Jump to content

P607 dureles

• Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 Svečias_edvinaz_*

Svečias_edvinaz_*
  • Svečiai

Posted 2012 August 13 - 09:03

Sveiki, pirmiausia atsiprašau, jei tokia tema jau buvo, bet neturėjau kantrybės visus 72 lapus isnarstyt... Taigi kame yra mano problemėlė, dėl kurios norėjau išgirsti ekspertų nuomonę. Pirkau peugeot 607 2000 m 2,2 HDI, ir kaži kokie X failai darosi su vairuotojo durelėmis. Pirmiausia tai buvo, kad centrinis nenorėjo atrakinti vairuotojo durelių, veidrodėlio nenori užlenkt ir langas nenori darinėtis. Jei tiksliau tai visas tas komplektas, tai veikia tai ne. Dabar buvo pakeista durų spyna, ta el.dėžutė. Kol buvo pas meistrus lyg ir viskas čiki, bet... Kol kas be priekaištų tik centrinis jai visada atrakina/užrakina. Veidrodėlį tai vieną kartą užlenkia kitą ne, beje norint kad atsilenktu irgi reikia kelis kartus mašiną užrakint/atrakint kol pagauna. O su langu šiuo momentu, užvedus vieną kartą atidaro ir daugiau nė iš vietos, užgęsini - darinėjasi... nors turbūt pažaidus ir daugiau variantų būtų, kada darinėjasi arba ne... Gal kažkas buvo susidūręs su panašiu atveju, kur sliekų reikia ieškot? Iš anksto dėkingas už pagalbą.
  • 0

#2 Davidass

Davidass
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 113
  • Vieta:Alytus
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 hdi

Posted 2012 August 13 - 13:42

Ieskok duru gofroje pazeisto arba nuluzusio laido...tarp dureliu ir kebulo kur eina juoda tokia su visais laidais.

Edited by Davidass, 2012 August 13 - 13:43.

• 0

#3 Bimbauzis

Bimbauzis
  • Senbuviai
  • posts 243
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Peugeot 607

Posted 2013 January 14 - 19:31

sweiki, pas mane panasi situacija bet nzn ar irgi ieskoti dureliu gofroje bedos. masina peugeot 607. O beda tokia kad centrinis nerakina kaires puses. desine puse ir bagazine uzsirakina bet kaire nereguoja i tai, kur ieskoti problemos?
  • 0

#4 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • posts 6,130
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Posted 2013 January 15 - 08:53

sweiki, pas mane panasi situacija bet nzn ar irgi ieskoti dureliu gofroje bedos. masina peugeot 607.
O beda tokia kad centrinis nerakina kaires puses. desine puse ir bagazine uzsirakina bet kaire nereguoja i tai, kur ieskoti problemos?

Parsisiusk schemas, pasiimk testeri(geriau indikatoriu) tikrink ar iseina signalas i centrini, jei iseina, ardai abi dureles ir tikrini prie galu ar yra 12v tam tikruose kontaktuose(zinoma rakinimo metu), jei yra, tada keiti centrinio varikliukus abu. Bet tai negalejo abu vienu metu nusprogti. Todel pradziu pradzioje ir BSI paziuret pasijungus diagnostika ir indikatoriu ziureti ar iseina signalas.

O gal tai pasireiske tik pasalus? Pamegink dar abu mechanizmus dureliu su fenu ilgai pasildyti, zodziu ieskoti ir dar karta ieskoti, mes nepadesim tau.

P.S. siandien ryte mano keleivio dureles irgi nesirakina, bet girdziu jog varikliukas taip silpnai nori veikti, o tai reiskia tik viena - uzsale.
  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt

#5 gintautas

gintautas
  • Forumo naujokai
  • posts 35
  • Automobilis:peugeot 607

Posted 2013 January 15 - 10:46

man tai uzsala keleivio priekines durys ir neussidaro iki kol susyla kazin kaip ta dregme isvaryt is tu dureliu ? :unsure:
  • 0

#6 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • posts 6,130

Posted 2013 January 15 - 11:26

man tai uzsala keleivio priekines durys ir neussidaro iki kol susyla kazin kaip ta dregme isvaryt is tu dureliu ? :unsure:

Tik ardyti, ir paskui isardzius silikonu apvaryti tarpus... As tam reikalui nusipirkau dujini lituokli(50lt turguj), kaip mat atsildo :) Taip pat tinka ziebtuveliai kurie tokia stipria ugni melyne PUCIA. Aisku tik is toliau, nes kitaip sudeginsi dazus ir plasmase
  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt

