2,7 HDI Deze
Parašyta 2013 lapkričio 12 - 21:13
Parašyta 2013 lapkričio 12 - 21:32
ruosk remontui iki 4000 lt lygtais taip, hidroblokas parejo, lygtais taipSveiki Liutu megejams ( sorry uz arfografija ) ))
man ishkilo beda su greiciu deze..
kol salta,jungesiu pujkei..kai sushila,pradeda musti pries perjungima..
tepalus dezej pakejciau..kompas klaidu nerodo..pagal diagnostika viskas OK..
ka patarsite,gal kas zino kas nebrangei klaipedoje remontoja?
aciu
Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo
Parašyta 2013 lapkričio 12 - 23:01
Šį pranešimą redagavo Laimonas: 2013 lapkričio 12 - 23:03
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2013 lapkričio 13 - 06:08
Nu as gi juk parasiau, kad iki 4000 prie tavo 3000 gal pridet reiks keliones islaidas, pavalgyt, isgert is tos zlastes, gal dar ka nors prisigaalvos kol tvarkys, gali net virsyti tada ir tuos 4000Hidroblokas autopliuse 2800lt, pakalbejus uz 2700lt ir pasikeiti pats arba - www.automat.lt 3000lt bendra kaina su darbu. Kaip automato kaina zmoniska, kai audi tos pacios klases prasideda tik nuo 4500lt
4000 cia jau senai tokiu kainu nebera... nebegasdink vargso zmogaus
Parašyta 2013 lapkričio 13 - 08:09
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2013 lapkričio 13 - 13:46
Pilnai tepalus keitei? Ar tik ~ 3 litrus?Sveiki Liutu megejams ( sorry uz arfografija ) ))
aciu
Parašyta 2013 lapkričio 14 - 23:13
http://shop.strato.d...ts/VB-AW-TF80SC
nu mano protas ejo man is paskos,nebepatarciau varyti i ta firma AUTOMATAS!!!!
Parašyta 2013 lapkričio 15 - 07:58
Parašyta 2013 lapkričio 15 - 09:29
Ta prasme? Kelis ten taise jokiu blogu atsiliepimu. Gal gali issamiau?http://uk.alibaba.co...ansmission.html
Parašyta 2013 lapkričio 15 - 20:36
nrint pakeist pilnai tepalus ir filtra reik nuimt ir skelt deze, siuo atveju ir 4k be problem perlips ir cia tik geriausiu atveju, nes ilgiau pavazinejus su smugiuojancia deze pades tik jos keitimas arba pilnas perrinkimasHidroblokas autopliuse 2800lt, pakalbejus uz 2700lt ir pasikeiti pats arba - www.automat.lt 3000lt bendra kaina su darbu. Kaip automato kaina zmoniska, kai audi tos pacios klases prasideda tik nuo 4500lt
4000 cia jau senai tokiu kainu nebera... nebegasdink vargso zmogaus
Parašyta 2013 lapkričio 15 - 23:25
Na mane tai atsiprasant apipi..... kai skambinaus del dezes pasiklausti kainos,susakiau visas bedas-smugiuoja,lasa tepalas is (pusles).na cia susnekejom del kainos,paske kad ta hidro bloka pakeisim,pakesim pusle,viska sutvarkysim kaip priklauso.Ta prasme? Kelis ten taise jokiu blogu atsiliepimu. Gal gali issamiau?http://uk.alibaba.co...ansmission.html
Nuvarau masina i vilniu is silales,palieku tvarkyti visai dienai,vakare nuvykstu pasiimti masinos,jo hidroblokas nebedauzo,vaziuoja gerai,galvoju nauja pusle,naujas hidro blk.grystu i kaimuka kur buvau trumpam apsistojes atostogom tuo metu ,pastaciau masina ant zolinuko po kiek laiko galvoju pasitrauksiu paziuresiu ar nelasa tepalas akurat demike tepalo,na galvoju gal nenuvale korpuso nes visur buvo apsiseilejusi tepalu,grystu i vokiecius(emigrantas) praejo 3-4menesiai susmugiavo blokas ple netikiu savom akim po to dar kartas buvo kai susmugiavo.
Baiges garintija po 4 menesiu uzlinko deze,nusemiau deze,radau internete kad berlyne parduoda nauja deze 3008 na buvo begusi 22000 km,nes nezinojau kas senajai mano dezei,veziaus savo senaja susitikrinimui ar tokia pati,pasirodo kozukas netinka,prie mano akiu isarde sena mano deze,paske kad beda puslej,pusle orginali,vadinasi vilniui nekeite,sakiau kad pries pusmeti pakestas hidro blokas,nuima dangteli nuplauna hidro bloka pasako kad ir jis nekeistas,pakeistas tik selenoidas,tai va tokios linksmybes uz 5000 lt.
