Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Parduodu 2001m. P607 2.2 hdi

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 9

#1 DeividasK

DeividasK
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 607 2.2HDI

Parašyta 2013 balandžio 22 - 12:23

Pardavimo priežastis - laikas atsinaujinti ir tiek.
Jeigu kils klausimų, rašykit.

Kaina tikrai dar derinama.

http://auto.plius.lt...as-2882890.html

http://www.autogidas...0124937401.html
  • 0

#2 DeividasK

DeividasK
  • Senbuviai

Parašyta 2013 gegužės 06 - 10:49

Kaina 10999. Su susidomejusiu papild. dar pasnekesime apie kaina. B)
  • 0

#3 Creator

Creator
  • Senbuviai
  • Vieta:Panvėžs
  • Automobilis:607-as '01m, 2.2 HDI.

Parašyta 2013 gegužės 06 - 12:19

Parašei kad defektai paskutinei foto, tai kas skydelyje žymima kaip defektas, dar biški bukas ant to :) P.S Kodėl pas dauguma gale visada padėtas butelis? Tipo magaryčios? :dntknw:
  • 0

#4 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2013 gegužės 06 - 12:43

Parašei kad defektai paskutinei foto, tai kas skydelyje žymima kaip defektas, dar biški bukas ant to :)

P.S Kodėl pas dauguma gale visada padėtas butelis? Tipo magaryčios?  :dntknw:

kazkada pries pusmeti klausiau del butelio - nebepamena - nes pats kaip supratau negeriantis :)
bet perkant pazadejo ir buteliuka :lyzht:

Šį pranešimą redagavo Eddy: 2013 gegužės 06 - 12:44

• 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#5 DeividasK

DeividasK
  • Senbuviai

Parašyta 2013 gegužės 06 - 14:22

Parašei kad defektai paskutinei foto, tai kas skydelyje žymima kaip defektas, dar biški bukas ant to :)

P.S Kodėl pas dauguma gale visada padėtas butelis? Tipo magaryčios?  :dntknw:

Galima ivardinti, kaip ir defekta, nes kontrole neveikia, arba ESP kontaktai kontroles arba daviklis vairo padeties (100Lt), daugiau linkciau i davikli. O jeigu klientas geras, kaip ir kolega sake, butelis magaryciu B)

Apziurejau foto idemiau, tai ten kolegos sketis ikistas, kazkaip netinkamai atrodytu buteliai automobilyje.

Šį pranešimą redagavo DeividasK: 2013 gegužės 06 - 14:25

• 0

#6 evbi

evbi
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Audi A6, Peugeot 406

Parašyta 2013 gegužės 08 - 14:21

Šiaip už tokią kainą ir tokių metų, tai galima idealų variantą rasti, be defektų/defektėlių, kurių, realu, yra ir daugiau. Reali šios mašinos kaina - apie 9000 lt.

Šį pranešimą redagavo evbi: 2013 gegužės 08 - 14:22

• 0

#7 DeividasK

DeividasK
  • Senbuviai

Parašyta 2013 gegužės 08 - 17:07

Šiaip už tokią kainą ir tokių metų, tai galima idealų variantą rasti, be defektų/defektėlių, kurių, realu, yra ir daugiau. Reali šios mašinos kaina - apie 9000 lt.

Zinai, visko galima daug rasti, bet pirma parodyk man toki :good:. Gali pirkti ir pigiau zinoma ir tik ka atvezta, bet ar zinosi, kas jame daryta, kas keista, ka reiks keist ir ka daryt. Ir jeigu suzinosi, ar tai bus tiesa? Kiekvienam savo, vat cia islenda musu Lietuviu naivumas, idealu uz pacia pigiausia kaina. Automobilius veza, kad uzdirbt i Lietuva, o ne, kad zmones laimingus padaryt...O idealus variantai, isvaziuoja tik is salono, o ne 12 metu masina, rasti idealia. Atleisk, kad gal ikandziai rasau, bet gerbiu nuomone Tavo, tik tiesiog nemanau, kad teisinga ji mano atzvilgiu. :good:

Šį pranešimą redagavo DeividasK: 2013 gegužės 08 - 17:07

• 0

#8 AIgalNE

AIgalNE
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:P607 2.2 E95/LPG 116kW; P508SW 1.6eHDI 82kW; P508GT 150kW

Parašyta 2013 gegužės 08 - 17:30

nevarykit Off Topic :dntknw:

tokie pasakymai visiškai neadekvatūs, aš spėju kad nori už tiek nupirkti gerą mašiną, o ne už tiek parduoda.
nuvažiuok pažiūrėk kaip atrodo po prancūzo dėvėjimo tokia mašina - kaip kiaulidė. aš savoje radau beveik visokio šūdo.
niekas tų mašinų ten neprižiūri, bet tikrąja to žodžio prasme NAUDOJA.

be to, antrasis palyginimo etapas - komplektacija. ar tikrai yra carbon su pilnu paketu už 9k? aš nekalbu apie motor schaden ar ten reikia vieną kitą guolį pakeisti kad mašina važiuotų..

