Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Signalizacija neužrakina kelių durelių

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 22

#1 Baravykinis

Baravykinis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugot 307, 2.0 HDI, 79 kw, 2003

Parašyta 2013 sausio 14 - 15:52

Sveiki klubiečiai, Aprašau problemą: šiandien atvažavau į darbą ir kaip visada išlipęs su pulteliu užrakinau auto. Po keletos sekundžių išgirdau, kad signalizacija buvo atmesta ir to pasėkoje neužsirakina vairuoto ir bagažinės durys (visos kitos durys užsirakina). Taip aš tą signalkę paminkiau porą kartų bet ir vėl tas pats. Tik užrakina, o minėtos durelės vėl atsirakina. Patikrinau visas dureles bet ir tas nepadėjo. Bandžiau įlipęs į auto paspaudinėti centrinį užraktą, tačiau toks jausmas, kad kai tik jį paspaudį jis vėl atgal atsispaudžia. Pasiklausinėjau kolegų - tie sako, kad turbūt užšalo varikliukas. Sako palauk šiltesnių orų ir viskas turėtų susitvarkyti. Norėčiau paklausti ar jums yra buvę tokių bajerių? Lauksiu žinių :ax:
  • 0

#2 Dolcis

Dolcis
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307 ir 206

Parašyta 2013 sausio 14 - 16:02

lygiai taip pat kai pasala zemiau kokiu -5 neuzsirakina vairuotojo arba keleivio durys su knopke ant rakto..tenka su paciu raktu rakint..galvos nesuku tik tenka duris patikrint pastoviai
  • 0
<p>308sw 1.6ehdi 2013

#3 stasietis

stasietis
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:P308 2.0 hdi 15'; P508 2.0 hdi 11'

Parašyta 2013 sausio 14 - 16:04

Sveiki klubiečiai,
Aprašau problemą: šiandien atvažavau į darbą ir kaip visada išlipęs su pulteliu užrakinau auto. Po keletos sekundžių išgirdau, kad signalizacija buvo atmesta ir to pasėkoje neužsirakina vairuoto ir bagažinės durys (visos kitos durys užsirakina). Taip aš tą signalkę paminkiau porą kartų bet ir vėl tas pats. Tik užrakina, o minėtos durelės vėl atsirakina. Patikrinau visas dureles bet ir tas nepadėjo. Bandžiau įlipęs į auto paspaudinėti centrinį užraktą, tačiau toks jausmas, kad kai tik jį paspaudį jis vėl atgal atsispaudžia. Pasiklausinėjau kolegų - tie sako, kad turbūt užšalo varikliukas. Sako palauk šiltesnių orų ir viskas turėtų susitvarkyti.

Norėčiau paklausti ar jums yra buvę tokių bajerių?

Lauksiu žinių :ax:

man daznai buna kai spusteli saltukas. Bet as turiu sprendima (matyt uzsala vairuotojo duru spynele ar pats uzraktas). Zodziu paimu ledo tirpiklio spynelems, pripurskiu, palaukiu, ikisu rakta. Su raktu kelis kartus uzrakinu atrakinu ir tada vel viskas puikiai.
  • 0

#4 Baravykinis

Baravykinis
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2013 sausio 14 - 16:13

Sveiki klubiečiai,
Aprašau problemą: šiandien atvažavau į darbą ir kaip visada išlipęs su pulteliu užrakinau auto. Po keletos sekundžių išgirdau, kad signalizacija buvo atmesta ir to pasėkoje neužsirakina vairuoto ir bagažinės durys (visos kitos durys užsirakina). Taip aš tą signalkę paminkiau porą kartų bet ir vėl tas pats. Tik užrakina, o minėtos durelės vėl atsirakina. Patikrinau visas dureles bet ir tas nepadėjo. Bandžiau įlipęs į auto paspaudinėti centrinį užraktą, tačiau toks jausmas, kad kai tik jį paspaudį jis vėl atgal atsispaudžia. Pasiklausinėjau kolegų - tie sako, kad turbūt užšalo varikliukas. Sako palauk šiltesnių orų ir viskas turėtų susitvarkyti.

Lauksiu žinių  :ax:

man daznai buna kai spusteli saltukas. Bet as turiu sprendima (matyt uzsala vairuotojo duru spynele ar pats uzraktas). Zodziu paimu ledo tirpiklio spynelems, pripurskiu, palaukiu, ikisu rakta. Su raktu kelis kartus uzrakinu atrakinu ir tada vel viskas puikiai.