Kai nuvykau ta ryta i vilniu atvyko to garazo savininkas sako parejas tavo hidro-blk. is prancuzu jei nori gali pasiziureti,itarima sukele kartonas koki 15 kartu klijuota ir tiek pat kartu atplesta lipni juosta.Sako kaip donoro sirdis ipakuota.
Nezinau cia gal tik mano teorija turi viena ta hidro bloka nauja,prie klijento akiu atplesia parodo kad turim nauja o pakeicia tik selenoida.
Na sekanciam sakyciau jai jau varysi keisti ziurek atsistojas prie masinos ka deda ir ka supila!!!
Ir ateiciai gal kam pravers nuo 607-407 2,7 HDi netinka visa deze nes buvo atvykusi pas mane is lietuvos,nesupraskit neteisingai deze ta pati netinka tvirtinimas prie variklio,nes V6 kozukas kitoks ir pati pusle netinka,ji didesne ir tvirtinimas prie smagrakcio skiriasi.
Parašyta 2013 lapkričio 21 - 02:35
as pakeiciau tik 4 litrus...Pilnai tepalus keitei? Ar tik ~ 3 litrus?Sveiki Liutu megejams ( sorry uz arfografija ) ))
aciu
bet keista..ki tik masina isila iki darbo temperaturos iskart pradeda musti...
buski atvesus,vel gerai vaziuoj...
Parašyta 2013 lapkričio 21 - 02:39
pie salenojdus ir sake..galima tik juos pakejsti..bet vienas zmogeliukas,kuris rde tos diezes..sako yra tokia probleme,kad jai yra problemu su ausinimu,ti gali ir musti...nes deze ikaist ir pradeda smugiot..Na mane tai atsiprasant apipi..... kai skambinaus del dezes pasiklausti kainos,susakiau visas bedas-smugiuoja,lasa tepalas is (pusles).na cia susnekejom del kainos,paske kad ta hidro bloka pakeisim,pakesim pusle,viska sutvarkysim kaip priklauso.
Ta prasme? Kelis ten taise jokiu blogu atsiliepimu. Gal gali issamiau?http://uk.alibaba.co...ansmission.html
Nuvarau masina i vilniu is silales,palieku tvarkyti visai dienai,vakare nuvykstu pasiimti masinos,jo hidroblokas nebedauzo,vaziuoja gerai,galvoju nauja pusle,naujas hidro blk.grystu i kaimuka kur buvau trumpam apsistojes atostogom tuo metu ,pastaciau masina ant zolinuko po kiek laiko galvoju pasitrauksiu paziuresiu ar nelasa tepalas akurat demike tepalo,na galvoju gal nenuvale korpuso nes visur buvo apsiseilejusi tepalu,grystu i vokiecius(emigrantas) praejo 3-4menesiai susmugiavo blokas ple netikiu savom akim po to dar kartas buvo kai susmugiavo.
Baiges garintija po 4 menesiu uzlinko deze,nusemiau deze,radau internete kad berlyne parduoda nauja deze 3008 na buvo begusi 22000 km,nes nezinojau kas senajai mano dezei,veziaus savo senaja susitikrinimui ar tokia pati,pasirodo kozukas netinka,prie mano akiu isarde sena mano deze,paske kad beda puslej,pusle orginali,vadinasi vilniui nekeite,sakiau kad pries pusmeti pakestas hidro blokas,nuima dangteli nuplauna hidro bloka pasako kad ir jis nekeistas,pakeistas tik selenoidas,tai va tokios linksmybes uz 5000 lt.
Kai nuvykau ta ryta i vilniu atvyko to garazo savininkas sako parejas tavo hidro-blk. is prancuzu jei nori gali pasiziureti,itarima sukele kartonas koki 15 kartu klijuota ir tiek pat kartu atplesta lipni juosta.Sako kaip donoro sirdis ipakuota.
Nezinau cia gal tik mano teorija turi viena ta hidro bloka nauja,prie klijento akiu atplesia parodo kad turim nauja o pakeicia tik selenoida.
Na sekanciam sakyciau jai jau varysi keisti ziurek atsistojas prie masinos ka deda ir ka supila!!!
