auto plovyklos
Parašyta 2014 gegužės 19 - 21:59
Parašyta 2014 gegužės 20 - 06:35
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2014 gegužės 22 - 17:16
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2014 gegužės 23 - 13:27
Peugeot 605 2.5dt dalimis
Ex - Peugeot 406 3.0 - kekšiauja nebe man
Ex - Ford Mondeo TDCi - fokiška kokybė
BMW E39 3.0d - stovi gražiai atrodydama ant kaladžių.
BMW E39 3.0d touring - iš 3 BMW išėjo viena
Žaibs Astra 2.0D - netaupiai taupus žaibĖlis
Automobilių žibintų poliravimo paslaugos. 860448632
Parašyta 2014 gegužės 23 - 13:41
Joa, cia is serijos kam praustis, jei vistiek busi murzinas tas pats ir su auto - kiekvienam pagal skoni.Be abejo gali neplaut, namuose irgi gi nebūtina tvarkytis, čia kaip pats sakei priklauso nuo savininko higienos
Kalbant apie "environmental friendly" sausas plovyklas, man jos kazkokia fignia atrodo, juk pirmiausia reikia gerai purva/smeli pasalint, tada plovima pradet. O kokiu budu jie pasalina smulkias smelio daleles nuo kebulo pries "plaudami"? Ar uzpurskia stebuklingu ekologisku chemikalu ir smelis isgaruoja? Gal kas bandet? Kazkaip nesugundo manes pats plovyklos principas. Man vos ne tas pats, kaip po pasivazinejimo zvyrkeliu eit masina vaskuot.
Parašyta 2014 gegužės 26 - 11:04
Išbandyta du kart, aišku auto turi būt praplautas su vandeniu, bet kai variau tai manasis buvo tikrai dulkėtas, Vilnius BIG ploviau ale sausas valymas, bet jie ten turi kercherius, tai pirma nupūtė su vandeniu ir tada naudojo stebuklinga chemija. Po kokio mėn. nuvariau Vilnius Akropolis tas pats sausas, pasėmiau už 100lt tai ale su A/C "valymu", efekto jokio. Tai jie klausė manęs dar, kur čia ploviausi prieš tai, nes afigienai padaryta, lengvai purvas valosi tipo... Žodžiu tai jie man ten 1h plovė. Grįžau namo, pakeliu galines sėdynes TADA! nebuvo pakeltos... Ir šiaip tokie pastebėjimai su ta plovykla prie akropolio (ta pati PC madoj yra), "direktoriai" aukščiau visų, ale plovyklų verslą turi ir pastoviai surauktais snukiais žiūri į klientą.... Big`e buvo geriau.Joa, cia is serijos kam praustis, jei vistiek busi murzinas tas pats ir su auto - kiekvienam pagal skoni.
Kalbant apie "environmental friendly" sausas plovyklas, man jos kazkokia fignia atrodo, juk pirmiausia reikia gerai purva/smeli pasalint, tada plovima pradet. O kokiu budu jie pasalina smulkias smelio daleles nuo kebulo pries "plaudami"? Ar uzpurskia stebuklingu ekologisku chemikalu ir smelis isgaruoja? Gal kas bandet? Kazkaip nesugundo manes pats plovyklos principas. Man vos ne tas pats, kaip po pasivazinejimo zvyrkeliu eit masina vaskuot.
Dabar visada važiuoju į akvavelo, taip dar niekur in LT nemačiau, už 10lt nuplauna be priekaištų ir chebra mldc., tai arbatos palikt ne gaila. Paskutinį kart penktadienį važiavau, galvojau būsiu pirmas nes apie 9h ryto nulėkiau, sako ojjjjj galim užrašyt tik 15h. sakau tiek to rašyk... žodžiu eilės nenormalios.
Parašyta 2014 gegužės 26 - 17:24
O tau kai be sausinimo nuplauna, pats paskui sauisni su odine sluoste, ar nieko nedarai? O jei nieko nedarai, tai ka nudziuna nuobegu nebuna?Išbandyta du kart, aišku auto turi būt praplautas su vandeniu, bet kai variau tai manasis buvo tikrai dulkėtas, Vilnius BIG ploviau ale sausas valymas, bet jie ten turi kercherius, tai pirma nupūtė su vandeniu ir tada naudojo stebuklinga chemija. Po kokio mėn. nuvariau Vilnius Akropolis tas pats sausas, pasėmiau už 100lt tai ale su A/C "valymu", efekto jokio. Tai jie klausė manęs dar, kur čia ploviausi prieš tai, nes afigienai padaryta, lengvai purvas valosi tipo... Žodžiu tai jie man ten 1h plovė. Grįžau namo, pakeliu galines sėdynes TADA! nebuvo pakeltos... Ir šiaip tokie pastebėjimai su ta plovykla prie akropolio (ta pati PC madoj yra), "direktoriai" aukščiau visų, ale plovyklų verslą turi ir pastoviai surauktais snukiais žiūri į klientą.... Big`e buvo geriau.Joa, cia is serijos kam praustis, jei vistiek busi murzinas tas pats ir su auto - kiekvienam pagal skoni.
