Sveiki, turiu tokia problemele, vaziuojant atsidaro bagazines dangtis, uzdarant, neuzsidaro is pirmo karto turi trankyti kol uzsidaro, ir kai atrakini centralini ir atsidaro/atsirakina bagazine? Gal kas galit patarti, kas galetu buti? Pezas 307 2002m.
dar viena problemele prie to pacio borto kompas rodo visada ABS FAULED, buvau pas meista sake kad su abs viskas tvarkoje? visada vaziuojant supypsi ir isijungia, kas galetu buti? ar jau laikas kreiptis pas elektrika?
Bagazine neuzsidaro
Sukūrė xeditukasx, 2014 Vas 02 13:42
Temoje atsakymų: 5
Parašyta 2014 vasario 02 - 13:42
Parašyta 2014 vasario 02 - 13:44
sensorius gali pazeti su kompu, bet ten visiskai ju paziureti pilnai nezinau ar iseina, ir abs zieda zek, gali buti skiles arba nuluze dantukai, kaip buvo man, del to mete abs breaking foult
Parašyta 2014 vasario 02 - 13:52
Dažniausiai bagažinės spynelė užrūdija. Reikia gerai praplauti su WD40. Jei turi laiko, kantrybės ir noro - gali išsiardyt ir išvalyt, tada ilgai laikys, o paprasti prapūtimai laikini dalykai
Šį pranešimą redagavo Roliskk: 2014 vasario 02 - 13:52
Parašyta 2014 vasario 02 - 13:54
Reiks laukti siltesniu oru ir ardyti spynele o seip reiks su WD papurksti
Parašyta 2014 vasario 03 - 13:37
Man toks jausmas del tos tavo bagazines kad gali buti ta kilpa atsilaisvinus uz kurios uzsifiksuoja, pasiziurek ar ne laisva ir pasireguliuoki arba kaip kolega minejo tiesiog spynos mechanizmas gerai nevaiksto
Parašyta 2014 vasario 03 - 14:56
Gali būti ir ne spynelė, o bagažinės atidarymo mygtuko mikrikas. Kadangi 307tam atidarymas jau ne mechaninis, o elektrinis, tai jei jis užstrigęs ar trumpina - tai ir atsidarinės ir sunkiai užsidaryt gali.
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0