Gremzimas ir uzimas - 307 1.6HDI 110bhp
Started by Ginciakas2, 2013 Jun 08 16:16
26 replies to this topic
Posted 2013 June 09 - 20:42
{Vaaaldas} va butent as neiskenciau ir nuvariau i nuosalesne vieta pries valanda, nes cia angluose ant gatves tikrai neremontuosiu, tai zodziu va apie ta kur tu menejai kur ilgasis velenas, tai ji pajudinus, kazkur ties tuo pakabinamu guoliu kleba (pakilnojus ir is abieju pusiu jo pasukiojus velena) tai gali buti kad tame ir beda? o anas trumpasis kur granata i deze eina tai jokio klebesio.... BET!!! pakeliau masinos ta priekini rata kur su pakabinamu guoliu toj pusej, uzkuriau ir ant begio paleidau rata suktis ir nuspaudus gaza tai jokio gremzejimo, gal del to kad apkrovos nera dideles nes masina iskelta...?
Posted 2013 June 10 - 07:19
O tie mestrai, kurie deze tvarke, neturejo sito paziuret? Jei taip, tai vezk ir sakyk, kad nepadare darbo iki galo.
Posted 2013 June 10 - 20:37
tai va si savaitgali varau pas lietuvius i garaza vaziuokle perrinkti truputi tai ir ziuresim kame cia beda su gremzimu tuo, jei ka rasiu kas susije su deze tai ir varysiu is karto atgal masina pas juos kad tvarkytu iki galo...
Edited by Ginciakas2, 2013 June 10 - 20:38.
Posted 2013 June 17 - 13:45
Panašu į pakabinamą. Turėjau tokią bėdą irgi su BXu - baisūs garsai, bet važiuoja be problemų. Siūlau ilgai nevažinėti taip, nes laisvumas iš guolio gali būti ir nemažas, o tai duoda laužimą iš pusašio į diferencialą - laužia šlicus, guolius ir t.t.
Pakeitimo darbai nėra labai įspūdingi, bet jeigu gerai prikepęs - hemorojaus pakankamai, be duobės ar keltuvo irgi niekaip nepasidarysi, nebent nebaisu mašiną aukštai išsikelt ir užsimest... Ir reikia išsileisti dėžės tepalą.
O dėl meistrų, kurie nebūtų pažiūrėję pakabinamo guolio - visai normalu. Yra tokie vokietukų garbintojai, kurie net nežino apie tokią galimybę būti pusašio pakabinamam guoliui.
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Posted 2013 June 22 - 19:52
Dekui uz patarima apie pakabinama guoli {tadas1991} ir {Vaaaladas}, tai ir buvo ta mano beda gremzimas ir uzimas, snd nueme man meistrai pusasi su tuo guoliuku ir pasigirdo viskas kaip jis kaukia pakeitem visa nauja pusasi ir db net gera vaziuoti kai girdziu tik varikliuka burzgesi ir jokiu kitu pasaliniu garsiu Dekui dar karta!
Posted 2013 June 22 - 22:31
Džiugu, kad suveikė Tik tikriausiai ir kaina atsistojo pusašio 200-400Lt.
Kitam kartui žinok, kad tas guolis 20-30Lt.
Na, tik ne visiem meistreliam patinka jį keisti...
Nes fiksavimo žiedo naujo parduotuvėse nebūna (gal nebent užsakinėti), o seną sunku nuimti - reikia pjaustyti iki galo guolį (senieji citroen ir peugeot meistrai lyg ir įsigudrinę kitaip nuimti) ir tada nukalti žiedą, užkalti naują guolį ir atgal žiedą.
Su tokiu mirusiu esu pravažiavęs kažkur apie 500km, kai tragišai reikėjo važiuoti ir net neieškojau, kame problemos (galvojau, kad dėžę jau tikrai pasikeisiu). Guolį tada radau gerai klibantį, iškritusiais riebokšliais, visiškai sausą ir rombo formos šaratais. Kadangi kita proga nuiminėjau visą kronšteiną, tai pasileidus tą pusašį šaratai tiesiog patys iškrito
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Posted 2013 June 23 - 13:23
na jo, uz pusasi palikau 100 svaru (400lt) be pvm, nes man be pvm parduoda detales tai man tas meistriukas lietuvis irgi sake, jei buciau LT tai sako guoliuka pakeisciau, bet cia tai sako nera jam galimybiu, tai uzsakem visa pusasi. tai ta vieta kur guoliukas stovi ir tvirtinasi prie variklio, tai jau biski isgremze savo vieta, tai jis sake, kad butu gerai pasikeisti ta kur ten su variklio pagalve jis tvirtinasi tas guoliukas, bet db padare normaliai, bet va uz 2 savaiciu gryztu i LT ir Lt pasiieskosiu ir pakeisiu as su siuo garsu gal 2000 km pravaziavau, tai jau tikrai per nervus grojo tie garsai, o db jau tikras malonumas vazinetis
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users