Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Nuomone apie Citroen Xantia

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 121

#1 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2013 sausio 19 - 16:44

Taigis kazkaip netiketai pasiule man pirkti Xantia vokieciai, kaina 1100euru,nuleidzia lengvai iki 1000, bandysiu ryt dar musti daugiau. Esme kame, savininkas pats uzsiema devetu masinu prekyba, tai buvusi jo masina ( yra dokumentai, serviso knygele, viskas jo vardu. Masina 2000m 2.0HDI 108Ag, 200000km, stovis atrodo geras, vaziuoja gerai, viskas veikia, kuriasi puikiai, dumo nemeta. Vienintelis minusiukas, gaves krusos, yra per visa kebula duobelyciu,kurios LT tavrkosi puikiai 20lt uz vieneta. Taigis lauzau galva ar verta jinai grieko, parsivaryciau beje pats. Taigi ryt, sekmadieni paprasiau,kad nuvaziuotume iki serviso apziureti vizualiai is apacios, beje dar dega stabdziu ispejamoji lempute, savininkas guldo galva,kad pries savaite kai pastate nebuvo, taigis paciam jam idomu kas ten, manau kaladeles sudilo. TUV praeitas 2012 metu puseje. Dar beje prie galinio sparno ir dureliu biskuti ilenkta. Aisku ant soniniu dureliu irgi yra duobuciu nuo kitos masinos atidaromu dureliu.

Šį pranešimą redagavo EvX: 2013 sausio 20 - 21:06

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#2 kokonas

kokonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas ir Shilute
  • Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307

Parašyta 2013 sausio 19 - 17:39

del kainos nzn. zhiurekis skelbimus ar verta atsivaryti. Del stabdzhiu lemputes arba kaladeles baigesi, arba nepamenu kaip pas jas rodo del ABS ar ne kartu surihsta? vat nepamenu, dar pakilnok hidraulika, pazhiurek kaip kilnojasi. apsizhiurek normaliia, del duobuciu tai zhiureki kiek tu duobiu ir ar verta su tokiu kebulu varyti i LT ir ja exploatuoti? xsantia zaliakrauje vadinama, jai reikalingi hidraulikos plovimai ir t.t. ABEJOJU ar vokietis butu kada sistema ploves? pasizhiurek ar vairas lengvai sukinejasi ir ar nera skysciu prasisunkimo ant hidrocilindru(amortizatoriu) . o seip kibiras minkshtas ir mano nuomone 50 proc jei ne visa 100 smagiau vazhiuojantis nei p406 ;) Dar pasizhiurek kaip galiniai ratai ar ne klishi. jei klishi i guolius reikes investuoti ;)
  • 0

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)

Kompiuterine diagnostika

Konsultacijos Tel 865766726[B]

#3 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 19 - 17:40

del kainos nzn. zhiurekis skelbimus ar verta atsivaryti. Del stabdzhiu lemputes arba kaladeles baigesi, arba nepamenu kaip pas jas rodo del ABS ar ne kartu surihsta? vat nepamenu, dar pakilnok hidraulika, pazhiurek kaip kilnojasi. apsizhiurek normaliia, del duobuciu tai zhiureki kiek tu duobiu ir ar verta su tokiu kebulu varyti i LT ir ja exploatuoti?
xsantia zaliakrauje vadinama, jai reikalingi hidraulikos plovimai ir t.t. ABEJOJU ar vokietis butu kada sistema ploves? pasizhiurek ar vairas lengvai sukinejasi ir ar nera skysciu prasisunkimo ant hidrocilindru(amortizatoriu) . o seip kibiras minkshtas ir mano nuomone 50 proc jei ne visa 100 smagiau vazhiuojantis nei p406 ;)
Dar pasizhiurek kaip galiniai ratai ar ne klishi. jei klishi i guolius reikes investuoti ;)

dekuj, na skelbimuose uz tokia kaina gali rasti kazka LT, bet jau pavargusos kaip reikalas...
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#4 Laimisxx

Laimisxx
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406 2,0 HDI 66kw 1999

Parašyta 2013 sausio 19 - 18:44

Jei nuošidžiai aš tikrai nepirkčiau.
  • 0

#5 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 19 - 18:56

Jei nuošidžiai aš tikrai nepirkčiau.

kodel? man idomi nuomone, gal del to, kad su kabliu?

