O kas tau is to kiek ji atpigo? Delnus niezti?Idomu kazink kokia verte liko auto uzdejus LT numerius is 87 gabalu
Naujasis Francių šeimos narys
Parašyta 2013 gruodžio 17 - 20:23
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Parašyta 2013 gruodžio 17 - 21:44
Na, faktai apie variklį ir jausmai pavažiavus.Galima ir su palyginimais.kas domina apie variklį ?Sveikinu, vaizdas tikrai gražus.Na ir bagažinės talpa padori.
O dėl kietumo- gal vokiškiems autobanams amortizatoriai ir spyruoklės tam skirti?
Pasipasakokim plačiau apie variklį...
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 10:17
Su kuo lyginti? Jei su golpu, nėra ką lyginti. Žmoną vakar pravežiau sako nei jinai kieta nei ką, aišku nėra to plaukimo kaip su Xantija, o šiaip visa kitą super. Automatas kaip ir sakiau ant D prie šviesoforo mėgsta pavibruoti variklį, kartais mažiau,kartais daugiau. Jei nori lupti gerai is vietos yra sekundinis uždelsimas, su tuo galima susitaikyti, tas pats uždelsimas jaučiasi, kaip nori aplenkti kažką greitai. Vienu žodžiu mašiną skirta ne ginti, o mėgautis vairavimu, aišku SPORT funkciją viską keičia, bet tai yra ne man lakstyti aukštais sūkiais.Na, faktai apie variklį ir jausmai pavažiavus.Galima ir su palyginimais.
kas domina apie variklį ?Sveikinu, vaizdas tikrai gražus.Na ir bagažinės talpa padori.
O dėl kietumo- gal vokiškiems autobanams amortizatoriai ir spyruoklės tam skirti?
Pasipasakokim plačiau apie variklį...
Pastebėtas vienas minusiukas, porankio atydarymo mygtukas sunkiai atvažiuoja atgal ir iš karto uždaryti-užfiksuoti porankį neišeina. Taip, kad naudojama retai, nelabai kreipiu dėmesį, arba vos paspaudžiu ir daiktadėžė atsidaro, arba duodi sprigtą ir knopkutė atvažiuoja atgal
Kas dėl kuro sąnaudų, pagal duomenis turėtų nežymiai imti daugiau už golpą, deja manau taip gali ir nebūti, važinėju laaabai ramiai, rauti nėra kur mieste, nes reikia ne ginti mašina o stabdyti, kad neviršyti greičio. Šiandieną numečiau iš ryto ant nulio kompą, tai Pilaitė-Karoliniškės-Vokiečių g-Mandarinas 7,6 litro/100km. Paskutiniai duomenys buvo 1450km su vidutinėm sąnaudom 7ltr/100km. Aplamai kol kas neraukiu beraktės atrakinimo sistemos. Iš ryto neatsirakino iš keleivio pusės, teko rakinti nuo vairuotojo. Po pusvalandžio iš vairuotojo nėjo tik iš keleivio pusės, o paskui jau viskas veikia idealiai, Žibintas keitė bloką, manau kažkokių nuansų nežinau dar
Kol kas tiek. Po biškutį pradedu suprasti mygtukų paskirtis
Šį pranešimą redagavo Francis: 2013 gruodžio 18 - 10:19
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 10:36
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 10:42
hm, pas mane irgi Sekmadieni išsiplausiu viską ir padarysiu fotosesiją.Žiūriu per langą, matau naują daiktą kieme, ogi 508, atbėgau pažiūrėt ar tik p. Francis nebus kaimynas bet ne, nes pas kaimyno rankenos nikeliuotos
Šį pranešimą redagavo Francis: 2013 gruodžio 18 - 10:45
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 11:33
Kairys "-" pavaru perjungimo "lapelis" pries lenkimo manevra tau padestas pats uždelsimas jaučiasi, kaip nori aplenkti kažką greitai.
Teks dazniau plauti automobili.Aplamai kol kas neraukiu beraktės atrakinimo sistemos
OFFTopic'as:Pastebėtas vienas minusiukas, porankio atydarymo mygtukas sunkiai atvažiuoja atgal ir iš karto uždaryti-užfiksuoti porankį neišeina. Taip, kad naudojama retai, nelabai kreipiu dėmesį, arba vos paspaudžiu ir daiktadėžė atsidaro, arba duodi sprigtą ir knopkutė atvažiuoja atgal
Vis del to, tenka pripazinti, jog tu (kaip ir dalis kitu forumo skaitytoju) buvai teisus: kokybe automobiliu, skirtu Vokietijos bei treciu saliu rinkoms - skiriasi
LT pirktame 508'ame porankis taip kaip aprasyta tamistos - nesielgia.
beraktis atrakinimas/uzvedimasrankenos nikeliuotos
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 11:49
Na vis dėlto skiriasi, užtenka apžiūrėti salone naują ir maniškį, nesileisiu į diskusijas kas kaip, bet skirtumų yra Be to man labai gerai nupasakojo vienas žmogus situaciją, kuris ilgą laiką dirbo naujų automobilių atstovybėje, kaip ten vis dėlto yra su tom naujom auto trečių šalių rinkom...
