Peršokti prie turinio

Nuotrauka

pagrindinis stabziu cilindriukas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 14

#1 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai
  • Vieta:ICELAND
  • Automobilis:Peugeot 5008 1.5 BlueHDI EAT8 2022

Parašyta 2012 rugsėjo 05 - 22:24

sveiki taigi atvazineja ir pas mane bedos,ar tikrai jo kalte ,bevaziuojant spaudziu stabdi ir pedalas beveik iki galo ir stabdo priekinis desinys,ir galinis kairys,,bandziau pasikeles auto orinti sistema is priekinio kairio ir is galinio desinio tik snargliuojasi ir jokio spaudimo sistemoi,o priekinis desinys ir galinis kairios puses viskas tvarkoi,,ar cia pagrindinio cilindriuko kalte ar koks ABS blokas kaltas,,manau kad cilindriukas aciu
  • 0

#2 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Parašyta 2012 rugsėjo 06 - 10:14

Galetu buti samokslo teorija, kad stabdziu skystis kazkur yra suvires, su nuosedom ar pan, uzkimses nestabdanciu ratu vamzdelius ir juose yra oro, kurio negalima isvaryti.... Bet realiau, kad pagrindinio cilindro gumos nesandarios. Pagrindinio cilindro remkomplektas keliolika litu kainuoja. Tuo paciu ji nuemus galima ir stabdziu vamzdelius su kompresorium prapusti, skysti atsinaujinti. Mano 406 sia savaite pedalas i dugna nuejo. Tiksliai neziurejau, bet jausmas, kad apskritai stabdziai dingo. Pagrindinio cilindro remkomplektas + suportu perrinkimas + nauji diskai su kaladem. Stabdziai :lyzht:
  • 0
kažkaip.....

#3 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2012 rugsėjo 06 - 11:49

Ieškok sliekų ABS/ESP bloke
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#4 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2012 rugsėjo 06 - 19:38

Ieškok sliekų ABS/ESP bloke

buvau nuemes stabdziu cilindtra tai ten yra du vamzdeliai eina i abs bloka o vienas i esp siurbliuka po kairiu posparniu,,tai per viena is einanciu i abs bloka vamzdeli spaudziant yra spaudimas per kita ta vamzdeli jokio spaudimo ,tai cia bus cilidro kalte,,o abs blokas juk spaudimo nesudaro,o stabdziu cilindras juk duri du konturus,,tai turetu per abu vamzdelius susidaryti spaudimas ar ne
  • 0

#5 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2012 rugsėjo 06 - 20:57

tai ar gali but ABS blokas kaltas ,kad stabdziu pedalas nusimina iki dugno ir du skersai masinos ratai negauna stabdziu spaudimo,,as manau kad tik stabdziu pagrindinio cilindro beda,,ir juk yra du vamzdeliai is cilindro kurie sudaro spaudima ,,ar tik vienas isejimas tera kuris padaro spaudima,,nezinau ka pirkt ar cilindra
  • 0

#6 607silute

607silute
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:Pezo

Parašyta 2012 rugsėjo 07 - 14:04

tai ar gali but ABS blokas kaltas ,kad stabdziu pedalas nusimina iki dugno ir du skersai masinos ratai negauna stabdziu spaudimo,,as manau kad tik stabdziu pagrindinio cilindro beda,,ir juk yra du vamzdeliai is cilindro kurie sudaro spaudima ,,ar tik vienas isejimas tera kuris padaro spaudima,,nezinau ka pirkt ar cilindra

Pas mane tokia pat beda buvo,gali drasiai kesti pagrindini stabdziu cilindriuka ir bedos baiksis,naujas apie 700 lt,devetas iki 100.
  • 0

#7 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2012 rugsėjo 07 - 18:31

Pas mane tokia pat beda buvo,gali drasiai kesti pagrindini stabdziu cilindriuka ir bedos baiksis,naujas apie 700 lt,devetas iki 100.

jau nupirkau nauja,,laukiu kol atves,,kai ieskojau Lietuvoja radau uz 950 lt plius dar man i Islandija kol atsius,,tai radau internete ir nupirkau uz 328 eurus su pristatimu,,mat mano gal brangesnis su ESP
  • 0

#8 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 16v; Citroën C5X7 2,2HDi 125 kw

