Po keletu metu vaziavimo su savo 19 ratais niekaip jais neatsidziaugiu..
taigi siandien uzsisakiau 20 tokius pat...
ziuresiu kaip vaziuosis jai tampys smarkiai ar kazkas panasaus parduosiu..
imesiu video kaip atrodys su 20 ratukais
ratai 245/35/20
Mna jie kažkaip per dideli. Liūtas gražus, tvarkingas, o ratai kažkaip nežinau. Skonio reikalas. Jeigu šeimininkui tinka tai puiku, jam gyventi su mašina reikia, o ne kitiems.
Na ir su tokiais ratais tik cruisinti penktu bėgiu.
Nu trumpai Kas gero ir blogo
Geriau tai tikrai nera to ir nesitikejau
Blogiau /stabdziai paliko kietesni.susukus vaira vos reme I posparni pakaitinom su fenu ilenkem posparni ir lux
Padangos turejo but 245 plocio bet apsiriko uzmove 255..
atsius kitas..
jauciasi greitai vaziuojant toks vairo gaudymas nedidelis turetu sumazet uzdejus 245 plocio padangas..
taipogi pasijuto apkrova motorui bet del to nesuku galvos..
o siaip tai 607 iskirtine masina su savo harakteriu daznai esu paklaustas kas cia per modelis nes uk jie gana retenybe..
vazineju letai man taip patinka kaip koks lietuviskas nygeris..
Beveik identiskus ratus buvau uzdejas ant pezo 4 metai atgal vadinosi jade r
Tiko bmw 3 klases bet ne pezui..bet cia mano skonis..
sitie ratai kurie pas mane gan brangus juos pardavineja kompanija wheelmania taip ir ratai vadinasi mania savoy.
cia ju prekinis zenklas sitie ratai..
na o nr masinos tai lietuviski
.
Dropas buvo su 19 ratais situos uzdejus 2.5cm pakilo
Kazkada matavau galini buferi nuo zemes lyginau su dyzeliniu 607 tai beveik 6cm mano zemesnis buvo..
nuziurejau jaguar xf galinio buferio apacia difuzeris turiu ideja ji imontuoti I manaji bus su 2 glusiakais..
Panasu butu I 607 picarola modeli kuris buvo conceptas
Dropas buvo su 19 ratais situos uzdejus 2.5cm pakilo
Kazkada matavau galini buferi nuo zemes lyginau su dyzeliniu 607 tai beveik 6cm mano zemesnis buvo..
nuziurejau jaguar xf galinio buferio apacia difuzeris turiu ideja ji imontuoti I manaji bus su 2 glusiakais..
Panasu butu I 607 picarola modeli kuris buvo conceptas
tu nezek kiek buferiai nuo zemes, zek tarpa tarp arkos ir rato ;) o gal oro reikia
As su 19 ratais susikroves savo cemodanus daznai vykdamas I lt vasara visalaik ivaziuojant I kelta visas apacia vidurys dedasi suzeminus net I kelta neivaziuosiu.
zinai bobos prikrauna tasiu tai ne kas..
Žeminimui keiti spyruokles ir amortikus. Jei nori gerokai pamandravoti gale ir priekyje išvertimą darai, stance'ni. Nepraktiška žiauriai, bet vaizdas stotųsi kaip reikiant į vietas. Nes dabar atrodo mašina per aukšta.
Kai man cemodanu manoji prikrauna tai vot panasiai ir atrodo..
jau buvau ant ribos parduot broliui pezo nu bet dabar teks dar laikyt
Reikalauja perdazymo bet pries tai planuoju pagrazint kitokiais buferiais..
Žeminimui keiti spyruokles ir amortikus. Jei nori gerokai pamandravoti gale ir priekyje išvertimą darai, stance'ni. Nepraktiška žiauriai, bet vaizdas stotųsi kaip reikiant į vietas. Nes dabar atrodo mašina per aukšta.