Peršokti prie turinio

Nuotrauka

P607 centrinis

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 9

#1 lina983

lina983
  • Forumo naujokai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:peugeot 607

Parašyta 2013 vasario 16 - 16:16

Sveiki forumiečiai, man reikia Jūsų pagalbos kas su tuo esate susidūrę, pakeitus BSI valdymo blokelį Peugeot centre nebeveikia centrinis užraktas, užrakinti galima tik vairuotojo dureles raktu. Siūlo centras man ieškoti naujo blokelio, nors jau 3 nupirkau, bet gal čia ne blokelyje problema, nes visa kita veikia. Mano auto yra Peugeot 607 2001m. :(

Šį pranešimą redagavo lina983: 2013 vasario 16 - 16:28

• 0

#2 kenis222

kenis222
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:CLS AMG

Parašyta 2013 vasario 16 - 17:44

Sveiki forumiečiai, man reikia Jūsų pagalbos kas su tuo esate susidūrę, pakeitus BSI valdymo blokelį Peugeot centre nebeveikia centrinis užraktas, užrakinti galima tik vairuotojo dureles raktu. Siūlo centras man ieškoti naujo blokelio, nors jau 3 nupirkau, bet gal čia ne blokelyje problema, nes visa kita veikia. Mano auto yra Peugeot 607 2001m. :(

reikia normalaus signalizatorčiko,turinčio diagnostini kompą.pas mane po antro rakto pririšimo nebeveikė centrinis,tiki su raktu mechaniškai ,i mygtukus nereagavo,peugeot centras ijungė durą,reik keist kompa ir t,t(jiem pretenziju neturiu ,nes ne jie tvarkė).tada signalizatorčikas per tris valandas iš pezo centro darbuotojo(pažystamo) gavo info kaip pririšt originala ir neoriginala,nuskaitė kodus ir suvedė,viskas veikia ...150 lt.

Šį pranešimą redagavo kenis222: 2013 vasario 16 - 17:45

• 0
YOU KILLED KENNY! YOU BASTARDS

#3 lina983

lina983
  • Forumo naujokai

Parašyta 2013 vasario 16 - 18:13

aciu, o kokiam tu mieste sita darei?

Šį pranešimą redagavo lina983: 2013 vasario 16 - 18:15

• 0

#4 kenis222

kenis222
  • Senbuviai
  • Automobilis:CLS AMG

Parašyta 2013 vasario 16 - 18:34

aciu, o kokiam tu mieste sita darei?

tai po kaire žiurim.vietovė:.......
  • 0
YOU KILLED KENNY! YOU BASTARDS

#5 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Parašyta 2013 vasario 16 - 19:35

krc statai paprasta signalke uz 300lt ir baiktas kriukis :) Aisku jei nebeimanoma originalo atgaivint.
  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt

#6 lina983

lina983
  • Forumo naujokai

Parašyta 2013 vasario 16 - 19:42

orginalas sugedes nebepataisomai, tai kad po pakeitimo to bloko nei su signalizacija neuzsirakina tik su raktu mechaniskai.
  • 0

#7 lina983

lina983
  • Forumo naujokai

Parašyta 2013 vasario 16 - 20:35

reikia normalaus signalizatorčiko,turinčio diagnostini kompą.pas mane po antro rakto pririšimo nebeveikė centrinis,tiki su raktu mechaniškai ,i mygtukus nereagavo,peugeot centras ijungė durą,reik keist kompa ir t,t(jiem pretenziju neturiu ,nes ne jie tvarkė).tada signalizatorčikas per tris valandas iš pezo centro darbuotojo(pažystamo) gavo info kaip pririšt originala ir neoriginala,nuskaitė kodus ir suvedė,viskas veikia ...150 lt.

o gal kas galite rekomenduoti Klaipėdoje kur dar bandyti tvarkyti išskyrus Peugeot centrą
  • 0

#8 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Parašyta 2013 vasario 16 - 22:32

:hmm:

Pas betkoki zmogu kuris gali signalizacija pastatyti. Nebent nori kad butinai nuo raktelio centrinis veiktu...

Tiesa, o su knopke kuri viduje yra(centre) eina uzrakint?
  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt

#9 lina983

lina983
  • Forumo naujokai

Parašyta 2013 vasario 16 - 23:06

Pas betkoki zmogu kuris gali signalizacija pastatyti. Nebent nori kad butinai nuo raktelio centrinis veiktu...

knopke irgi viduje neveikia, noreciau,kad atstatytu centrini nuo raktelio.
  • 0

#10 €uras

€uras
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0HDI

Parašyta 2013 vasario 17 - 00:38

knopke irgi viduje neveikia, noreciau,kad atstatytu centrini nuo raktelio.

Tai vistiek signalizaciją kas deda pas tuos važiuok ir įdės nuo raktelio veikiančią. Taip pat ir aš norėjau kai sau dėjausi, tai bėdu nėra, pasakai kad nori tokios, ji brangesnė šiek tiek, bet įdėt sakė labai panašu meistras, tik kompą pasijungt būtinai turi turėt, nes kažką ten keičia. O taip tai pas signalizacijų rimčiausią ar patikimiausią serviziuką nulėk ir viską tau sudės :)
  • 0
Web puslapių kūrimas, IT paslaugos

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0