Peršokti prie turinio

Nuotrauka

2.0hdi 100kw - JOJA

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 7

#1 glutaminas

glutaminas
  • Senbuviai
  • Automobilis:p407

Parašyta 2013 gruodžio 20 - 08:10

Sveiki, turiu tokia keista bėda, važiuoja lyg viskas gerai, bet tas kartais jojimas nervuoja. Jei tarkime per anksti ijungi antra begi ir atleidi sankaba, masina pradeda joti taip konkreciai. Čia kažkas su purkštukais ar su kokiu egr gal blogai, gal kas esate susidure? Dažniausiai aišku tai pasireiškia ant šalto motoro ir prie labai žemų apsukų, t.y. kai ijungi pirma ir iškart vos pajudėjas iš vietos antrą begį. Kokių minčių gal turite?
  • 0

#2 stasietis

stasietis
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:P308 2.0 hdi 15'; P508 2.0 hdi 11'

Parašyta 2013 gruodžio 20 - 08:14

Sveiki, turiu tokia keista bėda, važiuoja lyg viskas gerai, bet tas kartais jojimas nervuoja. Jei tarkime per anksti ijungi antra begi ir atleidi sankaba, masina pradeda joti taip konkreciai. Čia kažkas su purkštukais ar su kokiu egr gal blogai, gal kas esate susidure? Dažniausiai aišku tai pasireiškia ant šalto motoro ir prie labai žemų apsukų, t.y. kai ijungi pirma ir iškart vos pajudėjas iš vietos antrą begį.

Kokių minčių gal turite?

pas mane su antra pavara zemesnem apsukom lygiai tas pats. Tampo...
Duok gazo daugiau pirma, paskui antra geriau valins ;]
  • 0

#3 glutaminas

glutaminas
  • Senbuviai
  • Automobilis:p407

Parašyta 2013 gruodžio 20 - 08:31

ne nu tai viskas aisku ka reikia daryti kad to nebutu,bet nemanau jog taip turi buti, kazkame yra problema. Kiek turejau masinu, arba gesta, arba vaziuoja, o sita joja. Gal but sankabos bedos?
  • 0

#4 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Parašyta 2013 gruodžio 20 - 08:41

ne nu tai viskas aisku ka reikia daryti kad to nebutu,bet nemanau jog taip turi buti, kazkame yra problema. Kiek turejau masinu, arba gesta, arba vaziuoja, o sita joja. Gal but sankabos bedos?

Greiciausia jog sankabos.
  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt

#5 remis1967

remis1967
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilkaviskis
  • Automobilis:peugeot 307 hdi 100kw

Parašyta 2013 gruodžio 27 - 20:12

sankaba baigesi tiksliau dvieju masiu smagratis pas mane lygiai tas pat buvo egr isjunktas dek paprasta snkaba ir daugiau nebus tokiu nesamoniu
  • 0

#6 Me gusta

Me gusta
  • Senbuviai
  • Vieta:Utena/Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406 Hdi. Citroen Xm 2,1 TD

Parašyta 2013 gruodžio 28 - 13:23

Pas mane irgi tas jojimas jauciasi , bet jau ir sankaba cypsi vis garsiau , iki pavasario teks dar pavazinet su sena O gal kas zino kiek kainuoja (kiek kas mokėjo) 80 Kw sankabos komplektas su paprastu smagraciu ? :dntknw:
  • 0
Bamperių, ,,farų'' radiatorių, įvairiu plasmasiu remontas

#7 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Citroen C5 2HDi 2006 m.

Parašyta 2013 gruodžio 28 - 15:10

Pas mane irgi tas jojimas jauciasi , bet jau ir sankaba cypsi vis garsiau , iki pavasario teks dar pavazinet su sena
O gal kas zino kiek kainuoja (kiek kas mokėjo) 80 Kw sankabos komplektas su paprastu smagraciu ?  :dntknw:

Jeigu reikia Peugeot 406 HDI 80 kW sankabos komplekto su vienos masės smagračių, tai aš už tokį Valeo komplektą 1050 Lt. mokėjau šių metų pradžioje. Gal dabar galima gauti ir pigiau. Kiek žinau, tai tik Valeo tokį komplektą gamina.
Viena iš priežasčių, dviejų masių smagračio susidėvėjimo, būna ta, kad jis neatlaiko per jį perduodamos galios. Tai ypač aktualu kai variklio galingumas padidinamas čipuojant. Kitos priežastys: mašinos bendras susidėvėjimas ir vairavimo stilius.

Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2013 gruodžio 28 - 15:22

• 0
BALDŲ PROJEKTAI IR GAMYBA

#8 gadintojas

gadintojas
  • Forumo naujokai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:'07 308 1.6hdi 80+kw '11 308cc GT HDi

Parašyta 2013 gruodžio 30 - 19:23

2.0 100kw paprasto (neplaukoojančio) smagračio tiesiog nebūna, čia ne senasis 80kw variklis. Po pirkimo žmonos mašinoj buvo tas pats, bet smagračio dėl to nekeičiau, tiesiog nuvažiavau pasidaryti diagnostiką ir buvo kažkokia kuro sistemos klaida. Užteko ją ištrinti ir mašina normaliai pradėjo važiuoti, praktiškai iš vietos galima antru bėgiu važiuoti. P.s. Baikit jūs burti iš kavos tirščių ir kaitalioti viską kas šauna į galvą... Ne žigulių laikai- pasidarai diagnostiką ir jei tai ne mechaninis gedimas viską matysit. Aišku man piktdžiugiška, kai pas mane atvažiuoja pirkti detales spėliodami gedimą ir kaitaliodami viską iš eilės, o kartais tereikia investuoti į diagnostiką keliasdešimt litų ir remontas kainuoja 50lt. O žmonės paskui pradeda skaičiuoti tūkstančius ir gedimas nepašalintas. Va tada ir prasiseda "paniatkės"- vsio što kančiaetsa na "O"....
  • 0
'11 peugeot 308cc GT 2.0hdi
'07 Peugeot 308 1.6 hdi 80+kw For Sale
'07 Peugeot 407sw executive 2.0HDi 100kw For Sale

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0