Jump to content

Photo

Pirkčiau 406 spyruokles

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 406uni

406uni
  • Forumo naujokai
  • posts 0
  • Automobilis:Peugeot 406 2,0hdi universalas

Posted 2013 August 14 - 10:59

Sveiki, apžiūrėjau internetą - gan brangu pikrti žeminančias spyruokles 406 pūgui. Tad galvoju reikia kreiptis į forumiečius, gal atsiras kas turės nereikalingas, besimėtančias ar dar kokias žeminančias spyruokles, jei ne visas keturias, tai bent galines, nes man labai netinka tiek iškeltas galas (o čia kaip suprantų visų 406-tų specifika). Kiek žemins nesvarbu, tiks kad ir raudonos. Jei kas turėsit pasiūlymų - praneškit į PM, čia forumo temoje arba [email protected]. Gerai būtų, kad veiksmas vyktų arčiau Klaipėdos. Jei nieko negausiu teks pjauti galą :D
  • 0

#2 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai
  • posts 454
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Alfa Romeo 156

Posted 2013 August 14 - 13:06

Neturiu ką pasiūlyt pardavimui, bet pasakysiu kaip žmogus, turėjęs smarkiai dropintą 406, žmogui, kuris planuoja tai padaryt:

Gerai pagalvok, ar nori pakankamai komfortišką mašiną paverst taburete? (maniškėj durys, skardos ir bagažinė antvibracine dengta, tai man kaip ir vienodai buvo padidėjęs jautrumas duobelėms ir pan.)
Ar tikrai neįvažinėsi į senesnio įrengimo daugiabučių kiemus(406 - ganėtinai ilga mašina, taigi verks dugnas- konkrečiau - dankrato statymo vietos). Apie šitą labai labai gerai pagalvok.

Ir dar prie to paties gali pagalvot apie žiemą, apie važiavimą į miškelį, prie ežeriuko, šašlykiuko ir panašių džiaugsmų(kiekvienam pagal ištvirkimą kaip sakoma). Saviškės dugną žiemą savitarnos plovyklose plovinėjau kas savaitę nuo visokių druskų, šlamštų ir pan, kuriuos tiesiogine prasme daužydavau.

Dar nepamiršk, kad nudropinus tavo karteris(padonas) bus keliais cm arčiau žemės. Ar tai gerai, ar ne - spręst palieku pačiam.

Dabar pateiksiu kelis variantus, kaip gali išsisukt be dropinimo:
1) Sustačius į saviškės priekį 406 coupe 3.0 spyruokles ir amortikus(visą kelmą), priekis pakankamai nusėdo, palyginti su raudonų spyruoklių drop'u.
2)Ratlankiai (manieji R15 peugeot v6 standartas). Atrodo visai gerai, bet visgi - kitoks raštas galėtų tikrai neblogai optiškai "išaugint" ratlankį.
3)Padangos - buvo 195/60 jei neklystu, išmečiau jas, pastačiau 215/65(vieni vadina dešrom, kiti dar kitaip, man asmeniškai - gražu, kadangi dabar užpakalis platus ir mano asmenine nuomone dailus.) Padangos plotis gerai užpildo arkos plotį ir aukštį, tai duoda šiek tiek agresyvumo, kadangi ar iš arti, ar iš toli žiūrėtum, viskas sueina į vieną visumą.(atvirai pasakius - tai buvo puikus būdas pakelt mašiną, nes realiai ji pakilo gal kokiu puse centimetro.). Padangos plotis davė savo.
4)Mano mėgstamiausias - pusė bako benzino + pilnas bakas dujų. Mega drop'as garantuotas ;] Netiki? Išbandyk ;]
Tikrai neatkalbinėju nuo žeminimo, dėl savų jo privalumų, tačiau aš asmeniškai mačiau per daug trūkumų.
p.s. tik nepjauk spyruoklių ir nesigadink reputacijos: mergaitės gal ir nesupras, daugumai bernų ir šiaip peugeot ne mašina, bet vis dėlto pagalvok apie saugumą ir stabilumą ant kelio ;]
p.p.s. Saviškių komplektą, t.y. 2 priekines raudonas ir 2 galines žalias pardaviau jei gerai prisimenu, už ~100lt ^_^

Edited by Silogizmo, 2013 August 14 - 13:09.

• 0

Peugeot 605 2.5dt dalimis  :)
Ex - Peugeot 406 3.0 - kekšiauja nebe man
Ex - Ford Mondeo TDCi - fokiška kokybė
BMW E39 3.0d - stovi gražiai atrodydama ant kaladžių.

BMW E39 3.0d touring - iš 3 BMW išėjo viena :D

Žaibs Astra 2.0D - netaupiai taupus žaibĖlis

Automobilių žibintų poliravimo paslaugos. 860448632

#3 Creator

Creator
  • Senbuviai
  • posts 708
  • Vieta:Panvėžs
  • Automobilis:607-as '01m, 2.2 HDI.

Posted 2013 August 14 - 14:30

Visa šita rašinėlį tavo vietoi nusikopinčiau į koki Worda, kad kiekviena kartą atejus eiliniam "dropintojui" galetum numesti visa tai.
  • 0

#4 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai
  • posts 454
  • Automobilis:Alfa Romeo 156

Posted 2013 August 14 - 18:53

Visa šita rašinėlį tavo vietoi nusikopinčiau į koki Worda, kad kiekviena kartą atejus eiliniam "dropintojui" galetum numesti visa tai.

Čia suprask vertas dėmesio rašinėlis ar visiškas šlamštas? ;] :wacko: :doh:
  • 0

Peugeot 605 2.5dt dalimis  :)
Ex - Peugeot 406 3.0 - kekšiauja nebe man
Ex - Ford Mondeo TDCi - fokiška kokybė
BMW E39 3.0d - stovi gražiai atrodydama ant kaladžių.

BMW E39 3.0d touring - iš 3 BMW išėjo viena :D

Žaibs Astra 2.0D - netaupiai taupus žaibĖlis

Automobilių žibintų poliravimo paslaugos. 860448632

#5 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • posts 4,754
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Posted 2013 August 14 - 19:39

Čia suprask vertas dėmesio rašinėlis ar visiškas šlamštas? ;] :wacko: :doh:

vertas demesio, saunuolis, man jau pritruktu kantrybes rasyt :blush:
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#6 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • posts 1,879
  • Automobilis:Citroen C5 2HDi 2006 m.

Posted 2013 August 14 - 21:27

Saitykit dropomanai, ką parašė patyręs, buvęs dropomanas ir raštingas žmogus. Pridursiu, mašina ne tik pasižiūrėjimui skirta, kartais su ja ir važiuojama. Neverta aukoti važiavimo savybių dėl išvaizdos, na nebent turi kelias mašinas ir vieną gali skirti dropamas, stailams, šmailams. :)
  • 0
BALDŲ PROJEKTAI IR GAMYBA

#7 406uni

406uni
  • Forumo naujokai
  • posts 0
  • Automobilis:Peugeot 406 2,0hdi universalas

Posted 2013 August 15 - 20:03

Na gal ir jūsų tiesa. Realiai norėčiau galą +/- 5cm paleist. Universalo galas aukštai stovi, o man gražiau kai mašinos aukštis vientisas. :)
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users