žodžiu skaitau kad nėra ko varyt apie kainą, jei ji yra normos ribose. tai yra privačių derybų klausimas. geriau pakalbėkit apie jos stovį ar pan..
:beer:

viskas. pasakiau. HAU.
  • 0

#9 evbi

evbi
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Audi A6, Peugeot 406

Parašyta 2013 gegužės 08 - 17:55

nevarykit Off Topic :dntknw:

tokie pasakymai visiškai neadekvatūs, aš spėju kad nori už tiek nupirkti gerą mašiną, o ne už tiek parduoda.
nuvažiuok pažiūrėk kaip atrodo po prancūzo dėvėjimo tokia mašina - kaip kiaulidė. aš savoje radau beveik visokio šūdo.

be to, antrasis palyginimo etapas - komplektacija. ar tikrai yra carbon su pilnu paketu už 9k? aš nekalbu apie motor schaden ar ten reikia vieną kitą guolį pakeisti kad mašina važiuotų..

žodžiu skaitau kad nėra ko varyt apie kainą, jei ji yra normos ribose. tai yra privačių derybų klausimas. geriau pakalbėkit apie jos stovį ar pan..

viskas. pasakiau. HAU.

Nieko aš nenoriu nupirkt, nes kas domino, jau esu nusipirkęs :) Suvedžiau juokais autogide į paiešką tokių pat parametrų P607 (įskaitant odinį saloną) ir ką pamačiau? Ogi autoriaus siūlomas auto visoje analogiškų (pagal duomenis) auto pasiūloje yra pats brangiausias (kitų variantų kainos intervalas nuo 7400 iki 10500 lt. Žodžiu, prašomos (ne galutinės) kainos vidurkis yra apie 9500 lt. Absoliuti jų dauguma - jau eksploatuotos Lietuvoje su tebegaliojančia TA. Nesakau, kad tie pigesni variantai neturi trūkumų. Kai kurių variantų trūkumai gal daug didesni, bet tikrai nėra garantijų, kad autoriaus automobilio stovis, lyginant su kitais pasiūlos variantais, yra pats geriausias, nors kaina - didžiausia. Bet kuriuo atveju, linkiu autoriui sėkmės parduodant. Jei auto tikrai geros būklės, pirkėjas tikrai atsiras :)
  • 0

#10 DeividasK

DeividasK
  • Senbuviai

Parašyta 2013 gegužės 08 - 21:30

nevarykit Off Topic  :dntknw:

viskas. pasakiau. HAU.

Nieko aš nenoriu nupirkt, nes kas domino, jau esu nusipirkęs :) Suvedžiau juokais autogide į paiešką tokių pat parametrų P607 (įskaitant odinį saloną) ir ką pamačiau? Ogi autoriaus siūlomas auto visoje analogiškų (pagal duomenis) auto pasiūloje yra pats brangiausias (kitų variantų kainos intervalas nuo 7400 iki 10500 lt. Žodžiu, prašomos (ne galutinės) kainos vidurkis yra apie 9500 lt. Absoliuti jų dauguma - jau eksploatuotos Lietuvoje su tebegaliojančia TA. Nesakau, kad tie pigesni variantai neturi trūkumų. Kai kurių variantų trūkumai gal daug didesni, bet tikrai nėra garantijų, kad autoriaus automobilio stovis, lyginant su kitais pasiūlos variantais, yra pats geriausias, nors kaina - didžiausia. Bet kuriuo atveju, linkiu autoriui sėkmės parduodant. Jei auto tikrai geros būklės, pirkėjas tikrai atsiras :)

Viskas yra gi normalu. Tai yra Tavo nuomone ir poziuris, o reiksti viesai - yra nedraudziama. Kiekviena preke, turi savo pirkeja, o man parduoti, tikrai neskubos reikalas.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0