Jump to content

Photo

Naujasis Francių šeimos narys

• Please log in to reply
625 replies to this topic

#181 mindlt

mindlt
  • Senbuviai
  • posts 45
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Hyundai i40 2013 m. 1.7 CRDI 85 kW

Posted 2014 March 27 - 13:25

Siūlau apsilankyt Žibinte. P508 tikrai ne geriausia kokybė salono klasėje,bet bent jau vidurineje konsoleje lieciant plastika nera traskesiu pigios plastmases,kaip ir tarkim liecisnt dureliu apmusalus.

Jeigu leisite įsikišiu.
Metus laiko turiu i40.
Kas man nepatiko:
1) valytuvų valymo zona- keleivio valytuvas užsiverčia lygiai iki akių zonos, žiurint į kelią, dėl ko silpnėja matomumas- šioje vietoje lieka ruožai.
2) kondiškės valdymo blokas- lemputes nakti dega per ryškiai ir tai erzina.
3) noretusi mazesniu apsuku- ant 100 lygiai 2000, manau galėjo truputi aukstesnius begius padaryti, nes jegos tikrai pakanka.
Daugiau neturiu jokiu priekaištų ir jei tektu pirkti vėl, rinkčiaus tą patį, nes nematau tikslo permokėti- mokėjau 62 KLt, kai konkurentu kainos (tame tarpe ir peugeot) tokios komplektacijos prasideda bent nuo 75, -kaip Aroone minėjo i40 yra galinės šildomos sėdynės (čia ne opcija dyzeliui), valytuvų šildymo zona, taip pat START-STOP sistema, bluetooth, greičio palaikymas ir daug kitu smagių dalyku (pvz. maksimalus sukimo momentas nuo 1250 aps./min), kuriuos konkurentais siūlo už bent 75 KLt. Tarp kitko ir garantija 5 metai be ribos, kas šį tą sako. bent jau man pardavėjas teigė, kad yra Lietuvoje nuriedejusiu po 300000 km., su motoro skyriumi problemų nerasta.
Čia ne reklama, tik manau nereikia vienu tik aukštinti o kitu peikti, nes visi su trukumais ir privalumais.
PS. nelyginu su 508, tačiau važinėjau su 406, ir žinau jo keliamas problemas.
  • 0
1990 Citroen CX universalas 2,5 D, buvęs 1992 Citroen XM hečbekas 2,1 TD, buvęs 2000 Peugeot 406 universalas 2,0 HDI, buvęs 2013 Hyundai i40 universalas 1,7 CRDI, naudojamas

#182 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Posted 2014 March 27 - 15:02

Jeigu leisite įsikišiu.
Metus laiko turiu i40.
Kas man nepatiko:
1) valytuvų valymo zona- keleivio valytuvas užsiverčia lygiai iki akių zonos, žiurint į kelią, dėl ko silpnėja matomumas- šioje vietoje lieka ruožai.
2) kondiškės valdymo blokas- lemputes nakti dega per ryškiai ir tai erzina.
3) noretusi mazesniu apsuku- ant 100 lygiai 2000, manau galėjo truputi aukstesnius begius padaryti, nes jegos tikrai pakanka.
Daugiau neturiu jokiu priekaištų ir jei tektu pirkti vėl, rinkčiaus tą patį, nes nematau tikslo permokėti- mokėjau 62 KLt, kai konkurentu kainos (tame tarpe ir peugeot) tokios komplektacijos prasideda bent nuo 75, -kaip Aroone minėjo i40 yra galinės šildomos sėdynės (čia ne opcija dyzeliui), valytuvų šildymo zona, taip pat START-STOP sistema, bluetooth, greičio palaikymas ir daug kitu smagių dalyku (pvz. maksimalus sukimo momentas nuo 1250 aps./min), kuriuos konkurentais siūlo už bent 75 KLt. Tarp kitko ir garantija 5 metai be ribos, kas šį tą sako. bent jau man pardavėjas teigė, kad yra Lietuvoje nuriedejusiu po 300000 km., su motoro skyriumi problemų nerasta.
Čia ne reklama, tik manau nereikia vienu tik aukštinti o kitu peikti, nes visi su trukumais ir privalumais.
PS. nelyginu su 508, tačiau važinėjau su 406, ir žinau jo keliamas problemas.

Be abejo nera kazkokio geriausio modelio :beer:
Na nemainyciau galiniams keleiviams skirto dvigumo klimatroniko ar Webasto i galiniu kedziu sildyma :mellow:
Beje 508 irgi su e-HDI turi analogiskus duomenis, bet su automatine deze.
Pardavejai daug ka gali sakyti, Peugeot irgi daug ka sako,kai paklausi, o kai prasai parodyt ima issisukinet, tik busiukus maciau pramynusius ir po 400000km, bet lengvosios tiek LT nenuvaro per 3 metus, taip kad lygosios :beer:
Beje ar 406 eksploatavai nuo naujumo ?

Edited by Francis, 2014 March 27 - 15:41.

