sankabos pedalas
Parašyta 2013 kovo 20 - 22:33
Parašyta 2013 kovo 21 - 09:27
Parašyta 2013 kovo 21 - 10:55
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2013 kovo 21 - 11:20
Parašyta 2013 kovo 21 - 13:42
Parašyta 2013 kovo 21 - 17:02
Parašyta 2020 liepos 01 - 15:00
Sveiki forumiečiai. Iškrito sankabos pedalo laikiklis. Ar jau reikia kitą pirkti, ar galiu bandyti dar tą patį atgal įsistatyti? Ir kuo rizikuoju kurį laiką važinėdamas be jo? Sankaba veikia be priekaištų tik pats pedalas kažkiek kliba. P.S. Gal kas nors Kaune, Dainavos rajone padėtų man su šia bėda?
Nuotrauka https://www.imagevenue.com/ME125VDY
Parašyta 2020 liepos 01 - 22:22
Nutikt nieko nenutiks. Sitas daiktas padeda ismint bei sugrazint pedala. Be jo truputi sunkiau minasi ir, jei labai nauja minksta sankaba, buna sunkiai atsoka pedalas.Sveiki forumiečiai. Iškrito sankabos pedalo laikiklis. Ar jau reikia kitą pirkti, ar galiu bandyti dar tą patį atgal įsistatyti? Ir kuo rizikuoju kurį laiką važinėdamas be jo? Sankaba veikia be priekaištų tik pats pedalas kažkiek kliba. P.S. Gal kas nors Kaune, Dainavos rajone padėtų man su šia bėda?
Jei uzteks valios, isidek nauja ir tiek. Karves nekainuoja
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2020 liepos 02 - 07:24
eikia tik noro
Sveiki forumiečiai. Iškrito sankabos pedalo laikiklis. Ar jau reikia kitą pirkti, ar galiu bandyti dar tą patį atgal įsistatyti? Ir kuo rizikuoju kurį laiką važinėdamas be jo? Sankaba veikia be priekaištų tik pats pedalas kažkiek kliba. P.S. Gal kas nors Kaune, Dainavos rajone padėtų man su šia bėda?
Pilnai galima sutaisyti jeigu pirkti naujo nenori.Zinoma reikia noro pasikrapstyti prie savo masinos.Zentui tokiam pat aparatui sutaisiau ,treti metai ok.
Reikia tik noro , laiko ir igudziu.
Atsitikti tikrai nieko neatsitiks
Parašyta 2021 gegužės 18 - 19:49
Parašyta 2021 gegužės 18 - 21:29
Sachs smagraciai bent seniau budavo Sachsiniai, bet sankabas tai perpakuodavo tas pacias LUK i savo dezute. Kur net uzrasai LUK nenutrinti, tik salia Sachs logo ir kodai ismusti dar. Esu kelis Sachs smagracius dejes, nes buvau gaves gera kaina. Susiderina su LUK sankabom be problemu.
Nusipirkit nauja kreipianciaja (OE), nauja guolio sakute ir nauja sakutes obuoliuka, nepasigailesit. Aisku, butinai naujas alkuninio galinis riebokslis ir rekomenduoju ir pusasiu naujus riebokslius, tuo paciu ir dezes tepala atsisviezint. Nes stabiliai atvaziuoja kazkur katik pasikeite sankabas ir beganciais pusasiais. Tenka dabaigineti svetimus darbus...
Parašyta 2021 gegužės 19 - 03:56
Originaliai ten viskas buna LUK. Tokius ir dedam, nes pigiausiai gaunasi. Valeo sitam motorui seniau budavo tik vienmasiai komplektai, dabar gal jau sutvere kazka ir savo. Arba pakuoja kito gamintojo i savo dezes. Jei yra. Vienmasis Valeo kaip ir ok, vaziuoja ir dirba gerai, bet ne visiems patinka ir tinka, nes vibracija tikrai padideja jau juntamai. Nera labai blogai, bet tiesiog bus labiau link TD arba pavargusio pirmos laidos HDi, nei link modernesnio HDi.
Sachs smagraciai bent seniau budavo Sachsiniai, bet sankabas tai perpakuodavo tas pacias LUK i savo dezute. Kur net uzrasai LUK nenutrinti, tik salia Sachs logo ir kodai ismusti dar. Esu kelis Sachs smagracius dejes, nes buvau gaves gera kaina. Susiderina su LUK sankabom be problemu.
Nusipirkit nauja kreipianciaja (OE), nauja guolio sakute ir nauja sakutes obuoliuka, nepasigailesit. Aisku, butinai naujas alkuninio galinis riebokslis ir rekomenduoju ir pusasiu naujus riebokslius, tuo paciu ir dezes tepala atsisviezint. Nes stabiliai atvaziuoja kazkur katik pasikeite sankabas ir beganciais pusasiais. Tenka dabaigineti svetimus darbus...
Gal kur netyčia turit reikiamų detalių OE kodus? Bandyčiau kokiam autodoc pasekti kainas. Susivedus į paiešką pagal automobilį dažnu atveju primeta ir ko nereikia, kas net netinka.
Parašyta 2021 gegužės 19 - 10:58
Ziurekit Catcar.info, labai neblogai nukopijuotas oe katalogas. Daug kuriem ir pagal VIN iššifruoja, bet ne visiem.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0