Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Kritulių daviklis

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 12

#1 runius

runius
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 807

Parašyta 2012 rugsėjo 15 - 12:14

Ar ymanoma P807 ame sumažint kritulių daviklio jautrumą, bo lietui vos purškiant valytuvai valo ant maks.
  • 0

#2 sukys

sukys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:peugeot 807

Parašyta 2012 rugsėjo 15 - 20:20

Man nepavyko, tai aš jį visai išjungiau. Valytuvai veikia su pastoviom pertraukom :good:
  • 0

#3 runius

runius
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 807

Parašyta 2012 rugsėjo 16 - 12:26

Jaučiu ir man taip reiks. O kaip tą padarei?
  • 0

#4 sukys

sukys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot 807

Parašyta 2012 rugsėjo 16 - 16:12

Per diagnostiką
  • 0

#5 €uras

€uras
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0HDI

Parašyta 2012 rugsėjo 16 - 16:18

O tai neišeitų tiesiog pačios kritulių daviklio akutės vos vos per milimetrą atitraukt nuo stiklo, jei naudojamas sviesos jutiklis, tai tiek užtektų, kad jautrumas sumažėtų. Man bent jau kai keitė stiklą, prieš tai jautrumas irgi buvo per daug didelis, bet po keitimo akutė matosi jog yra šiek tiek didesniu tarpu nuo stiklo, ir dabar jautrumas pats tas. Tik pamąstymui sakau :)
  • 0
Web puslapių kūrimas, IT paslaugos

#6 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2012 rugsėjo 16 - 16:47

ant manojo pats tas, valo protingai. tiesa, stiklas keistas i paprasta.
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#7 S.Vilius

S.Vilius
  • Senbuviai
  • Vieta:Lietuva
  • Automobilis:EX P407sw

Parašyta 2012 rugsėjo 18 - 16:21

Kiek pasišneku su draugais, tai visiems (nepriklausomai nuo markės) tas auto daviklis kelia nepatogumus, geriausia kai ant old car buvo ir yra funkcija, kad valo kas 10-15s(nežinau tiksliai, tai spėju.) intarpu.
  • 0

#8 €uras

€uras
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0HDI

Parašyta 2012 rugsėjo 18 - 16:30

Kiek pasišneku su draugais, tai visiems (nepriklausomai nuo markės) tas auto daviklis kelia nepatogumus, geriausia kai ant old car buvo ir yra funkcija, kad valo kas 10-15s(nežinau tiksliai, tai spėju.) intarpu.

Geriausia kai galima pačiam reguliuoti jautrumą, kaip kai kuriose mašinose, tada pamažini jautrumą ir viskas gerai. O kritulių daviklis bent man patinka, valo gana korektiškai, o jei staigiai pasipila kaip iš kibiro tai iškart valyt pradeda, kas kartais gal ir praverčia, nes vis tik maža sekundžių dalimi greičiau, nei kol pats sureaguoji ir įsijungi.
  • 0
Web puslapių kūrimas, IT paslaugos

#9 evil

evil
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 206 SW

Parašyta 2012 rugsėjo 18 - 16:39

Jei pas jus tie davikliai neveikia, tai nereiškia, kad nėra tokių pas kuriuos jie veikia. Man tai vienas patogiausių dalykų esančių naujesniuose automobiliuose, prie senų "intervalinių" nė už ką nenorėčiau grįžti. Jie nors ir veikia ne idealiai, tačiau labai neblogai, bent jau ant 206. O dėl ko normaliai neveikia, tai pradžiai reiktų įsitikint ar valytuvai tvarkingai valo daviklio vietą - ar jie prisispaudžia, ar ne "mozoja", ar stiklas nesubraižytas toje vietoje ir t.y. Esu sutikęs vieną besiskundžiantį davikliu, bet paaiškėjo, kad vietoj 65cm valytuvo šluotelės jis buvo užsidėjęs 50cm, nes ana pigesnė... Žinoma daviklio ji nesiekė ir valytuvai visad dirbdavo max greičiu :)
  • 0
Peugeot 206 SW 2.0 HDI Quicksilver Nuotrauka
Citroen Xantia 2.0i VSX
Peugeot 306 1.6 Summertime

#10 AndrejusK

AndrejusK
  • Senbuviai
  • Vieta:Švenčionys - Nemenčinė - Vilnius
  • Automobilis:Mazda MX-6

Parašyta 2012 rugsėjo 18 - 17:08

Čia ar padidėjęs jautrumas ar sumažėjęs. Tiksliai neatsimenu. Padėjo lango išvalymas ar kažkas tokio. :rolleyes:
  • 0
Pirma mašina Peugeot 406, 1.9 td, sedanas.

#11 NEWPEZO

NEWPEZO
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:Peugeot 307 2.0 hdi 66kw

Parašyta 2012 rugsėjo 18 - 17:31

Jei pas jus tie davikliai neveikia, tai nereiškia, kad nėra tokių pas kuriuos jie veikia. Man tai vienas patogiausių dalykų esančių naujesniuose automobiliuose, prie senų "intervalinių" nė už ką nenorėčiau grįžti. Jie nors ir veikia ne idealiai, tačiau labai neblogai, bent jau ant 206.

O dėl ko normaliai neveikia, tai pradžiai reiktų įsitikint ar valytuvai tvarkingai valo daviklio vietą - ar jie prisispaudžia, ar ne "mozoja", ar stiklas nesubraižytas toje vietoje ir t.y. Esu sutikęs vieną besiskundžiantį davikliu, bet paaiškėjo, kad vietoj 65cm valytuvo šluotelės jis buvo užsidėjęs 50cm, nes ana pigesnė... Žinoma daviklio ji nesiekė ir valytuvai visad dirbdavo max greičiu :)

Pritariu tau, kad vienas iš patogiausiu dalykų.
  • 0

#12 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 16v; Citroën C5X7 2,2HDi 125 kw

Parašyta 2012 rugsėjo 18 - 20:52

Pas mane veikia labai puikiai, tada kada pats noretum ijungti valytuvus. Pavaziuoti teko ir su tais tradiciniais tai :doh: atpratau nuo ju, tai arba intervalas per ilgas arba nuolatinis valymas dar nereikalingas :wh:
  • 0

#13 Marius406

Marius406
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas,London
  • Automobilis:Peugeot 407SW HDI executive ;BMW 320d

Parašyta 2012 rugsėjo 18 - 23:52

Maniske tai tik per standartini lietu gerai valo.Jei smulki dulksna,tai beveik neisijungia valytuvai,o kai stambesne dulksna,tai valo pilnu greiciu.Masinai sustojus gali valyti pilnu greiciu,nors to nereikia.BMW stovint visada valymo greiti suletina.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0