Šį pranešimą redagavo wytass: 2012 gruodžio 07 - 22:12
nedirba ant duju
Parašyta 2012 gruodžio 07 - 22:00
Parašyta 2012 gruodžio 07 - 22:38
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
Parašyta 2012 gruodžio 08 - 00:54
esu susidures su sita pats jau antrus metus... beda ta, kad yra garantija dujom bet jie nieko normaliai nepadaro... o dabar dar ir nustojo isvis dujos veikt... taip norisi susirasti kas tvarkingai sutvarkytu viska, nes kartais pulsuoja, kartais uzgesta ir srebia ~17 litru 100 km... aisku pigiau negu benzas... bet....sveiki gal galit patarti ka daryti,uzkuri ant benzo dirba kuo puikiausiai, o kaip persijungia ant duju pradeda stipriai pulsuoti, buna kad ir uzgesta, kiek buvau pas dujininkus nieks nieko negali padaryti, gal galit kas patarti ka daryti, aciu
EX 206 1.9D; 405 SRI ; 106 - 1.5D ; 406 Turbo petrol - 108kw , 406 HDI -80KW
NOW 306 XT 1,8 74KW automatic ; 306 cabrio; 407 1,6 hdi
Parašyta 2012 gruodžio 08 - 01:13
TFSI lpg hibrid 147kw
Parašyta 2012 gruodžio 08 - 09:30
Aš pernai visą žiemą kankinausi su šita bėda..Buvau pas dujininkus nuvažiavęs, bet anie laiko nelabai turėjo kad viską apžiūrėt, tai taip atmestinai..sako žvakes pasikeisk, bo pulsavo ir ant dujų ir ant benzo..Nu pasikeičiau..tas pats..Vasarą pulsavimo nebūdavo, nes veikdavo kondicionierius, o žiemą kajuk..Šį rudenį prisiminęs anos žiemos bėdas, vėl nuvažiavau pas tuos pačius- kai rimtai užsiėmė, tai ir patvarkė, kažką su kompu reguliavo, laisvos eigos vožtuvą išvalė, uždėjo reduktoriaus vakuumo šlangutę, nes nusimovus buvo, važinėjant po miestą trauką sureguliavo..Bo anksčiau būdavo duodi gazo prie šviesoforo, pežukas pritupia, pupsi, pakol apsukos iki kokiu 3500 nesukyla, o tada rauna..Po sureguliavimo ir dujų sąnaudos visais dviem litrais sumažėjo..O įmonė UAB "Lauroma" Šiaurės pr. garažuose, Kaune..Visada pas juos važiuodavau, ir kai bulką turėjau..sveiki gal galit patarti ka daryti,uzkuri ant benzo dirba kuo puikiausiai, o kaip persijungia ant duju pradeda stipriai pulsuoti, buna kad ir uzgesta, kiek buvau pas dujininkus nieks nieko negali padaryti, gal galit kas patarti ka daryti, aciu
Parašyta 2012 gruodžio 08 - 09:45
Yra klubietis chibre Vilniui, bandyk i ji kreiptis. Teko girdet kad turbininiam motorui ne kiekvienas peckelis sugeba sureguliuot purkstukus.esu susidures su sita pats jau antrus metus... beda ta, kad yra garantija dujom bet jie nieko normaliai nepadaro... o dabar dar ir nustojo isvis dujos veikt... taip norisi susirasti kas tvarkingai sutvarkytu viska, nes kartais pulsuoja, kartais uzgesta ir srebia ~17 litru 100 km... aisku pigiau negu benzas... bet....
Atsakant i temos autoriaus klausima as turejau tokia pat beda. Apvaziavau visus dujininkus ir visi taip iskart pasakydavo kad neaisku kas (mat ne ju motuota) kiti net nekisdavo nagu, nes neturedavo programines irangos. Galiausiai suzinojau kur buvo sumontuota turima iranga. Nuvazioavau is net nupurte. Dirbtuves irengtos vos ne griuvesiuose. Visus pilna suksliu, tepaluotu detaliu, purvo. Bet neturedamas kitosa iseities palikau jiem tvarkyt masina. Po 4 valandu paskambino kad atvaziuociau pasiimt. Pasiemiau automobili su pilnai stabiliom apsukom, be jokiu pulsavimu sokinejimu ar traukos dinginejimu. Problema buvo uzsiterse purkstukai (bloga Lukoil duju kokybe) ir taipogi teisingai sureguliuot irgi nevisi sugeba. Taipogi pas mane senajam 406 su kuriuo ir turejau tas bedas turejo prie minuso nenoriai dirbancius purkstukus. Todel prie purkstuku bloko pritvirtinus antifryzo slanga viskas dar labiau pagerejo.
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Parašyta 2012 gruodžio 08 - 10:27
Tai kad pas tave kiek pamenu slangines dujos, o ten nera kam sugest reduktorius savo atitarnauja ir psioas nesuprantu kas jum deda tas dujes.as pravazevau be rpobelmu apie 150000km ir dabar turbut paskutinioji reduktoriu. o siaip neturejau problemu.
Parašyta 2012 gruodžio 08 - 11:14
nu taip.bet kaip ale kaikurie dujininkai sake su tokia yranga ilgai newaziuosiu.didziausias skirtumas kas ir kaip ideda.Tai kad pas tave kiek pamenu slangines dujos, o ten nera kam sugest reduktorius savo atitarnauja ir psio
TFSI lpg hibrid 147kw
Parašyta 2012 gruodžio 08 - 18:35
bandziau ir purkstukus pakeisti, ir lemdazonda pakeiciau, ir zvakes keiciau, ir ziema ir vasara tas pats vis pulsuoja kai tik persijungia ant duju, kai pavazineju gera pusdieni tai lyg ir dingsta tas pulsavimas ,dar ir nauja babinu bloka pakeiciausveiki gal galit patarti ka daryti,uzkuri ant benzo dirba kuo puikiausiai, o kaip persijungia ant duju pradeda stipriai pulsuoti, buna kad ir uzgesta, kiek buvau pas dujininkus nieks nieko negali padaryti, gal galit kas patarti ka daryti, aciu
Šį pranešimą redagavo wytass: 2012 gruodžio 08 - 18:38
Parašyta 2013 vasario 13 - 00:18
Parašyta 2013 vasario 13 - 20:12
Šį pranešimą redagavo wytass: 2013 vasario 13 - 20:16
Parašyta 2013 liepos 08 - 11:32
Parašyta 2013 rugpjūčio 20 - 21:41
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0