Ir ateiciai gal kam pravers nuo 607-407 2,7 HDi netinka visa deze nes buvo atvykusi pas mane is lietuvos,nesupraskit neteisingai deze ta pati netinka tvirtinimas prie variklio,nes V6 kozukas kitoks ir pati pusle netinka,ji didesne ir tvirtinimas prie smagrakcio skiriasi.
o siaip,yra zmmogus..kuris uz 1700Lt padaro hidrobloka cia jau su dabrais..vat
Parašyta 2013 lapkričio 21 - 02:42
Tikra tiesa, keisk nekeites tepalus, nepades, visi ta apturejom, arba hidrobloka keiti, arba deze nesenesne 2007 vidurio berods, bet vel rizika ka nupirksi, gali susitaikyti su tuo, kad patustes pinigine norint isspresti butent sia opia dezes problema... sekmes
Parašyta 2013 lapkričio 21 - 06:13
Parašyta 2013 lapkričio 21 - 07:37
KITAVERTUS sita deze, labai dazna yra:
Alfa Romeo 159 - 1.9 JTDm; 2.4 JTDm; 3.2 JTS
Alfa Romeo Brera - 2.4 JTDm; 3.2 JTS
Alfa Romeo Spider - 2.4 JTDm; 3.2 JTS
Cadillac BLS - 1.9 D; 1.9 D (TST);
Chevrolet Cruze (US market; 2.0L Turbo Diesel)
Citroen C4
Citrooen C5
Citrooe C6
Citrooe DS4
Citrooen DS5
Fiat Croma - 1.9 JTDm; 2.4 JTDm;
Ford Five Hundred
Ford Fusion
Ford Mondeo
Lancia Delta (2008) - 1.8 DI Turbo
Land Rover Freelander 2
Land Rover Range Rover Evoque
Lincoln Zephyr
Lincoln MKZ
Mazda 6
Mazda CX-7
Mazda CX-9
Mazda MPV
Mercury Milan
Mercury Montego
Opel/Vauxhall Astra
Opel/Vauxhall Vectra/Signum
Opel/Vauxhall Zafira
Opel/Vauxhall Insignia
Peugeot 307
Peugeot 308
Peugeot 407
Peugeot 408
Peugeot 508
Peugeot 607
Peugeot 3008
Peugeot 5008
Range Rover Evoque
Renault Espace
Renault Vel Satis
Saab 9-3 - 1.9 TiD; 1.9 TTiD;
Volvo C30 D3 and D4
Volvo S40 D3 and D4
Volvo V50 D3 and D4
Volvo S60 2.4D, D5, D5 AWD, T6 AWD and R AWD 06-07; 08-
Volvo V60 D3; D5; D5 AWD; T6 AWD;
Volvo S80 2.5T, 3.2, T6 AWD, V8 AWD, D5 and D5 AWD
Volvo V70 2.5T, 3.2, T6 AWD, 2.4D, D5, D5 AWD and R AWD 06-07; 08-
Volvo XC60
Volvo XC70
Volvo XC90 3.2 and V8 AWD
Deze vadinas Aisin Warner TF-80SC (AWF21, AF40-6, AM6, AW6A-EL) and TF-81SC (AF21).
PSA ja vadina tiesiog AM6.
Pries pusmeti niekur neradau repair "kitu", dabar i google ivedziau ir vualia:
Tai kaip kalbejau su vienu remontininku, sako ateityje sita deze bus pigu remontuoti, nes jau dabar atsiranda daug daliu jai. Zodziu kuo labiau paplitusi deze, tuo mazesnes remonto islaidos. O ir taip sako pries Pora metu sita deze suremontuot kainuodavo 4500lt kaip minimum, dabar 3000, vos ne aritmetine progresija.
Šį pranešimą redagavo Laimonas: 2013 lapkričio 21 - 08:03
Parašyta 2013 lapkričio 21 - 07:51
sita deze, labai dazna
spaudziu desine uz visa tavo informacija gera visam klube
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2013 lapkričio 21 - 10:30
Parašyta 2013 lapkričio 21 - 11:38
Keikiasi visi kas yra mano pateiktame sarase (dar cia nera keletos modeliu, senesnis straipsnis). Viskas tame hidrobloke, pati deze gera ten. Ir kol nera pakeistas jis keiksis ir zhopelis ir volvo ir pezho ir panZiuriu apie AISIN automatines dezes ne tik opelistai keikiasi
P.S. jei butu ta deze bloga, neitu jinai nei pas tokius naujus modeliu kaip peugeot 508, nei pas naujausia Insignia, nei pas LAND ROVER EVOQUE, nei pas Volvo S80 Aisku ten jau stovi naujas hidro blokas.
Šį pranešimą redagavo Laimonas: 2013 lapkričio 21 - 11:41
Parašyta 2013 lapkričio 21 - 11:51
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0