Taip, ir aš esu pastebėjęs tendenciją, kad Kaune pardavėjai mažesni "brangininkai", bet ir čia visokių yra Jei pajuokaujant, tai tokia situacija natūrali. Kai sostinės gyventojų algos vidurkis - 6000 lt, natūralu, kad jie už detales gali sau leisti mokėti brangiau ir pardavėjai į tai atsižvelgiaKaip suprantu tu iš Kauno. Man iš Kauno vienas žmogus iš Citrinos forumo buvo už 30 Lt. atsiuntęs komplektą varžtų, bet perilgi buvo, netiko. Tai atidaviau atgal. Tuos už 40 irgi žmogus iš Kauno atvežė. Mano pastebėjimu Kaune visos naudotos dalys pigiau negu Vilniuje.
Parduodu ratlankius su padangomis.
Sukūrė Marekaz, 2013 Geg 05 20:12
Temoje atsakymų: 23
Parašyta 2013 birželio 26 - 10:12
Parašyta 2013 birželio 26 - 11:06
pff cia sena tiesa Kaune viskas pigiau, asmeniskai is jei reikia ka pirkti is sroto, tai sarasiuka pasidarau ir i kauna vaziuoju. atsiperka kelione jei didesnis sarasas ir tuo paciu drauga aplankau nesenai ieskojau fordui vairo stiprintuvo siurblio Vln- 150, Kaune 80. salonas Vln -300, Kaune -150 ir dar uz ta pacia kaina idejo ir sena nutrinta apsieme ismest laukanKaip suprantu tu iš Kauno. Man iš Kauno vienas žmogus iš Citrinos forumo buvo už 30 Lt. atsiuntęs komplektą varžtų, bet perilgi buvo, netiko. Tai atidaviau atgal. Tuos už 40 irgi žmogus iš Kauno atvežė. Mano pastebėjimu Kaune visos naudotos dalys pigiau negu Vilniuje.
Atsakyti
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0