip? Kazkada man buvo kazkokiu budu atsilaisvinusios.. Tai pries keleta metu paverze.
o pasidraskimui zopeli nuspirk:ir pigu ir paprasta remontuot ir negaila bus supilt i koki medi

o su

Parašyta 2012 rugpjūčio 10 - 08:57

Parašyta 2012 rugpjūčio 16 - 10:50
2000m. Peugeot 406 2.0hdi
2005m. Skoda octavia combi 2.0tdi
2004m. Mercedes benz e 270 cdi
Parašyta 2012 rugsėjo 09 - 11:42

Parašyta 2012 rugsėjo 11 - 19:32

Parašyta 2012 rugsėjo 12 - 17:41
...ir galiausiai pakeitus visas pagalves naujomis ir neišnykus vibracijai paaiškės, kad kaltas demferinis smagratis, kuris jau plaukioja ir sukelia vibracijąSveiki zodziu sendien pasikeiciau apatine vaiklio pagalve ir vairo trauke.
Ir teko labai nusivilt nes vibracija liko ir jau net neisivaizduoju kur slieku ieskot.Tiesa senoji buvo suplysusi visiskai bet skirtumo jokio dar nepajutau gal junges begiai svelniau
O darbo tikrai yra bet turejau raktus tai uztrukau apie pusantros valandos,jai kam kils klausimu del keitimo tai i pm.

Parašyta 2012 rugsėjo 14 - 09:42
Parašyta 2012 rugsėjo 14 - 10:52

Parašyta 2012 rugsėjo 22 - 17:52

Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0