starterine srove
Parašyta 2014 sausio 27 - 18:56
Parašyta 2014 sausio 27 - 20:30
Parašyta 2014 sausio 27 - 20:36
nu jo turi Kristi srove bet galvoju kad per daug seip girdejau neturi krist zemiau 10,5,nu seis metais pradejo durniuot tas kurimasis pagriebe bet dar reik laikyt su starteriu kol uzvinioja iki galosiap normalu, kad krenta sroves itampa. Blogai kurias ? Blogai suka starteri ?
Parašyta 2014 sausio 28 - 10:15
Parašyta 2014 sausio 28 - 16:10
akumas ad 77a 780 star,buvau pas starterio meistriukus jie ten uzsiknisi darbais atejo ant ka tik uzgesintos masinos pamatavo kaip suka starteris 11.2,as jiem sakau silta masina jau pravziavus snd virs simto kilu,sako pasikrauk akuma ir ziurek tada jei taspats vel atvaziuok,sakau katik idetas naujas akumas sako nesvarbu krauk per nakty ir ziurek jei ka vel atvaziuokPirma ne srove o itampa.Jeigu akumas naujas turetu akumo itampa zemiau max. 10.2V nekristi.Koki akuma isidejai?Gali buti ir starterio problema.12,74V gerai.
Parašyta 2014 sausio 28 - 19:54
Viska jie teisingai sako ,nes akumas is parduotuves krautas buvo tik pagamintas vadinasi laiko paraejo kol jis atsirado tavo automobilyje.akumas ad 77a 780 star,buvau pas starterio meistriukus jie ten uzsiknisi darbais atejo ant ka tik uzgesintos masinos pamatavo kaip suka starteris 11.2,as jiem sakau silta masina jau pravziavus snd virs simto kilu,sako pasikrauk akuma ir ziurek tada jei taspats vel atvaziuok,sakau katik idetas naujas akumas sako nesvarbu krauk per nakty ir ziurek jei ka vel atvaziuok
Cia labiau itarimu kelia starerio bukle
Parašyta 2014 sausio 28 - 20:28
nu man ir itarimas yra del starterio,bet dabar bandausi susirasti kur nors normal pakroveja,pabandysiu per naktele palaikyti ir paziuresiu tada.Viska jie teisingai sako ,nes akumas is parduotuves krautas buvo tik pagamintas vadinasi laiko paraejo kol jis atsirado tavo automobilyje.
Cia labiau itarimu kelia starerio bukle
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0