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#183 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393

Posted 2014 March 31 - 15:43

Tai vat, pasikeičiau iš žieminių į vasarines padangas

Posted Image

Kagi, papasakosiu daugiau,ne vien tik dėl ratų keitimo važiavau. Atsirado garsai iš važiuoklės, ryte,kai mašina užsistovėjusi labai nemalonus garsas, kuris važinėjant dingdavo...Tempiau iki ratų keitimo. Pasirodo ( bėda Peugeot žinoma, bet nieko nebuvo sakoma, kol pats nepastebėjau ) amortizatorių viršutiniai laikikliai davė garsą, patvarkė, pritivirtino kažką kažkur, garsai dingo, stebėsim rytais toliau. Pasirodo jau keliems penki nol aštuntiems ta pati funkcija daryta Lietuvoje.
O šiaip mašina fantastika, superinė garso izoliacija,klimatas dirba pasakiškai,šviesos, sėdėsena, motoras, dėžė, 100% pasitenkinimo.
Keli minusiukai, kadangi labai tylu salone :D išjungus muzika ir važiuojant nelygiu keliu, tarkim Laisvės pr. apie 30-40km per valandą jaučiamas šiurenimas iš galo, galinis bagažinės uždangalas šiurena savo bėgelyje. Kai jis sutraukiamas garsas dingsta. Lygiai taip pat šiek tiek šiurena panoraminio stiklio susukta užuolaida ir galinių durelių užuolaidėlės, ne pačios, bet panašu kažkas viduje, gal mechanizmas. Bet kokiu atveju tam yra nu nerealiai geras muzikos skambesys, kuris užgožia vos girdimus šiurenimus. Pralekiant tą patį kelią dvigubai greičiau absolučiai niekas nešiurena :D
Priekyje absoliučiai jokių skrebesių, visa elektronika dirba super, po Žibinto patikros dotuoju momentu diagnozuota idealus stovis, jokių tepalų prasisunkimų, jokių susidėvėjimo požymių kol kas nepastebėta. 106km/h greičiu momentinės 4,6-4,8L 100km sąnaudos.
Automobilis nuvažiavęs 50500km, pradėtas naudoti 2012 07 11 .

Edited by Francis, 2014 March 31 - 15:57.

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#184 camsey

camsey
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 35
  • Automobilis:peugeot 508

Posted 2014 March 31 - 18:52

Bet va man klausimukas, kodel hansas pardave sia praktiskai garantine auto su tokia maza rida ir plius pagal zibinta, idealus auto, kazkaip nesueina galai :hmm: gal is dvieju lipdyta, nes nu ir hansas geros auto plius tokiu metu neparduos, nebent koks giminaitis pardave

Edited by camsey, 2014 March 31 - 18:54.

• 0

#185 spekulentas

spekulentas
  • Senbuviai
  • posts 220
  • Automobilis:keli << ir s2k

Posted 2014 March 31 - 19:21

Bet va man klausimukas, kodel hansas pardave sia praktiskai garantine auto su tokia maza rida ir plius pagal zibinta, idealus auto, kazkaip nesueina galai :hmm: gal is dvieju lipdyta, nes nu ir hansas geros auto plius tokiu metu neparduos, nebent koks giminaitis pardave

kaina hanciska, todel ir pardave
  • 0
Parduodami PSA dalimis:
ardomi automobiliai
Kaunas 8677 544 penki 0

#186 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393

Posted 2014 March 31 - 20:25

Bet va man klausimukas, kodel hansas pardave sia praktiskai garantine auto su tokia maza rida ir plius pagal zibinta, idealus auto, kazkaip nesueina galai  :hmm: gal is dvieju lipdyta, nes nu ir hansas geros auto plius tokiu metu neparduos,  nebent koks giminaitis pardave

nesuprasi, nes genai pas tave tai lietuviski...
žinai,dar nesueina galai,bo pirkau ir iš Peugeot Deutschland tiesioginio dilerio tą praktiškai garantinį 508 :blink:

kaina hanciska, todel ir pardave

Kai iš dviejų lipdyta, todėl ir brangi :P
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#187 Sawsajnej

Sawsajnej
  • Senbuviai
  • posts 238
  • Automobilis:Peugeot 406 2l hdi

Posted 2014 March 31 - 22:09

"is dvieju lipdyta" prajuokino, ir sugalvoja jaunimas.... :clap: :unsure:
  • 0

#188 S.Vilius

S.Vilius
  • Senbuviai
  • posts 2,048
  • Vieta:Lietuva
  • Automobilis:EX P407sw

Posted 2014 April 01 - 01:10

2012-tų lipdymo :-D
  • 0

#189 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393

Posted 2014 April 01 - 05:25

2012-tų lipdymo :-D

Fricai geri lipdyytojai :D
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#190 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393

Posted 2014 April 01 - 06:20

Beje dėl tam tikrų priežaščių mano 508 greitu laiku pasirodys pardavime :(
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#191 Tonisas

Tonisas
  • Senbuviai
  • posts 171
  • Vieta:Raseiniai/Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 607 2,7HDI

Posted 2014 April 01 - 07:15

Ir tave su Balandžio pirmąja :D :good:
  • 0

#192 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai
  • posts 454
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Alfa Romeo 156

Posted 2014 April 01 - 08:08

:good: :P
  • 0

Peugeot 605 2.5dt dalimis  :)
Ex - Peugeot 406 3.0 - kekšiauja nebe man
Ex - Ford Mondeo TDCi - fokiška kokybė
BMW E39 3.0d - stovi gražiai atrodydama ant kaladžių.

