Sveiki. Turiu tokią bėdelę. Neneigsiu, gali būti, kad dėl skubėjimo ir nepasiskaitymo, kaip elgtis, o kaip geriau nesielgti, bet gal padėsite išspręsti.
Išvykdamas į komandiruotę pastačiau savo 206cėcė į garažą, prieš tai nutariau sutepti GUM-FIT tepalu stogo gumas, kad žiemai minkštos būtų.
Atidariau stogą iki pusės ir užgesinau variklį, kad galėčiau prieiti prie visų gumų. Padariau, ką planavau ir užvedęs variklį norėjau uždaryti stogą.
Ir kaip jau nuspėjot, jis nei ten, nei atgal, tik signalas kaip klaidos, toks pat tarkim kaip ne pilnai langus atidaręs bandyčiau atidaryti stogą.
Nebemačiau kitos išeities, kaip palikti stogą pusiau atvirą, po poros valandų, matomai nuo svorio, jis susileido, beveik iki uždarytos pozicijos, tai taip
ir palikau, nenorėjau per jėgą jo uždarinėti.
Gal galit pasakyti, kaip elgtis tokiu atveju? Ką reikia atlikti, kad jis darinėtųsi kaip darinėjęsis?
Dėkingas visiems.

206cc stogas
Sukūrė Jonas7, 2013 Spa 05 09:08
Temoje atsakymų: 3
Parašyta 2013 spalio 05 - 09:08
Parašyta 2013 spalio 06 - 19:56
visu pirma jei jis neveikia elektra, ji galima DVIEMS uzdaryti mechaniskai, nieko nenutiks, tik neskubekit labai
del elektronikos, matyt teks vaziuot isitrint klaida, arba galbut uzdaryti stoga, ir nuemus klemus palaikyti kokias 5-10 min. jei vistik pypses vaziuoti trintis klaidu

EX 206 1.9D; 405 SRI ; 106 - 1.5D ; 406 Turbo petrol - 108kw , 406 HDI -80KW
NOW 306 XT 1,8 74KW automatic ; 306 cabrio; 407 1,6 hdi
Parašyta 2013 spalio 10 - 10:39
Taip, žinau, galima mechaniškai. Bet kaip elgtis su bagažinės dangčiu, kuris dabar yra sakykim "atsirakinęs" atgal, o man reikia prieš uždarant mechaniškai, atidaryti bagažinę ir prieiti prie uždarymo mechanizmo, kad jį atleisti? Jei gerai pamenu...

Parašyta 2013 spalio 16 - 14:20
Beje, prie to pačio galiu paklausti... Ar čia aš kažkaip netinkamai atlikau viską, ar apskritai šito neišeina padaryti... Nes tuomet iškyla dilema, kaip atlikti toki aptarnavimą, kokį aš norėjau padaryti...

Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0