Menis Peugeot 206
Parašyta 2012 spalio 27 - 22:23
Parašyta 2012 spalio 28 - 11:12
Parašyta 2012 spalio 28 - 11:19
Parašyta 2012 spalio 28 - 12:56
Parašyta 2012 spalio 28 - 14:18
Taip, veikia, su orginale mage net stoti rodoSVEIKAS .pas tave veikia ekranas kuris rodo data temp ir laika?
Nežinau kuom jie tokie mandri, bet dujininkas sakė, kad jie patikimesni, nedinginėja trauka, neužpilinėja variklio ir tiksliau kurą paduoda
Na aš ir nesuprantu, kam tokiems variklems automatus stato, ir taip tos smarvės nėra
Kagi, pro pusaši leidžia dėžės tepalus, keisim salniką...
Šį pranešimą redagavo Menis: 2012 spalio 28 - 14:18
Parašyta 2012 spalio 28 - 15:45
Aha, o su standartinėmis žvakėmis ir variklį užpylinėja, ir jos nepatikimos, ir trauka pastoviai dinginėja. Net iš gamyklos išėjusiems automobiliams taip būdavo...Nežinau kuom jie tokie mandri, bet dujininkas sakė, kad jie patikimesni, nedinginėja trauka, neužpilinėja variklio ir tiksliau kurą paduoda
O šiaip visai neblogų metų 206! Koks pirmas įspūdis, malonu vairuot? O šiaip kodėl tada pirkai automatą, jei tave tai nervina ir mieliau važinėtum su mechanine dėže? Greičiau mestelk nuotraukas. Ir tiesa, kadangi matau, kad automobilio išlaidas ir t.t. vesi į kažkokį manogarazas.lt, iškart skubu parekomenduot vokiečių puslapį Spritmonitor.de - man asmeniškai ten daug patogiau viskas.
Parašyta 2012 spalio 28 - 17:29
Skerdžiam ir diegiam magikę ;)
Turbovurbo motoriukas
Pozuojam
http://img72.imagesh...16/img1128l.jpg
Kodėl aš ją įsigijau, mh, manau todėl, kad ji lietuvoje labai mažai ekslotuota, nors nuo parvaryta jau 2009, tačiaų pusantrų metų prastovėjusi, o nusipirkau tai eksprontu, senelei pasiūlė, nes užsimanė didesnės mašinos, o kadangi savo neturėjau, o norėjau kažko mažo, tai ir įsigijau net negalvodamas
Vokiškai nei žodelio nemoku, todėl anas tinklapis man nesuvokiamas ;)
Žvagės NGK iridium ;)
Taip, metų gerų, automobilis nenujotas Įspūdis superinis, juolab, kad tai pirmas mano asmeninis automobilis, iki jo naudojausi antram plane matomais MB C230 Sport ATP Tour ir OPEL FRONTERA SPORT
Kagi, jai sutiksit kelį, pamirksėkit ;)
Bėje, kaip dėl tų klubo susitikimų ? Norėčiau ir aš kada trumpam pasivaidenti, pasipuikuoti savo Vyšnike ;)
Parašyta 2012 spalio 28 - 19:28
Parašyta 2012 spalio 28 - 19:33
tikras mazuliukas, po miesta pmalantis noreciau tokios.. bet kazkodel as visad linkstu i didelesnes kiekSpritmonitor.de viršuj dešinėj galima pasirinkti anglų kalbą, aš ir pats vokiškai nemoku
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2012 spalio 28 - 20:00
Po miesta superinis aparaciukas, tik, kad man atisisedu, i gala niekas nebetalpa Visgi ir ne žemas esu, 193cm....tikras mazuliukas, po miesta pmalantis noreciau tokios.. bet kazkodel as visad linkstu i didelesnes kiek
Tik, gali pasakyti, kad nėra labai ekonomiška, kas varo mane į neviltį.... :/
Parašyta 2012 spalio 28 - 20:07
8-663-63443.
Parašyta 2012 spalio 28 - 20:18
Pritariu tau šimtu procentu, fone matomas MB yra superinis varijantas, nei perdidelis nei permažas, o ir komfortas maximalus kaip tokių metu O dėl pasipisimo, blemba, bet jo, nu niekaip tokioj...neuztenka jam smarves is 1.4 nu o ka karve?,bet komfortas 10+,o apie maza tai zinai nei keturiese atsisest,nei dviese pasi***sti nesupyk,bet taip yra
Parašyta 2012 spalio 28 - 20:23
tai kaip suprast neekonomiska., dujom juk vaziuoji? uz mano vidurkki juk mazesnes ?Tik, gali pasakyti, kad nėra labai ekonomiška, kas varo mane į neviltį.... :/
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2012 spalio 28 - 20:26
Pas tave karve didelė, o pas mane mažikė, mano apie 10l imatai kaip suprast neekonomiska., dujom juk vaziuoji? uz mano vidurkki juk mazesnes ?
O seip su mecanine ir 1.6 ima kurkas mažiau, bent taip gyrėsi draugas
Parašyta 2012 spalio 28 - 20:28
Šį pranešimą redagavo NEWPEZO: 2012 spalio 28 - 20:29
Parašyta 2012 spalio 28 - 20:33
Atsistumus ir patogei atissedu svairuotojo vietoje, į galą niekas neįsėda, net ranka sunku įkišti į tarpą, kuris liekaKai dar jaunas ir gražus buvau 18metis (dabar tik gražus ) su tokia auto mokiaus vairuoti, tai tikrai patiko man auto, aišku tai buvo prieš 10 metų. Tokia maža, daili, salonas gražus. Įsiparkuoti buvo labai pasaka. Meni ir mano ūgis 192, tai tilpdavau
Dabar antrajai pusei norėčiau tokią nupirkti.
Beje, klausimas, kuom skiresi šis pežas nuo 99m ? Niekaip nesuprantu, bet visi sako, kad čia atseit atnaujintas modelis tas mano :/
Parašyta 2012 spalio 28 - 20:41
isoreje:Beje, klausimas, kuom skiresi šis pežas nuo 99m ? Niekaip nesuprantu, bet visi sako, kad čia atseit atnaujintas modelis tas mano :/
galines lempos,priekines bamperio groteles kitokios, galinio dangcio rankenele kita + uzdetas didelis liutas
viduje:
vairo airbagas kitaip atrodo vizualiai, po vairu naujesni perjungejai, magas.
Šį pranešimą redagavo zux: 2012 spalio 28 - 20:42
Parašyta 2012 spalio 28 - 20:57
Dėkui už atsakymą, žinosiuisoreje:
galines lempos,priekines bamperio groteles kitokios, galinio dangcio rankenele kita + uzdetas didelis liutas
viduje:
vairo airbagas kitaip atrodo vizualiai, po vairu naujesni perjungejai, magas.
Parašyta 2012 spalio 28 - 23:33
Parašyta 2012 spalio 29 - 10:10
Tame ir esmė, kad teoriškai aš jos nepirkau O gavau už simbolinę kainą kaip dovaną ar kažką panašausNa paskaites postus as nesuprantu nafig pirkai ta auto, tai blogai kad automatas, tai netraukia tai neekonomiska ir t.t., susidaro yspudis, kad tau ja kazkas per prievarta ygrudo
Čia išvardinau minusus, kurie man joje nepatinka, bet dėtis nėra kur, tad ir važinėsiu toliau laimingas
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0