BMW E39 3.0d touring - iš 3 BMW išėjo viena :D

Žaibs Astra 2.0D - netaupiai taupus žaibĖlis

Automobilių žibintų poliravimo paslaugos. 860448632

#193 Creator

Creator
  • Senbuviai
  • posts 708
  • Vieta:Panvėžs
  • Automobilis:607-as '01m, 2.2 HDI.

Posted 2014 April 03 - 04:49

Beje dėl tam tikrų priežaščių mano 508 greitu laiku pasirodys pardavime :(

Spėju pradėjo "sulipdytos" mašinos per siūlės rūdys listi lauk.
Tu su surišėju rūdžių patrink ir stumk greičiau.

Posted ImagePosted ImagePosted Image
  • 0

#194 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393

Posted 2014 April 10 - 06:41

Nustebino 1 dalykas, bagažinės dangčio guma nėra įklijuota,tarkim,kaip pas golpą,jos neištrauksi :-) pas 508 ją visą galima ištraukt lengvai,na nebandžiau,bet šonuose netyčia išsitraukė man. Žibintas patvirtino,kad guma neįkliuota.
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#195 mindlt

mindlt
  • Senbuviai
  • posts 45
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Hyundai i40 2013 m. 1.7 CRDI 85 kW

Posted 2014 April 10 - 07:56

Nustebino 1 dalykas, bagažinės dangčio guma nėra įklijuota,tarkim,kaip pas golpą,jos neištrauksi :-) pas 508 ją visą galima ištraukt lengvai,na nebandžiau,bet šonuose netyčia išsitraukė man. Žibintas patvirtino,kad guma neįkliuota.

Pamenu baiką, kai dar važinėjau su Citroen XM, ten irgi guma galinėse duryse neklijuota ir ji pas mane kazkaip po atidarymo iškrisdavo, o kartais atgal neįdedavau.
Kartą, kai vežiau vieną BMW mylėtoją ant galinės sėdynės, jis man paporino, kad nesupranta, kaip gali daryti su tokia garso izoliaciją mašinas, ir kad jam ale manes gaila dėl tokios mašinos :o
Nutylėjau, nieko nesakiau :P
  • 0
1990 Citroen CX universalas 2,5 D, buvęs 1992 Citroen XM hečbekas 2,1 TD, buvęs 2000 Peugeot 406 universalas 2,0 HDI, buvęs 2013 Hyundai i40 universalas 1,7 CRDI, naudojamas

#196 Sawsajnej

Sawsajnej
  • Senbuviai
  • posts 238

Posted 2014 April 10 - 10:08

jau kad ir tie patys bmw stokoja garso izoliacijos, ir siaip gamykline garso izoliacija yra skurdi bet kuriai masinai, ten nesicackina gamintojas, todel padarius pilna garso izoliacija papildomai - 18db kazkur sumazeja triuksmingumas automobilyje. Darbo ganetainai nemazai, bei pasirenkant tinkamas medziagas tenka pasukti galva, kuri kur geriau tiktu, del dregmes kaupimosi ir jos pacios fizikiniu savybiu.
  • 0

#197 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393

Posted 2014 April 12 - 09:38

nu ka dyydelis pliusas Žibintui, bilduko nebeliko :beer: Kol kas labai patenkintas Žibinto darbo kokybe. Šendieną prie centrinės ūkininkų turgavietės buvau maloniai nustebintas, netgi 2 be mano 508 SW stovėjo ir visi Allure :lyzht: :lyzht: Vienas tamsus kaip ir juodas, kitas šviesus :blush:
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#198 Sawsajnej

Sawsajnej
  • Senbuviai
  • posts 238

Posted 2014 April 12 - 23:30

daugeja ju ir pas mane aplinkui, vazinejo tik vienas baltas sedanas, o db jau kelesdesimt suskaiciavau :) viski irgi popoliarus modeliukas...:P
  • 0

#199 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393

Posted 2014 April 14 - 06:18

Beje klausimėlis, kadangi 508 trinamas po miestą, gan dažnas įlipimas išlipimas ir akivaizdžiai trinasi vairuotojo kėdės išorinė dalis, galvoju kaip galima išvengti tos padidintos trinties į tą vietą <_<
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#200 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • posts 6,130
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Posted 2014 April 14 - 06:58

Beje klausimėlis, kadangi 508 trinamas po miestą, gan dažnas įlipimas išlipimas ir akivaizdžiai trinasi vairuotojo kėdės išorinė dalis, galvoju kaip galima išvengti tos padidintos trinties į tą vietą <_<

Leisti zemiau sedyne ir deti "sostuka", t.y. paminkstinima. Kitos iseities nera.
  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users