Reikės šiandien po darbo išbandyti. Gal pavyks :)
  • 0

#5 Davidass

Davidass
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Alytus
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 hdi

Parašyta 2013 sausio 14 - 17:16

Jo vadinamas "Galinukas" nesuveikia :)
  • 0

#6 Elyga

Elyga
  • Senbuviai
  • Vieta:Šiauliai
  • Automobilis:Peugeot 607 2.2 benzinas

Parašyta 2013 sausio 14 - 17:55

Man irgi iskilo problema tokai yra orginali sig. ir neorginali neorginalia ijungiu ji uzrakina bet girdisi kad vairuotojo dureles nesuveikia ir atmeta visas kitas tada signalizacija ispeja kad neuzrakinta masina orginali du kartus paspaudus uzrakina visas dureles bet neatrakina vairuotojo turi eiti is kitos puses su ranka atidaryti kitasyki netgi taip neatsidaro turi pazaisti su pulteliu plius orginali kas koki 20 minuciu cypia pas elektrika nuvaziavau sako greiciausia spyna parejus rytoi bandysiu vest tvarkyti :mellow:
  • 0
Kaip žmogus žmogui žmogus taip ir žmogus žmogui žmogus
Nuotrauka

#7 Prapuolusi5

Prapuolusi5
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:Peugot 407

Parašyta 2013 sausio 14 - 18:19

Man irgi iskilo problema tokai yra orginali s

O man dar BLOGIAU, niekaip nesuprantu, atėjau ryte, paspaudžiau pultelį ir ... jokio veiksmo - neatsirakina mano :pug: 407, kišau raktelį, bet matyt užšąlęs. Dabar varysiu pirkt skysčio į spynelę. Pultelio batarkę pakeičiau, bet pultas neveikia. KAS KĄ GALIT PATART.
  • 0

#8 Elyga

Elyga
  • Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 14 - 18:30

O man dar BLOGIAU, niekaip nesuprantu, atėjau ryte, paspaudžiau pultelį ir ... jokio veiksmo - neatsirakina mano  :pug: 407, kišau raktelį, bet matyt užšąlęs. Dabar varysiu pirkt skysčio į spynelę. Pultelio batarkę pakeičiau, bet pultas neveikia. KAS KĄ GALIT PATART.

Nu jo cia nekaska nu manu ten kur daro raktus arba tvarko/deda signalizacija. o jis tau ant zemes nebuvo nukrites nes man panasiai kai nukrito nuo stalo buvo tik plius kai pagaliau atsigavo tai dar mazina neatpazino rakto :| arba imobilaizeris nesuveike bet kaskaip paslaptingai atsigavo :hmm: plius gal kasnors nutokia arba zino kiek galetu kainuoti :pug: 607 duru spyna?

Šį pranešimą redagavo Elyga: 2013 sausio 14 - 18:32

• 0
Nuotrauka

#9 Prapuolusi5

Prapuolusi5
  • Forumo naujokai

Parašyta 2013 sausio 14 - 18:40

Nu jo cia nekaska nu manu ten kur daro raktus arba tvarko/deda signalizacija. o jis tau ant zemes nebuvo nukrites

Bet man tai siaubas - pati esu iš Palangos, atvariau į Vilnių su reikalais, o kur čia ką rasti.... . Nors sėdėk ir rėk. Vieni aiškina, kad spynelė užšąlus ir todėl neveikia, kiti dar kažką bando lankstyt. Neįsivaizduoju. reikės meistrą iš Palangos kviesti ar kokį velnią. raktas nebuvo nei nukritęs. nei sušlapęs - vakare atvažiavau, pasidėjau raktą koridoriuje, o šiandieną jau neveikia.
  • 0

#10 Elyga

Elyga
  • Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 14 - 18:50

Bet man tai siaubas - pati esu iš Palangos, atvariau į Vilnių su reikalais, o kur čia ką rasti.... . Nors sėdėk ir rėk. Vieni aiškina, kad spynelė užšąlus ir todėl neveikia, kiti dar kažką bando lankstyt. Neįsivaizduoju. reikės meistrą iš Palangos kviesti ar kokį velnią. raktas nebuvo nei nukritęs. nei sušlapęs - vakare atvažiavau, pasidėjau raktą koridoriuje, o šiandieną jau neveikia.

