Peršokti prie turinio

Apie kodinį imobilaizerį

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 6

#1 Svečias_Darius55555_*

Svečias_Darius55555_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugsėjo 06 - 19:33

Tai va nusipirkau peza 306, ir yra toks imobilaizeris, kur reikia surinkti kodą, tai kodą zinau, tik idomu kas būtu jaigu surinksiu tris kart neteisingai <_< , nes puk kodo jaigu toks yra tai nezinau, ir dar nezinau kaip pakeisti tą kodą (ten prie skaičių dar yra dvi raidės)?????
  • 0

#2 Svečias_Darius55555_*

Svečias_Darius55555_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugsėjo 06 - 20:38

tai ka nieks nezinot kaip tokiu dalyku naudotis ????? :blink:
  • 0

#3 Neon'as

Neon'as
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot ex309GR 1.3, 406 1.8 16v ir P406 Break 2.1 TD :)

Parašyta 2004 rugsėjo 07 - 01:17

Taj geriau ir net nebandyk 3 kart neteisingaj ivest, nes po to gailesies... ;) cia Tau ne Tele2, kad galetum kada nori atsiblokint pina... :beer:
  • 0
Nuotrauka

#4 Svečias_Darius55555_*

Svečias_Darius55555_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugsėjo 07 - 03:27

Taj geriau ir net nebandyk 3 kart neteisingaj ivest, nes po to gailesies... ;) cia Tau ne Tele2, kad galetum kada nori atsiblokint pina... :beer:

matai vienas zmogus man aiskino kad jai tris kart surinksi tai turesi vesti atjungti, o kitas sake kad reiks palaukti kokia valanda ir vel per naujo veiks. ir dar nezinau kaip pasikeisti koda ( be skaiciu yra dvi raides, cia jas kazkaip reik paspausti), o bandyt baisu. O del geriau nespausti , tai vis tiek ateis laikas ir kas nors gal ir pats surinksi, tai va jai kaune tai dar nieko, o jai Palangoj?? :wacko:
  • 0

#5 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Parašyta 2004 rugsėjo 07 - 09:39

manualo nebuvo? jei gerai pamenu, mano 405 manuale aprasyta, kad po 3 neteisingo karto minute neleis ivedineti, o to vel 3 kartai pabandymui. garantuoti negaliu, nes pas mane imobilaizerio nera ir bandyti neteko.
  • 0

#6 Svečias_gintras_*

Svečias_gintras_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugsėjo 07 - 09:39

Pas mane ant pin kodo yra tik viena raide C. Tris kartus ivedus blogai, kokia minute pypsi tas sudas, po to vel gali bandyti. Kazkada pasinaudodamas vokiska instukcija koda pakeiciau, bet kaip vel ta padaryt tai neaisku. VBS išrubilinus reikalinga saugiklį tą šudą galima išjungti, o mašina užsivesti.
  • 0

#7 ergo

ergo

senbezda

• Senbuviai
  • Vieta:Skuodas
  • Automobilis:Renault Clio2 ir Dodge Durango Limited 5,7 HEMI

Parašyta 2004 rugsėjo 07 - 11:22

del to imobilaizerio: pas manes irgi stovi tox daiktas.taigi pasiemiau manuala kuris buvo trimis man nepazystamomis kalbomis ir pasikeiciau ta koda i sau miela.beje pas manes yra ir C ir D/N raides.o del ivedimo tai kai 3 kartus blogai suvedi palaikai ijunges degima kokiai 1 minutei po to vel leidzia rinkti is naujo.bent jau pas manes taip :)
  • 0
Lietuva
Skuodo auto klubo "Medinis ratlankis"
Prezidentas
www.medinisratlankis.lt

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0