2.0 hdi 100 kw oro srauto matuoklė
Parašyta 2013 spalio 02 - 09:47
Parašyta 2013 spalio 02 - 19:38
parasyk automobilio VINPas mane stovi siemenso 5wk97002,tačiau visur,kur tik knisau rodo ,kad turi būti 5wk97001z...Googlėje neradau realios info,kuo šie padarai fiziškai skiriasi. Gal forume yra apie tai daugiau informacijos turinčių ir ja norinčįų pasidalinti. Labai būčiau dėkingas.
Parašyta 2013 spalio 03 - 06:50
VF39URHRH92228789parasyk automobilio VIN
Parašyta 2013 spalio 03 - 08:47
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2013 spalio 03 - 10:30
Čia pagal vin-ą? De fakto stovi be z raidelės. Kažin ką ta z reiškia. O čia kur 290? Beje nori-imk 274. Gal kas žino pigiau?5WK97002Z
tokia turi buti jos kaina 290 lt.
Šį pranešimą redagavo gau173: 2013 spalio 03 - 10:32
Parašyta 2013 spalio 03 - 10:55

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2013 spalio 03 - 14:38
Kaip čia taip tamstai gerai darosi. Dėkui,žinoma,už pasiūlymą,tačiau dar esu mąstymo stadijoje.Jokio gedimo kompas nerodo,trauka tai yra tai dingsta (kai dingsta nebeveikia autopilotas). Kažkaip šviečiasi,kad oro srauto matuoklė ant ribos...Ir balto dūmo paduoda,tarsi oro-kuro santykis nevykęs.Žodžiu pamąstymui iki žiemos dar laiko yra,mieste traukos pakanka,net nelabai jaučiasi,sąnaudos praktiškai tokios pat.Yra kažkiek mistikos,bet ar ne tuo gyvenimas ir yra žavus? Ieškosime ir rasime,mėgstu,kai viskas tvarkoje.Taip ce pagal VIN koda. Nori galiu ir uzh 274 padaryti
Parašyta 2013 spalio 17 - 20:55

Parašyta 2013 spalio 18 - 03:37
Finalas toks: Matuoklė pakeista,egr užglušintas,trauka normali,traukos anomalija mažų apsukų zonoje ženkliai sumažėjo,variklis "traukia" normaliai ir šaltas ir šiltas. Bent jau pastebimai pagerėjo trauka kol šaltas. Balto dūmo irgi sumažėjo ženkliai nors ir orai atvėso. Kol kas esu patenkintas. Oro srauto matuoklės duomenys pastebimai pasikeitė būtent žemų sūkių zonoje. Matuoklė VDO.Žinoma žmonėms kartais būdinga norimą pateikti kaip esamą,kol kas esu patenkintas ,ateitis parodys,kiek dar ir kokių sprendimų reiks priimti. Auto nenauja,tad ir galvos skausmo išvengti greičiausiai nepavyks.pas manes tapats buvo.. tik deja tuom nesibaige :
Beje,o kaip pasibaigė. Pasidalink patirtimi.
Parašyta 2013 spalio 18 - 21:40
kad EGR uzglusintas,,o ar programiskai sutvarkyta ar tik uzglusinaiFinalas toks: Matuoklė pakeista,egr užglušintas,trauka normali,traukos anomalija mažų apsukų zonoje ženkliai sumažėjo,variklis "traukia" normaliai ir šaltas ir šiltas. Bent jau pastebimai pagerėjo trauka kol šaltas. Balto dūmo irgi sumažėjo ženkliai nors ir orai atvėso. Kol kas esu patenkintas. Oro srauto matuoklės duomenys pastebimai pasikeitė būtent žemų sūkių zonoje. Matuoklė VDO.Žinoma žmonėms kartais būdinga norimą pateikti kaip esamą,kol kas esu patenkintas ,ateitis parodys,kiek dar ir kokių sprendimų reiks priimti. Auto nenauja,tad ir galvos skausmo išvengti greičiausiai nepavyks.
Parašyta 2013 spalio 19 - 16:18
Kol kas tik užglušinau.Programiškai tik FAP as bandytas išprogramuoti,jo nėra ,nėra klaidų,nera jokių klaidų.Laukiu rezultatų.kad EGR uzglusintas,,o ar programiskai sutvarkyta ar tik uzglusinaiFinalas toks: Matuoklė pakeista,egr užglušintas,trauka normali,traukos anomalija mažų apsukų zonoje ženkliai sumažėjo,variklis "traukia" normaliai ir šaltas ir šiltas. Bent jau pastebimai pagerėjo trauka kol šaltas. Balto dūmo irgi sumažėjo ženkliai nors ir orai atvėso. Kol kas esu patenkintas. Oro srauto matuoklės duomenys pastebimai pasikeitė būtent žemų sūkių zonoje. Matuoklė VDO.Žinoma žmonėms kartais būdinga norimą pateikti kaip esamą,kol kas esu patenkintas ,ateitis parodys,kiek dar ir kokių sprendimų reiks priimti. Auto nenauja,tad ir galvos skausmo išvengti greičiausiai nepavyks.
Parašyta 2014 vasario 27 - 18:33

Šį pranešimą redagavo remyga0852: 2014 vasario 27 - 18:34
Parašyta 2014 vasario 27 - 19:14
gerai paprogramavus tam modelui ir tokiu metu srauto matuokle buvus nebuvus,ir sheip nelabai jautrus jie .Sveiki.
Noriu paklausti. pas mane pezas 406 '99m, 2HDi, 66Kw.
Pas viena diagnostika rode, kad oro srauto matuokle bloga, pas kita rode, kad su ja viskas gerai.
sakykit ar uzvedus varikli ir atjungus "fyske" turi kazkas pasikeisti ar ne? visi sako, kad turetu pasikeisti ir turetu nebetraukti..
nes pas mane atjungus niekas nepasikeicia, o su atjungta vaziuoja lygiai taip pat kaip su prijungta?![]()
paemiau is sroto matuokle kita, isidejau - vaziuoja taip pat. tiek prijungta "fyske" tiek atjungta.. ar taip turi buti? ar abi blogos ?
Trauka.. na nepasakyciau kad labai jau ir blogai - vaziuoja ta masina ir tiek..
i gilesnius paaiskinimus nesiveliu
Parašyta 2014 vasario 27 - 19:29
Tai????gerai paprogramavus tam modelui ir tokiu metu srauto matuokle buvus nebuvus,ir sheip nelabai jautrus jie .Sveiki.
Noriu paklausti. pas mane pezas 406 '99m, 2HDi, 66Kw.
Pas viena diagnostika rode, kad oro srauto matuokle bloga, pas kita rode, kad su ja viskas gerai.
sakykit ar uzvedus varikli ir atjungus "fyske" turi kazkas pasikeisti ar ne? visi sako, kad turetu pasikeisti ir turetu nebetraukti..
nes pas mane atjungus niekas nepasikeicia, o su atjungta vaziuoja lygiai taip pat kaip su prijungta?![]()
paemiau is sroto matuokle kita, isidejau - vaziuoja taip pat. tiek prijungta "fyske" tiek atjungta.. ar taip turi buti? ar abi blogos ?
Trauka.. na nepasakyciau kad labai jau ir blogai - vaziuoja ta masina ir tiek..

zodziu viskas ok?
Parašyta 2014 vasario 27 - 21:06
Tai kam išvis rašai?
gerai paprogramavus tam modelui ir tokiu metu srauto matuokle buvus nebuvus,ir sheip nelabai jautrus jie .

Ar čia norėjai pasakyti kad moki "paprogramuoti"

Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0