Ar įjungus P607 degima turi būti airbag lempute
Parašyta 2013 lapkričio 16 - 19:48
Dabar - Audi a4 b6
Parašyta 2013 lapkričio 16 - 22:13
ner jokios lemputes,jei suges airbegas tai ekranėlyje parodys :airbag faulty.nori isitikint ar veikia ,su raktu užrakini panelėje airbegus ir rodo airbag OFF. užrakinimas randasi ant prietaisu paneles atidarius keleivio duris.Sveiki iškilo klausimas mano peugeot 607 įjungus degima nematau tokios lemputes airbag ar jos neturi būti ar kaip če ? Nes vienas pažystamas ant jo peugeot 406 nebuvo airbag lemputes ir jo TA nepraleido.
Parašyta 2013 gruodžio 26 - 14:42
Pas mane toj spynelėj, pasukus raktą, jis atšoka atgal į pradinę vietą, kaip su spyruokle. Ar taip turi būti?ner jokios lemputes,jei suges airbegas tai ekranėlyje parodys :airbag faulty.nori isitikint ar veikia ,su raktu užrakini panelėje airbegus ir rodo airbag OFF. užrakinimas randasi ant prietaisu paneles atidarius keleivio duris.
Šį pranešimą redagavo Roliskk: 2013 gruodžio 26 - 15:31
Parašyta 2013 gruodžio 26 - 17:31
kai pasuki ir istrauk iskart rakteli. tada liks isjungtas keleivio airbagPas mane toj spynelėj, pasukus raktą, jis atšoka atgal į pradinę vietą, kaip su spyruokle. Ar taip turi būti?
Parašyta 2013 gruodžio 27 - 22:01
Parašyta 2013 gruodžio 27 - 22:05
O gal tiesiog tau lemputė posūkio nedega, įjunk dešinį posūkį ir išlipus pažiūrėk ar abu posūkiai mirksi.Sveiki.man ismeta ant ekrano right indicator faulty ir pradeda labai greit mirgset lempute posukio.avarini ijungus viskas tvarkoj.kur ieskot to indikatoriaus?
Parašyta 2013 gruodžio 28 - 06:57
Parašyta 2013 gruodžio 28 - 12:38
pameginkit isimt ta posukio lemputes cokoli ir ten ryskiai pamatysit tokius du metalinius kontaktus kuriuos galima pamegint truputi atlenkt kokia 1-2mm ir vel det i vieta, gal pades... man taip po kokio 3cio karto vienas is tu metaliuku nuluzo tai dejau varines vielos gabaliuka labai panasiai islankstes - atsirado geras kontaktas ir nebeliko veikia/neveikia ;) sekmesNa jungiant signalizacija ir ijungus avarini lempute veikia o ijungus posuki nevisada suveikia priekines lempos posukis
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0