OFFTopic'as:
Vis del to, tenka pripazinti, jog tu (kaip ir dalis kitu forumo skaitytoju) buvai teisus: kokybe automobiliu, skirtu Vokietijos bei treciu saliu rinkoms - skiriasi
LT pirktame 508'ame porankis taip kaip aprasyta tamistos - nesielgia.
Na jei pas taviškį taip nesielgia, sveikinu
Šį pranešimą redagavo Francis: 2013 gruodžio 18 - 11:54
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 12:14
Tai papasakok ir mums kokie tie skirtumai. Ar čia kokia žiauri paslaptis?Be to man labai gerai nupasakojo vienas žmogus situaciją, kuris ilgą laiką dirbo naujų automobilių atstovybėje, kaip ten vis dėlto yra su tom naujom auto trečių šalių rinkom...
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2013 gruodžio 18 - 12:18
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 12:20
surinkimo kokybė.Tai papasakok ir mums kokie skirtumai? Ar čia kokia žiauri paslaptis?
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 12:22
Yra skirtingi konvejeriai? Prie vieno konvejerio dirba krupštūs prancūzai, prie kito tinginai iš Afrikos buvusių kolonijų? Ar tame pačiame konvejeryje vieną mašią vokiečiams renka normaliai, o kitą stengiasi ant durniaus surinkti, nes lietuviams?surinkimo kokybė.
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2013 gruodžio 18 - 12:28
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 12:31
nuotraukose nesimato kažkaip, tai tada kaimynas Žadeikos septyniolikahm, pas mane irgi Sekmadieni išsiplausiu viską ir padarysiu fotosesiją.
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 12:34
Na čia kalba ne apie Peugeot markę buvo, čia kitas gamintojas, bet tipo konvejeris tas pats eina visiems, bet jei per galutinę patikra mašina užkliūva dėl kažkokios smulkmenos, ji niekada nepateks į rimtas rinkas, kur labai stipri konkurencija...Man vistiek kyla klausimas, kodėl Žibinte ne kartą užkliuvo man neužsidarantis bagažinės dangtis, nesueinantys gražiai buferiai, ką kaltinti dylerį, gamintoją Nu ok, ok, mano knopkutė irgi neveikia idealiai Taip, kad lygiosios, ne pagrindinis kriterijus man buvo perkant, kad tipo mašina iš fricų kokIbiškesnėYra skirtingi konvejeriai? Prie vieno konvejerio dirba krupštūs prancūzai, prie kito tinginai iš Afrikos buvusių kolonijų? Ar tame pačiame konvejeryje vieną mašią vokiečiams renka normaliai, o kitą stengiasi ant durniaus surinkti, nes lietuviams?
Šį pranešimą redagavo Francis: 2013 gruodžio 18 - 12:36
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 12:36
Čia mano ofisasnuotraukose nesimato kažkaip, tai tada kaimynas Žadeikos septyniolika
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 12:39
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 13:02
Na, čia tai jau aišku: prie Ir nieko daugiau...bet jau pasistatei tiesiai man po langais
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 13:11
Šį pranešimą redagavo sieras206: 2013 gruodžio 18 - 13:21
EX 206 1.9D; 405 SRI ; 106 - 1.5D ; 406 Turbo petrol - 108kw , 406 HDI -80KW
NOW 306 XT 1,8 74KW automatic ; 306 cabrio; 407 1,6 hdi
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 13:25
100% Tu esi teisusTikrai yra šiokių tokių nuansų dėl pirkto naujo automobilio lietuvoje (aišku nevisada, bet...) aišku ne internetineje erdveje apie tai sneket galima prie butelio / maisto
P.S cia francio tema apie automobili o ne apie konvejerine gamyba
P.p.s jei ir nuvaziuoja nuo konvejerio tokie, tai dar nereiskia kad ir lietuva tokie pasiekią...
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 13:43
Gerai, sutarta, jeigu jau čia tokia slapta informacija, tai bus galima kur nors "pasislėpti už butelio" ir tyliai, tylai, kad internetinė erdvė neišgirstų, aptarti tą žiaurų sąmokslą.Tikrai yra šiokių tokių nuansų dėl pirkto naujo automobilio lietuvoje (aišku nevisada, bet...) aišku ne internetineje erdveje apie tai sneket galima prie butelio / maisto
P.S cia francio tema apie automobili o ne apie konvejerine gamyba
P.p.s jei ir nuvaziuoja nuo konvejerio tokie, tai dar nereiskia kad ir lietuva tokie pasiekią...
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2013 gruodžio 18 - 14:13
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 14:50
Parašyta 2013 gruodžio 18 - 15:02
Nu negi 15 dėt;)Sveikinimai
Jei jau pritrūksi komforto, pamastyk apie kitokia ratų/padangų konfigūraciją
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0