#7 gintautas

gintautas
  • Forumo naujokai
  • posts 35

Posted 2013 January 15 - 11:29

nu gal ir tiesa sakai , bet palauksiu gal vasaros isdzius visa dregme , dbar dar nedegantis reikalas pasildai masina ir uzsidaro , dabar kele rupescius visai kiti dalykai :doh:
  • 0

#8 gintautas

gintautas
  • Forumo naujokai
  • posts 35

Posted 2013 January 15 - 11:32

maniskis pezas toks kai tavo , kas pas tave buve kokios lempos uzsidege buvo ?
  • 0

#9 Elyga

Elyga
  • Senbuviai
  • posts 52
  • Vieta:Šiauliai
  • Automobilis:Peugeot 607 2.2 benzinas

Posted 2013 January 15 - 13:38

Sveiki, pirmiausia atsiprašau, jei tokia tema jau buvo, bet neturėjau kantrybės visus 72 lapus isnarstyt...

Taigi kame yra mano problemėlė, dėl kurios norėjau išgirsti ekspertų nuomonę. Pirkau peugeot 607 2000 m 2,2 HDI, ir kaži kokie X failai darosi su vairuotojo durelėmis. Pirmiausia tai buvo, kad centrinis nenorėjo atrakinti vairuotojo durelių, veidrodėlio nenori užlenkt ir langas nenori darinėtis. Jei tiksliau tai visas tas komplektas, tai veikia tai ne. Dabar buvo pakeista durų spyna, ta el.dėžutė. Kol buvo pas meistrus lyg ir viskas čiki, bet... Kol kas be priekaištų tik centrinis jai visada atrakina/užrakina. Veidrodėlį tai vieną kartą užlenkia kitą ne, beje norint kad atsilenktu irgi reikia kelis kartus mašiną užrakint/atrakint kol pagauna. O su langu šiuo momentu, užvedus vieną kartą atidaro ir daugiau nė iš vietos, užgęsini - darinėjasi... nors turbūt pažaidus ir daugiau variantų būtų, kada darinėjasi arba ne... Gal kažkas buvo susidūręs su panašiu atveju, kur sliekų reikia ieškot?

Iš anksto dėkingas už pagalbą.

Paklausti norejau kiek kainavo spyna su el dezute arba bent spyna kiek? :)
  • 0
Kaip žmogus žmogui žmogus taip ir žmogus žmogui žmogus
Nuotrauka

#10 Bimbauzis

Bimbauzis
  • Senbuviai
  • posts 243

Posted 2013 January 15 - 14:28

Laimonai gal tu turi ta el schema nes net nzn nuo kur pradeti tikrinti :)
  • 0

#11 Doncebas

Doncebas
  • Forumo naujokai
  • posts 10
  • Automobilis:pezo 306

Posted 2013 January 19 - 13:39

sveiki, pas men bedele sieik tiek kitokia. Raktelis uzrakina visas duris, bet atrakinus neina atidaryti vairuotojo duru nei is vidaus nei is lauko, visos kitos durys atsidarineja o vairuotojo ne, nereaguoja nei rankenele viduj nei is lauko, kaip atidaryti duris? gal kokiu minciu yra? abloskes nuimti neina nes trukdo panele. jau para laiko stovi sildomam garaze tai jau manau kad nebus ten niekas uzsale, turetu buti atsile.

Edited by Doncebas, 2013 January 19 - 13:43.

• 0

#12 Creator

Creator
  • Senbuviai
  • posts 708
  • Vieta:Panvėžs
  • Automobilis:607-as '01m, 2.2 HDI.

Posted 2014 December 28 - 17:21

Keleivio durys šiandien ir man sustreikavo, nuo šalčio.

Atidaryti atsidarė, bet užsidaryti nenorėjo iki kol mašina neatšilo. 

Tai gal jau kas išsiaiškino kame čia beda, ar pačioj spinoi ar rankenėlėje?

Kodėl butent keleivio durys?

Kol ten krapštinėjau pasirode kad rankenėlės traukute neleidžia spinos liežuvėliui užsifiksuoti.

Ardyti tai jau kas be ko reikes, bet norėtusi ardyti žinant kur jieškoti.

• 0

#13 pofke.kaunas

pofke.kaunas
  • Senbuviai
  • posts 1,293
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:807

Posted 2014 December 28 - 18:04

Šita bėda dažniausia spynoj būna.

Jei norit greito problemos išaiškinimo prisipilkit pūslę karšto vandens ir palaikykit prie spynos.