nesu kaskoks meistras bet manau jeigu paspaudua ant pultelio lempo mirksi tai pultelis kaip ir gyva siuncia kaskoki signala jei nemirksi net lepos nu tada lyg ir pultelis turetu buti :| bet kaip ir sakiau nesu meistras. jo o sugesti svetimame mieste ir baisu jei nera dar draugu kas padeda isvis liudnai cia :(
  • 0
Nuotrauka

#11 Prapuolusi5

Prapuolusi5
  • Forumo naujokai

Parašyta 2013 sausio 14 - 19:34

nesu kaskoks meistras bet manau jeigu paspaudua ant pultelio lempo mirksi tai pultelis kaip ir gyva siuncia kaskoki signala jei nemirksi net lepos nu tada lyg ir pultelis turetu buti :| bet kaip ir sakiau nesu meistras. jo o sugesti svetimame mieste ir baisu jei nera dar draugu kas padeda isvis liudnai cia :(

Išsikviečiau avarini atrakinimą - nežinau gal padės.
  • 0

#12 Elyga

Elyga
  • Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 14 - 19:37

Išsikviečiau avarini atrakinimą - nežinau gal padės.

Butinai parašyk ka pasake, ka padare. :)
  • 0
Nuotrauka

#13 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2013 sausio 14 - 20:40

Sveiki klubiečiai..

Zdarov...
Nežinau, ar analogiškai kaip pas 406-tą ten eina, bet man pernai per didžiuosius šalčius panašiai supūliavo. Paspaudi, užsirakina ir vėl atmeta. Pamiro vairuoklio durų spyna (ji ten su visa elektronika). Radau nuo donoro anglo. Viskas tiko, per metus nekilo jokių problemų...
  • 0
... labai piktas diedas...

#14 Elyga

Elyga
  • Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 14 - 20:44

Zdarov...
Nežinau, ar analogiškai kaip pas 406-tą ten eina, bet man pernai per didžiuosius šalčius panašiai supūliavo. Paspaudi, užsirakina ir vėl atmeta. Pamiro vairuoklio durų spyna (ji ten su visa elektronika). Radau nuo donoro anglo. Viskas tiko, per metus nekilo jokių problemų...

O kainavo kiek "Donaro" spyna? :)
  • 0
Nuotrauka

#15 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 14 - 20:54

Ten daugiau pavadinčiau barteriniais mainais. Draugelis tą anglą ardė. Daiktas, į kurį iškeičiau, man kažkada kainavo 20 lt... :wh:
  • 0

#16 Sawsajnej

Sawsajnej
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406 2l hdi

Parašyta 2013 sausio 14 - 23:12

Tikrinkites dar ircentrinio relyte,man ji buvo nuejus kazkuriu dureliu
  • 0

#17 Baravykinis

Baravykinis
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2013 sausio 15 - 13:44

Sveiki klubiečiai,

Lauksiu žinių  :ax:

Dėkui visiems už pasidalintas mintis.

Problemą išsprendžiau. Tiesiog nuvažiavau papietauti į Panoramą ir auto palikau požeminėje aikštelėje. Galvojau palikti kokiom 4 valandom ir tada jau eiti tikrinti. Tačiau po kokį 20 minučių (jau papietavęs) nusprendžiau patikrinti kaip ta signalkė. Nu ir žinokite viskas vėl veikia. Centrinis užrakina visas dureles. Todėl ta proga nusprendžiau vis tiek dar palikti porai valandų, kad dar labiau viskas pradžiūtų. Atrodo kol kas geros žinios :) Žiūrėsiu kaip čia bus kai vėl šaltis paspaus :angry:
  • 0

#18 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 15 - 17:24

...Problemą išsprendžiau....

Nieko tu neišsprendei. Čia viskas tik prasideda... :(
  • 0

#19 stasietis

stasietis
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:P308 2.0 hdi 15'; P508 2.0 hdi 11'

Parašyta 2013 sausio 15 - 20:14

Nieko tu neišsprendei. Čia viskas tik prasideda... :(

negazdink... Baigsis salciai, baigsis ir problemos. ^_^
  • 0

#20 Elyga

Elyga
  • Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 16 - 13:03

negazdink... Baigsis salciai, baigsis ir problemos. ^_^

Šendiena šaltis truputi atsileido ir mano sinalizacija vel pradejo normaliai rakinti duris. :good:
  • 0
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0