Dabar visada važiuoju į akvavelo, taip dar niekur in LT nemačiau, už 10lt nuplauna be priekaištų ir chebra mldc., tai arbatos palikt ne gaila. Paskutinį kart penktadienį važiavau, galvojau būsiu pirmas nes apie 9h ryto nulėkiau, sako ojjjjj galim užrašyt tik 15h. sakau tiek to rašyk... žodžiu eilės nenormalios.
Parašyta 2014 gegužės 26 - 18:38
Parašyta 2014 gegužės 26 - 19:12
A, tai tada ok, as irgi turiu tokia odine sluoste, tai ja nusausinus viskas gerai buna. Jei ne, lieka paskui nuobegos.Nesausini, parvaziuoju i kiema(nupucia biski) ir pasislapinu ta odini skuduriuka ir apsivalau
Parašyta 2014 liepos 04 - 10:00
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2014 liepos 04 - 11:30
Parašyta 2014 liepos 04 - 14:41
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2016 sausio 26 - 21:58
Pabandysiu akvavela, reik kazka naujo pabandyti Vilniuje, svaros broliai sudas aplamai.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2016 sausio 29 - 19:38
Kuri savitarnos plovykla Kaune geriausia?
Keistas klausimas...
Pigiausia? Komfortiškiausia?
Man geriausia ta, kuri arčiausiai namų...
Parašyta 2016 sausio 29 - 21:25
Šį pranešimą redagavo Pago: 2016 sausio 29 - 21:25
8-663-63443.
Parašyta 2016 sausio 30 - 14:07
Vat katik gyžau iš savitarnos plovyklos Šiauliuose esančios priešais Rimi arena prekybcentrį. Jau nebe pirmą kart joj plaunuosi ir nebevažiuočiau kitur, nes įranga patogi, slėgis didesnis nei kitose plovyklose. O atsiskaityt galima tiek euro monetom tiek žetonais. Iš po gero pasivažinėjimo Utenos rajono žvyrkeliais pravertė tas didesnis vandens slėgis
Plovykla yra čia http://www.maps.lt/m..._5d,stops,zebra
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Parašyta 2017 balandžio 15 - 22:13
Šiandien prisiruošiau išbandyt "Švaros brolių" tunelinę plovyklą Baltijos pr. Kaune. Visą balandžio mėnesį - 3,50 eur (akcija). Geriau jau sumokėčiau 6-7 už rankinį plovimą su nusausinimu, arba už nepilnus 2 nusiplaučiau savitarnoj. Blecha, išvažiavau, sustojau netoliese apžiūrėt. Toks jausmas, kad akcijos metu vandenį taupo. Iš visų tarpdurių putos drimba, gavau išsišluostyt pats. Plovimo kokybė - apgailėtina. Nors ir piktai ten tie šepečiai skardas velėjo, liko purvo sočiai, ypač ant ratlankių. Nusausinimas, t.y. apipūtimas oru - simbolinis. Toks pats rezultatas būtų pravažiavus 1 km...
Ne, daugiau ten mano nė kojos... tpfu.... nė padangos nebus....
Parašyta 2017 balandžio 15 - 22:52
Šiandien prisiruošiau išbandyt "Švaros brolių" tunelinę plovyklą Baltijos pr. Kaune. Visą balandžio mėnesį - 3,50 eur (akcija). Geriau jau sumokėčiau 6-7 už rankinį plovimą su nusausinimu, arba už nepilnus 2 nusiplaučiau savitarnoj. Blecha, išvažiavau, sustojau netoliese apžiūrėt. Toks jausmas, kad akcijos metu vandenį taupo. Iš visų tarpdurių putos drimba, gavau išsišluostyt pats. Plovimo kokybė - apgailėtina. Nors ir piktai ten tie šepečiai skardas velėjo, liko purvo sočiai, ypač ant ratlankių. Nusausinimas, t.y. apipūtimas oru - simbolinis. Toks pats rezultatas būtų pravažiavus 1 km...
Ne, daugiau ten mano nė kojos... tpfu.... nė padangos nebus....
Na nezinau, kelis kartus teko toj tunelinej plautis, labai gerai nuplove, nublizgino, nusausino
Parašyta 2017 balandžio 16 - 08:27
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0