Peugeot 407 meta daug klaidu
Parašyta 2013 sausio 10 - 20:38
Parašyta 2013 sausio 10 - 23:04
Šį pranešimą redagavo dovydas: 2013 sausio 10 - 23:06
Parašyta 2013 sausio 11 - 13:18
gal pradziai paziurek klemas nuo akumo(nuimk, nusveisk, paziurek ar gerai uzsispaudzia)? Paskui generatariu. Bet jeigu nerandi elektriko tai kazin ar patikrinsi generatoriu be testerio...Sveiki, bandziau ieskoti kazko panasaus, bet sunkiai ka radau, o ir padetis nekokia, nes esu uzsienyje ir elektriko rast negaliu, todel bandysiu patarimu sulaukt cia. Situacija tokia kad uzsikuriau, vaziavau ir ismete klaida kad problemos su akumuliatorium arba krovimu, nors pries tai akumuliatorius veike kuo puikiausia, todel nemanau kad cia su juo problema, tiesa vaziuojant peciukas irgi neveike. Pavaziavau taip 15km ir gryzus namo ismete begale klaidu: vairo stiprintuvo, abs, esp, air bag ir dar kelias. Uzgesinus masina ir vel uzkurus viskas veikia, ir peciukas pucia ir stiprintuvas veikia ir klaidu ner, po 5-10 sekundziu ismeta vel visas klaidas ir neveikia nei peciukas nei stiprintuvas ir visa kita. Kas cia galetu buti? gal kam taip buvo nutike? Tiesa, saltu metu is vairo stiprintuvo varydavo skysti, cia kaip daugumai peugeot 407, nusiemiau fyske nuo stiprintuvo, tai visa tokiu kai medum uzpilta (tepalu), bandziau isvalyt ir vel kurt, bet nepadeda.
Dekui uz atsakymus
Parašyta 2013 sausio 12 - 15:28
Parašyta 2013 sausio 12 - 17:27
ir paskui jau jieskai kitos masinas arba labai placiai atveri pinigine..........tai taip ir pats pasitikrini uzkurus nuimi klemas nu akumu sujungi sviesas ilg.trumpas vejeli pilnu putimu,viska sujungi kas su elektra ir matai ar masina gesta ar ne jei negesta vadinasi krauna kuo puikiausiai!!!!
NIEKADA nenuiminek klemos uzkurtai masinai!!!!!!
Parašyta 2013 sausio 13 - 13:47
Parašyta 2013 sausio 13 - 14:02
Parašyta 2013 sausio 13 - 15:04
jomajo. Tai jeigu generui amen, tai turejo lempute raudona su akumo zenklu degti. Taip. Galejai vaziuoti vien tik is akumo energijos. Dek kita akuma, matuok su testeriu, varyk i servisa....taip airbag irgi uzsidega, bet as kiek dabar domejausi tai gali buti kad generatorius neveikia, nes man pradzioj uzsikurus ismete klaida kad problema su energija, pavaziavau dar 15 km su sia klaida ir tada jau visas kitas ismete, as taip galvoju jei nuejo generatorius, pradzioj dar is akumuliatoriaus vaziavau ir uzteko energijos, o kai jau gryzau turbut pradejo nebeuztekt energijos ir pradejo visi mest klaidas, o dabar jau visai neuzkuriu, degimas dar yra, bet akumuliarius jau neuzsuka variklio, ar yra tikimybes kad generatorius?
Parašyta 2013 sausio 13 - 15:09
Parašyta 2013 sausio 14 - 11:00
Parašyta 2013 sausio 15 - 00:05
Parašyta 2013 sausio 15 - 08:15
siaip idomu. Kokioj siknoj randiesi, kad nera servisu? Gal tiesiog neturi valiutos, kad susimoketi uz pakeitima? Ieskok kaimiecio kuris bent irankius turi, pastatysi alaus ir pasikeisit bendrom jegom.na as irgi taip maniau ir tikiuos kad tai bus generatorius, esu ne lt, cia daug problemu su servisais, generatoriu uzsisakiau is lt, uz poros dienu tureciau gaut, kadangi i servisa nepavyks patekt, tai keisiu pats, nors su masinu remontu visai nekazka na bet bus matyt kaip ten man seksis jo keitimas
Parašyta 2013 sausio 15 - 11:24
Parašyta 2013 sausio 15 - 22:49
Nu blemba as tai nesuprantu tokiu veikeju, 407 nusipirkti yra uz ka, o isleisti keleta ten tu euru remontui nebebera, na nezinau kokiam ten pasaulio kraste randies kad servisu nerana as irgi taip maniau ir tikiuos kad tai bus generatorius, esu ne lt, cia daug problemu su servisais, generatoriu uzsisakiau is lt, uz poros dienu tureciau gaut, kadangi i servisa nepavyks patekt, tai keisiu pats, nors su masinu remontu visai nekazka na bet bus matyt kaip ten man seksis jo keitimas
Parašyta 2013 sausio 16 - 00:41
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0