Gazo pedalo vibracija
Posted 2004 September 15 - 16:42
Svečias_Liutas_*
Posted 2004 September 16 - 09:42
Posted 2004 September 16 - 09:54
Posted 2004 September 16 - 10:52
Deja kolega nuliudinsiu, kad tamstos zinios neteisingos, kadangi turbina yra. Bet kodel tiek mazai kilovatu (55) tai nezinau, gal del to , kad pilnai mechaninis valdymas to dyzelio.XUD9SD kiek man zinoma nera TD, o paprastas atmosferinis... kw kiek tech pase?
todel turbinos vibracija atmetu...
Tai sakai gali buti del turbinos vibracija? jei taip, tai ka tai reiskia, kodel vibruoja? bet ten apsukos nerealios, turetu pabirt is kart jei koks issibalansavimas
Posted 2004 September 16 - 12:46
pats tokio variklio nemaciau, bet pagal kw ir techinfo speju, kad turbinos nera.Deja kolega nuliudinsiu, kad tamstos zinios neteisingos, kadangi turbina yra. Bet kodel tiek mazai kilovatu (55) tai nezinau, gal del to , kad pilnai mechaninis valdymas to dyzelio.XUD9SD kiek man zinoma nera TD, o paprastas atmosferinis... kw kiek tech pase?
todel turbinos vibracija atmetu...
Tai sakai gali buti del turbinos vibracija? jei taip, tai ka tai reiskia, kodel vibruoja? bet ten apsukos nerealios, turetu pabirt is kart jei koks issibalansavimas
pas mane pradzioje buvo nemaloni vibracija jauciama tuo momentu kai turbina pradeda isisukineti.
tai trukdavo poros simtu rpm ruoze. dabar nebera.
pas tave gali buti ir ne turbina kalta jei gaza pasidaro lengviau spaust.
Posted 2004 September 16 - 13:38
o kas pasikeite kad dabar vibracijos nera?pats tokio variklio nemaciau, bet pagal kw ir speju, kad turbinos nera.
pas mane pradzioje buvo nemaloni vibracija jauciama tuo momentu kai turbina pradeda isisukineti.
tai trukdavo poros simtu rpm ruoze. dabar nebera.
pas tave gali buti ir ne turbina kalta jei gaza pasidaro lengviau spaust.
pas mane irgi keliu RPM ruoze tas vyksta.
ir baisiai idomu is kur tas gazo pedalo "palengvejimas" atsiranda
na turbina yra yra, as pirkdamas ta peza irgi abejojau, bet apziurejau pagal slangu issidestyma ir knygele pavarciau, pagal kuria iseina kad visi p406 dyzeliai turbininiai. be to vaziuojant atsidarius langa ir paspaudus gazo pedala truputi girdisi turbinos svilpimas ir mazdaug virs 3000 RPM jauciasi kaip atsiranda papildoma trauka
Posted 2004 September 17 - 10:09
dar paziurejau citrinu info, palyginau, tai sitas, kur pas mane stovi, turi sukimo momenta bent desimcia NM didesni, na ir keleta arkliuku daugiaupats tokio variklio nemaciau, bet pagal kw ir techinfo speju, kad turbinos nera.
na tai del mano klausimo niekas daugiau minciu neturi?
Posted 2004 September 17 - 18:22
Posted 2004 September 20 - 13:39
ale zinai man irgi tokia mintis kirbina jau kokia savaite, gal pabandyt pravalyt purkstukus, nes kazkaip neatrodo kad ekonomiskai dyzeli valgo, nors gal ir daviklis grybaujapradziai ipilk purkstuku ploviklio, tiktai siulyciau dviguba koncentracija, nei rekomenduoja.
man padejo, dingo visi smulkus drebejimai, naudojau WYNS, tikrai veikia
kai jau pasigyrei, tai dar uzsimink kur to wynso buna pirkt, ar ten uztenka instrukcijos ant ipakavimo ar yr kokiu niuansu.
Posted 2004 September 20 - 14:17
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users