Parašyta 2012 rugsėjo 08 - 19:55

Galetu buti samokslo teorija, kad stabdziu skystis kazkur yra suvires, su nuosedom ar pan, uzkimses nestabdanciu ratu vamzdelius ir juose yra oro, kurio negalima isvaryti....
Bet realiau, kad pagrindinio cilindro gumos nesandarios. Pagrindinio cilindro remkomplektas keliolika litu kainuoja. Tuo paciu ji nuemus galima ir stabdziu vamzdelius su kompresorium prapusti, skysti atsinaujinti. Mano 406 sia savaite pedalas i dugna nuejo. Tiksliai neziurejau, bet jausmas, kad apskritai stabdziai dingo. Pagrindinio cilindro remkomplektas + suportu perrinkimas + nauji diskai su kaladem. Stabdziai  :lyzht:

Blin, pas mane jau kuris laikas pedalas i dugna eina, tik is antro karto sukieteja.. Kur benuvaziuoju tai sako nusiorink, nifiga oro ten nera, jau orinta n kartu. Kiti buria tai cia abs blokas tai dar kas mykia mykia, tai nesinori, kad puse auto perrinktu. Reiks ko gero pasakyt, kad perrinktu pagrindini cilindra, paciam nera nei salygu nei noro krapstytis :rolleyes:

Beje uzgesintai auto minkant stabdi ties pagrindiniu cilindru toks kaip zyzimas pasigirsta, cia ko gero taip neturetu buti.

Šį pranešimą redagavo Nelegals: 2012 rugsėjo 08 - 19:56

• 0

#9 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2012 rugsėjo 15 - 19:38

tai va pakeiciau cilindra 0 rezultatu,Darka,, buvo teisus kaltas ABS blokas buvo,pakeiciau deveta tik pacia aliumine dali elektronine palikau savo,su stabdziais dabar super ,,bet va uzsiziebe ESP ,,uzgesinus varykli ir vel uzvedus klaida isnyksta kol isibegeji iki 50 km,,diagnostika rodo kad stabdziu varlyte ,bet paziurejau lyg ten viskas gerai,,juk del to ABS tas blokas tikrai nekaltas manau

Šį pranešimą redagavo ARMONDS: 2012 rugsėjo 15 - 20:25

• 0

#10 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2012 rugsėjo 16 - 00:38

ir dar ar nieko tokio kad ipiliau stabdziu skysti DOT 5,1,,,nepaziurejau ne DOT 4 nupirkau,,rasoma kad galima maisyti su DOT 4
  • 0

#11 Vytautas6

Vytautas6
  • Senbuviai
  • Vieta:Šakiai
  • Automobilis:Peugeot 605 sld 1994*10*13

Parašyta 2012 rugsėjo 16 - 13:13

ir dar ar nieko tokio kad ipiliau stabdziu skysti DOT 5,1,,,nepaziurejau ne DOT 4 nupirkau,,rasoma kad galima maisyti su DOT 4

kiek man zinoma tai nepakenks
  • 0
Negalima pažeminti kito,nepažeminus saves

#12 arniuss

arniuss
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 307 sw

Parašyta 2015 kovo 23 - 21:13

Sveiki. Norėjau pasiklausti jusu nuomones. Kuo skiriasi pagrindinis stabdziu cilindras peugeot 307. Jei Sw modelis tai oficialiai raso 23,8mm o jei ne Sw tada 22,2mm skersmens mandzetai. Bet tvirtinimo taskai, isores isvaizda ir diametrais jie identiski. 23,8mm siulomas su ESP sistema, o 22,2mm be ESP sistemos.Tai ka, jie sukeliai skirtinga slegi? Nes man kiek zinoma ABS blokas bendradarbiauja su ESP o ne cilindras. Tai kodel tureciau pirkti 23,8mm kai jis dvigubai brangesnis uz 22,2mm. ? Pridedu nuotraukas abieju cilindru. Pirmasis 22,2 antrasis 23,8

10407556_10205002191786809_6946403856840

• 0

#13 pofke.kaunas

pofke.kaunas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:807

Parašyta 2015 kovo 23 - 22:26

Jei mokinaisi fiziką, tai turėtum suprast, kad didesnio ploto stūmoklis per tą patį ilgį nustums didesnį kiekį skysčio.

• 0

#14 arniuss

arniuss
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 307 sw

Parašyta 2015 kovo 23 - 22:30

Na taip, bet 1,6mm ? kiek jis maziau gali nustumti? tai galetu sutrugdyti normaliam darbui?
  • 0

#15 pofke.kaunas

pofke.kaunas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:807

Parašyta 2015 kovo 23 - 22:34

Manau, kad taip, trukdys.

Dar pasidomėk, ar nesiskiria stabdžių suportų stūmokliukų diametrai.

• 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0