Šį pranešimą redagavo Francis: 2013 sausio 19 - 19:20

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#6 Laimisxx

Laimisxx
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406 2,0 HDI 66kw 1999

Parašyta 2013 sausio 19 - 19:25

Kaina nežinau, gal ir normali lyginant pagal metus tai tokiu metu gal ir neipirktum lietuvoje tokios. kablys tai gali nuimti jei jis kliudo bet apie pačio automobilio išvaizda, automobilis visiškai neišvaizdus. Kas per spalva??? :doh: bent jau iš nuotraukų tai mašina atrodo tikrai nelabai patraukli. :good: Bet čia tik mano nuomonė. :good:
  • 0

#7 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 19 - 19:28

Kaina nežinau, gal ir normali lyginant pagal metus tai tokiu metu gal ir neipirktum lietuvoje tokios. kablys tai gali nuimti jei jis kliudo bet apie pačio automobilio išvaizda, automobilis visiškai neišvaizdus. Kas per spalva??? :doh:  bent jau iš nuotraukų tai mašina atrodo tikrai nelabai patraukli.  :good:  Bet čia tik mano nuomonė.  :good:

aisku, vat spalva mana atvirksciai grazi, riektu sniega pilnai nuvalyt, butu grazu :beer: Man kol kas labiausia nervina tos duobutes... Aiku ryt po nuodugnesnes apziuros gali buti ir daugiau nepatinkamu dalyku, siaip bandysiu kaina musti iki 800-850 euru. Ryt kaip sakiau i servisa, diedukas be baimes leidzia kad ir i oficialu Citroeno dyleri veztis prapurtyti, na pats visa laika vaziaves, matyt viska zino ir nesako :clap:

Šį pranešimą redagavo Francis: 2013 sausio 19 - 19:30

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#8 marco

marco
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas, Silainiai/Uzliedziai
  • Automobilis:Peugeot 605 2,5TD. 307 2,0 100kw

Parašyta 2013 sausio 19 - 19:48

As imciau... Jei sirdele virpa ja pamaciu ir imi, kitu nuomones net neklausciau tokiu atveju
  • 0

#9 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 19 - 19:53

As imciau... Jei sirdele virpa ja pamaciu ir imi, kitu nuomones net neklausciau tokiu atveju

man del kainos virpa ir del to,kad pats diedukas nuo naujumo vazinejo,kad serviso knygele, bet pleeee tos duobeles jo majo :doh:
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#10 shakilas

shakilas
  • Senbuviai
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis: Peugeot 406 LPG

Parašyta 2013 sausio 19 - 20:19

o tu isitikines,kad jos lyginamos 20lt/vnt.? Kad paskui tik netektu puse masinos dazyt...
  • 0
Peugeot 406 rallye edition LPG

#11 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2013 sausio 19 - 20:24

Kad už tiek jau čia gali analogišku motoru ir tokių pat metų Xsarą nusigriaut. Nebent tau būtina ta hidropneumatika...
  • 0
... labai piktas diedas...

#12 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • Automobilis:Citroen C5 2HDi 2006 m.

Parašyta 2013 sausio 19 - 21:05

Už tokią kaina visiškas ledas nebus, pagal amžių nebloga atrodo. Jei ir bus kokių bėdų, tai juk nelabai ir didelė čia investicija. O šiaip Xsantia man labai išvaizdus automobilis. :good:
  • 0
BALDŲ PROJEKTAI IR GAMYBA

#13 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 19 - 21:35

Už tokią kaina visiškas ledas nebus, pagal amžių nebloga atrodo. Jei ir bus kokių bėdų, tai juk nelabai ir didelė čia investicija. O šiaip Xsantia man labai išvaizdus automobilis. :good:

atrodo tikrai gerai, vidus irgi, mano golpas po 200000km atrodo prasciau, bet tos bedos su tokia rida gali buti labai netiketos, kuriu net pats savininkas nezino.
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#14 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 19 - 21:37

o tu isitikines,kad jos lyginamos 20lt/vnt.? Kad paskui tik netektu puse masinos dazyt...

