Jump to content

Photo

Ar įjungus P607 degima turi būti airbag lempute

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 pegas123

pegas123
  • Senbuviai
  • posts 162
  • Automobilis:Toyota avensis |Audi a4 b6 (EX) | Saab 9-3 (EX) | Peugeot 607 3,0L (EX)

Posted 2013 November 16 - 19:48

Sveiki iškilo klausimas mano peugeot 607 įjungus degima nematau tokios lemputes airbag ar jos neturi būti ar kaip če ? Nes vienas pažystamas ant jo peugeot 406 nebuvo airbag lemputes ir jo TA nepraleido. <_<
  • 0

Dabar - Audi a4 b6

#2 kenis222

kenis222
  • Senbuviai
  • posts 1,985
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:CLS AMG

Posted 2013 November 16 - 22:13

Sveiki iškilo klausimas mano peugeot 607 įjungus degima nematau tokios lemputes airbag ar jos neturi būti ar kaip če ? Nes vienas pažystamas ant jo peugeot 406 nebuvo airbag lemputes ir jo TA nepraleido. <_<

ner jokios lemputes,jei suges airbegas tai ekranėlyje parodys :airbag faulty.nori isitikint ar veikia ,su raktu užrakini panelėje airbegus ir rodo airbag OFF. užrakinimas randasi ant prietaisu paneles atidarius keleivio duris.
  • 0
YOU KILLED KENNY! YOU BASTARDS

#3 Roliskk

Roliskk
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 101
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 607

Posted 2013 December 26 - 14:42

ner jokios lemputes,jei suges airbegas tai ekranėlyje parodys :airbag faulty.nori isitikint ar veikia ,su raktu užrakini panelėje airbegus ir rodo airbag OFF. užrakinimas randasi ant prietaisu paneles atidarius keleivio duris.

Pas mane toj spynelėj, pasukus raktą, jis atšoka atgal į pradinę vietą, kaip su spyruokle. Ar taip turi būti?

Edited by Roliskk, 2013 December 26 - 15:31.

• 0

#4 Simakas

Simakas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 91
  • Vieta:Vilnius/Utena
  • Automobilis:peugeot 406 2.0 Hdi 2000m.

Posted 2013 December 26 - 17:31

Pas mane toj spynelėj, pasukus raktą, jis atšoka atgal į pradinę vietą, kaip su spyruokle. Ar taip turi būti?

kai pasuki ir istrauk iskart rakteli. tada liks isjungtas keleivio airbag
  • 0

#5 BlOOndine

BlOOndine
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 116
  • Automobilis:607 liuts

Posted 2013 December 27 - 22:01

Sveiki.man ismeta ant ekrano right indicator faulty ir pradeda labai greit mirgset lempute posukio.avarini ijungus viskas tvarkoj.kur ieskot to indikatoriaus?
  • 0

#6 PWR

PWR
  • Senbuviai
  • posts 98
  • Automobilis:Peugeot 607 3.0l

Posted 2013 December 27 - 22:05

Sveiki.man ismeta ant ekrano right indicator faulty ir pradeda labai greit mirgset lempute posukio.avarini ijungus viskas tvarkoj.kur ieskot to indikatoriaus?

O gal tiesiog tau lemputė posūkio nedega, įjunk dešinį posūkį ir išlipus pažiūrėk ar abu posūkiai mirksi.
  • 0

#7 BlOOndine

BlOOndine
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 116
  • Automobilis:607 liuts

Posted 2013 December 28 - 06:57

Na jungiant signalizacija ir ijungus avarini lempute veikia o ijungus posuki nevisada suveikia priekines lempos posukis
  • 0

#8 vakaris

vakaris
  • Senbuviai
  • posts 231
  • Vieta:Kauno raj.
  • Automobilis:5008 2.0HDI 2010 / 208 1.5HDI 2019

Posted 2013 December 28 - 12:38

Na jungiant signalizacija ir ijungus avarini lempute veikia o ijungus posuki nevisada suveikia priekines lempos posukis

pameginkit isimt ta posukio lemputes cokoli ir ten ryskiai pamatysit tokius du metalinius kontaktus kuriuos galima pamegint truputi atlenkt kokia 1-2mm ir vel det i vieta, gal pades... man taip po kokio 3cio karto vienas is tu metaliuku nuluzo tai dejau varines vielos gabaliuka labai panasiai islankstes - atsirado geras kontaktas ir nebeliko veikia/neveikia ;) sekmes
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users