• 0

#14 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • posts 6,130

Posted 2014 December 28 - 19:57

As esu jau aprases daug kartu sia beda :) beda centrinio varikliuke, i ja pribega vandens ir ji uzsala. Pasildai su fenu arba gera slegine dujine zazigalka (arba lituokliu) ir vaziuoji iki kito uzsalimo. Tas lituoklis geras tuom, jog vejas neuzpucia ir visada gali be problemu pasildyti kad nebutu BAM ir atsoka durys.

zazigalka.jpg

Aišku tai ne problemos pašalinimas, tačiau kai tik turėsiu laiko padarysiu tyrima su foto medžiaga kaip tas vandenukas suteka ir kaip užkirsti jam kelią.

Edited by Laimonas, 2014 December 28 - 19:58.

• 0

autofrance.lt

#15 Creator

Creator
  • Senbuviai
  • posts 708

Posted 2014 December 28 - 21:43

Arba aš ne taip supratau arba tu, man durys užsirakina tvarkingai, jos man nenorejo užsidaryti, kai tik ryte jas atidariau.

Pašyldžius mašina jos užsidare.

Man toks jausmas kad tu apie užsirakinima kalbi, jeigu kaltini centrinio varykliuką, su tuo bedu neturiu.

P.S. vakare vel tas pats,grižus pabandžiau šiaip atidaryti, ir bl... vel nebeužsidaro :(  dabaigiau prišildyti mašina ir vienu momentu užsidare, po to dar gal 10 kartu padarinejau durys viskas tvarkoj, matyt plovykla prieš pat šventes bus ne i gera, speju spinoje prisikaupe dregmes ir ji dabar man nespeja išgaruoti, nes ir tepaliuko ten ne marios.

Rytoi bandysim su purškiamu silikonu viska išstumti.

• 0

#16 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • posts 6,130

Posted 2014 December 29 - 00:05

Tai jo butent apie tai ir kalbu, buna visokiu fokusu, prie didesnio salcio net neatsirakins, atsidarysi is vidaus noresi uzdaryt BAM atsoks ir turesi laikyt pakol neapsils masina nes neuzsifiksuoja jis... viskas del to, jog centrinio varikliukas apacioje stovi ir pribega vandens kas virsta ledu, visa beda kad pas mus double lock yra, del to tai laaabai surista su centriniu ir yra klemka pati isvien... zodziu daug aiskint manau bus lengviau paciam issiardyt, tik jokiu budu netepk su salidolu, nebeveiks vapse durys.
  • 0

autofrance.lt

#17 werano

werano
  • Senbuviai
  • posts 37
  • Vieta:Kaunas

Posted 2016 January 04 - 17:10

Arba aš ne taip supratau arba tu, man durys užsirakina tvarkingai, jos man nenorejo užsidaryti, kai tik ryte jas atidariau.

Pašyldžius mašina jos užsidare.

Man toks jausmas kad tu apie užsirakinima kalbi, jeigu kaltini centrinio varykliuką, su tuo bedu neturiu.

P.S. vakare vel tas pats,grižus pabandžiau šiaip atidaryti, ir bl... vel nebeužsidaro :(  dabaigiau prišildyti mašina ir vienu momentu užsidare, po to dar gal 10 kartu padarinejau durys viskas tvarkoj, matyt plovykla prieš pat šventes bus ne i gera, speju spinoje prisikaupe dregmes ir ji dabar man nespeja išgaruoti, nes ir tepaliuko ten ne marios.

Rytoi bandysim su purškiamu silikonu viska išstumti.

Būtent man dabar taip atsitiko, 1:1 keleivio durys. Prie šitų šalčių nebeužsidaro, atšoka kaip nuo sienos. Reik luktelt ~10min, atšyla ir vėl gerai iki sekančio karto. Tai kaip problemą išspręsti iš esmės? turėjau kažkokio spyneliu purškalo iš senių nusipirkęs, purškiau, bet nieko nepadėjo..

• 0

#18 Creator

Creator
  • Senbuviai
  • posts 708

Posted 2016 February 07 - 08:28

Be ardimo spynos nieko nepadarysi, reikia visa ardyti tepti, tik tada viskas bus ok.

• 0

#19 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • posts 4,754
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Posted 2016 February 07 - 15:29

Be ardimo spynos nieko nepadarysi, reikia visa ardyti tepti, tik tada viskas bus ok.

Savo jau tvarkei sia beda? Isardes kuo tepei, ir ka darei, kad ten vanduo nepakliutu i ta varikliuka centrinio ?
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users