na klausiau, sako lygiom vietom taip, vat ten kur kokie kampai jau kita kaina.
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#15 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 19 - 21:44

Kad už tiek jau čia gali analogišku motoru ir tokių pat metų Xsarą nusigriaut. Nebent tau būtina ta hidropneumatika...

na atvirai papasakosiu situacija, aplamai ieskojau masinos pusbroliui, kadangi kol kas savo 306 nepaduodu, tai jis paprase uzmesti aki vokietijoje masinos, taigi sendiena neturedamas ka veikti galvojau prasuksiu pro autobachus ir uzkabino mane Xantia. Xsara ir metais naujesne galima paimti, bet Xantia visiskai kita masina, netgi patikimesne uz Xsara, beto jei paimsiu Xantia liks pas mane, o pezas bus parduodas, ziauriai reikia didesnes auto. Xantia stumciau kazkur po metu, tada jau bus imama nauja arba apynauje is vokieciu . Be to kam man Xsara jei turiu 306, skirtumo nera visiskai.
Beje sita Xsara parduodama ne rytu rinkai,tas diedukas pasake, kad tokiu lietuviai neperka, bo uzdirbti nieko neina is tokios, TUV praejo 2012 vidury, tai vokeiciai ima tokias auto, pavazineja dar pusantru metu ir ate.

Šį pranešimą redagavo Francis: 2013 sausio 19 - 21:50

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#16 zilva_lt

zilva_lt
  • Senbuviai
  • Automobilis:BMW M3 E46 2004m. Silbergrau Metallic - A08, Teilleder W.n./imolarot - N5IM

Parašyta 2013 sausio 19 - 23:46

Aš už 800 eur iš tavęs ją čia lietuvoje pasiimčiau. :beer:
  • 0

2011m. Volvo XC60 Summum, Cosmic White;

#17 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 19 - 23:55

Aš už 800 eur iš tavęs ją čia lietuvoje pasiimčiau. :beer:

uz tiek as jau neparduociau,kaina butu min 1200euru:D
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#18 Marcin

Marcin
  • Senbuviai
  • Automobilis:S80II AT D5 07, xc70 AT D5 06

Parašyta 2013 sausio 20 - 00:06

toks jausmas , kad masina ne uz 1000 euru perki, o min uz 10 000.. ilipai, prawaziawai, patikrinai ar viskas veikia ar nea, ir musi kaina jei tinka . peace.. mes vokietijoj masinas perkam taip pat ar uz 1000 eur ar uz 18000 eur, be jokiu varymu i servisus ..
  • 0

#19 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2013 sausio 20 - 10:03

toks jausmas , kad masina ne uz 1000 euru perki, o min uz 10 000.. ilipai, prawaziawai, patikrinai ar viskas veikia ar nea, ir musi kaina jei tinka . peace.. mes vokietijoj masinas perkam taip pat ar uz 1000 eur ar uz 18000 eur, be jokiu varymu i servisus ..

perki ne sau o pardavimui, taigi tada aisku px, as noriu isitikinti, kiek dar kainuos papildomas paremontavimas LT, ypac kai pusbroliui ieskau. Nesinori dar sukisti antra tiek ypac, kai biudzetas ribotas. Perkant uz 100000euru manau jau man butu px, nevaryciau i servisa.
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#20 Marcin

Marcin
  • Senbuviai
  • Automobilis:S80II AT D5 07, xc70 AT D5 06

Parašyta 2013 sausio 20 - 11:39

perki ne sau o pardavimui, taigi tada aisku px, as noriu isitikinti, kiek dar kainuos papildomas paremontavimas LT, ypac kai pusbroliui ieskau. Nesinori dar sukisti antra tiek ypac, kai biudzetas ribotas. Perkant uz 100000euru manau jau man butu px, nevaryciau i servisa.

man ne px, draugai vazineja ir pats irgi, niekas nesiskundzia ir visi patenkinti.Jei masina ten ilgai neparsiduoda, kazkas ne to, o geros masinos graibstomos. p.s. kiek buvo tikrintu pas dyleri masinu, be jokiu problemu. Tad nesakyk, kad man po---j.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0