Peršokti prie turinio


Nuotrauka

Salono valymas Kaune. Kur?


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 arminasajs

arminasajs
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 47
  • Automobilis:Partner, 2002m, 2.0 HDI

Parašyta 2012 gruodžio 22 - 21:19

sveiki :labas: Galbut turite pazystamu, draugu, ar patys net uzsemate , automobilio salono valymu? Arba galite rekomenduoti patikima zmogu ;) gerai butu kauno apskrityje ;)
  • 0

#2 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 454
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Alfa Romeo 156

Parašyta 2012 gruodžio 22 - 22:08

Žiūrint, ką ten reikia valyti. Jei nesudėtingo kas nors, tai galima ir pačiam :good: Na, suprantama, jeigu nenorima, ar nelabai yra laiko pačiam valyti, tada belieka firmos arba žmonės ;] Kiek turėjom mašinų ir perpardavimui, ir saviškių, visas aš valiau - nežinau, ar pigiausias variantas, bet Autochemija turi tokį textil cleaner. Kiek pamenu taip vadinasi.. 4.99 ar kažkas tokio ten kaina. Realiai 2 purkštukų pakanka salonui pasivalyti. Papurški ir skuduriuku patrini. Tik žaidimo aišku nemažai, bet rezultatais praktiškai visada patenkintas būdavau. Paimdavo net tokias vietas, kur žinai, kai prie mašinos tepaluotom rankom netyčia prisilieti prie medžiagos ir ištepi. Tai va. Aišku, nesmarkiai prisilietus, tik papurvinus. Jeigu yra kokių smalos ar panašaus pobūdžio rimtų išpurvinimų, nemanau, kad išvalys. O ne geriau pasiieškoti tų vadinamų "dienos akcijų", kur už tokios ir tokios vertės cheminį valymą moki ten kokius nors 20-40lt? Pats laukiu pavasario, kad pasidaryt saviškei panašiu būdu cheminį valymą. :good:

Šį pranešimą redagavo Silogizmo: 2012 gruodžio 22 - 22:11

  • 0

Peugeot 605 2.5dt dalimis  :)
Ex - Peugeot 406 3.0 - kekšiauja nebe man
Ex - Ford Mondeo TDCi - fokiška kokybė
BMW E39 3.0d - stovi gražiai atrodydama ant kaladžių.

BMW E39 3.0d touring - iš 3 BMW išėjo viena :D

Žaibs Astra 2.0D - netaupiai taupus žaibĖlis

 

Automobilių žibintų poliravimo paslaugos. 860448632


#3 arminasajs

arminasajs
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 47
  • Automobilis:Partner, 2002m, 2.0 HDI

Parašyta 2012 gruodžio 22 - 22:16

Žiūrint, ką ten reikia valyti. Jei nesudėtingo kas nors, tai galima ir pačiam :good: Na, suprantama, jeigu nenorima, ar nelabai yra laiko pačiam valyti, tada belieka firmos arba žmonės ;]

Kiek turėjom mašinų ir perpardavimui, ir saviškių, visas aš valiau - nežinau, ar pigiausias variantas, bet Autochemija turi tokį textil cleaner. Kiek pamenu taip vadinasi.. 4.99 ar kažkas tokio ten kaina. Realiai 2 purkštukų pakanka salonui pasivalyti. Papurški ir skuduriuku patrini. Tik žaidimo aišku nemažai, bet rezultatais praktiškai visada patenkintas būdavau.
Paimdavo net tokias vietas, kur žinai, kai prie mašinos tepaluotom rankom netyčia prisilieti prie medžiagos ir ištepi. Tai va. Aišku, nesmarkiai prisilietus, tik papurvinus. Jeigu yra kokių smalos ar panašaus pobūdžio rimtų išpurvinimų, nemanau, kad išvalys. O ne geriau pasiieškoti tų vadinamų "dienos akcijų", kur už tokios ir tokios vertės cheminį valymą moki ten kokius nors 20-40lt? Pats laukiu pavasario, kad pasidaryt saviškei panašiu būdu cheminį valymą. :good:

nu uz 40lt bus sudrekinimas ir isiurbimas, chemija vien kainuoja apie 50lt cheminiui valumui kur dar atlyginimas zmogui, elektra ir .t.t. pac kelets kartu valiau, bet kas isto viska nustumi i sedyniu vidu o pavirsiu tik padarai grazu. Aisku jei reikia prasivalyti pavirsiu uztenka, as taip darydavau penktadieniais kad panelem smagiau butu sedeti savaidgaliais ^_^
Automobilis metus laiko nevalytas, bet mazai vazinetas, dulkiu daug ir viso kito, noriu kokybiskai svariai viska isvalyti ir .t.t uz kera kokybiska darba ir 300lt galima sumoketi. pigiai niekas nieko nedarys gerai.
Kaip ir as pac jei moketu man dvigubai maziau nei dabar ir nedaryciau idialu darba o halturiciau. B)
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0