Peršokti prie turinio

Nuotrauka

scorpio1991 P307 :)

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 743

#201 scorpio1991

scorpio1991
  • Senbuviai
  • Vieta:Beveik Kaunas, Veiveriai
  • Automobilis:Peugeot 1007 1.6 80kW

Parašyta 2014 kovo 24 - 17:14

Scorpio, kolkas siulau nepergyventi, bet ateity is esmes planuoti FAP naikinima, nes itariu pastarojoj kelionej tau vyko regeneracija suodziu filtro, kas itakojo didesnes sanaudas, nes kai buvai pas mane paskutini karta, kiek maciau, jau neuzilgo ji turejo ivykti, be to suodziu filtras pas tave jau ant ribos, tas irgi is dalies itakoja didesnes sanaudas, be to ir varikliukas pas tave jau mates kelioniu ir tai taip pat prisideda prie didesniu sanaudu..kai viska sudedi taip ir gaunas, kad kazkiek daugiau nei tiketasi automobilis suvartoja degalu, be to pabandyk paskaiciuoti kaip kiti patare pilno bako metodu, gal visgi sikart apsiskaiciavai ir isvis nera del ko panikuoti..:)na vienaip ar kitaip sekmes ir jei vis dar kazkas neramins kreipkis, paziuresim ar pavojus tikras.:)

Dekui uz atsakyma. O kazin neturi dar itakos ta mano turbina? sakei kad ji ten irgi jau ne pirmoj jaunystej :D dar ten tas daviklis lyg neveikia kur is turbinos eina i ta visa virtina slangu su plastmase. Gal ir tai dar turi itakos?
  • 0

#202 tumosas

tumosas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 407

Parašyta 2014 kovo 24 - 22:53

patikek pas mane ir 1.6 hdi p407, du metai praejo tiksliai nezinau kuro sanaudu, kaip jam uzeina, viena karta kurnors keliauji tai viskas normaliai, kita akrta ziuri kiek mazai nuvazevai ( cia lyginu pagal tokias pat salygas bei greiti bei tolyguma greicio) karatis ant saltos vaziuojant, atrodo akyse mazeja kuro rodykle, tai taip ir vis nepagaunu kiek tiksliai valgo, bet vistiek reikes vaziuot diagnostika daryt, purkstukus tikrint... jai ne paslaptis kiek sumokejai pirma karta uz tai?
  • 0

#203 scorpio1991

scorpio1991
  • Senbuviai

Parašyta 2014 kovo 25 - 06:21

patikek pas mane ir 1.6 hdi p407, du metai praejo tiksliai nezinau kuro sanaudu, kaip jam uzeina, viena karta kurnors keliauji tai viskas normaliai, kita akrta ziuri kiek mazai nuvazevai ( cia lyginu pagal tokias pat salygas bei greiti bei tolyguma greicio) karatis ant saltos vaziuojant, atrodo akyse mazeja kuro rodykle, tai taip ir vis nepagaunu kiek tiksliai valgo, bet vistiek reikes vaziuot diagnostika daryt, purkstukus tikrint... jai ne paslaptis kiek sumokejai pirma karta uz tai?

pirma kart uz 4 purkstuku pakeitima? kazkur buvau rases, kad naudotus su darbu uz 1.2k buvo lyg moketa
  • 0

#204 pauliusj

pauliusj
  • Senbuviai
  • Automobilis:Lancia Lybra 2.4 JTD

Parašyta 2014 kovo 25 - 09:34

Nepamirsk pamineti, kad dar ir sistema plovem ir baka plovem, ir visus 4 purkstukus kitus pirkom.:)nes zmogus pagalvos kad tik uz patikra sumokejai 1.2k..:)
  • 0

Visos automobiliu remonto paslaugos. Diagnostika, prieziura ir remontas. 861396343 Kaunas

#205 scorpio1991

scorpio1991
  • Senbuviai

Parašyta 2014 kovo 25 - 13:49

Nepamirsk pamineti, kad dar ir sistema plovem ir baka plovem, ir visus 4 purkstukus kitus pirkom.:)nes zmogus pagalvos kad tik uz patikra sumokejai 1.2k..:)

na tai taip :D nepaminejau :D bet darbo buvo tikrai ka veikt :D
  • 0

#206 robercius

robercius
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307SW

Parašyta 2014 kovo 25 - 14:21

Del kuro ryjimo ir tt. Buvau kazkada eksperimenta padares, tai truko apie menesi. Eksperimento esme ta, kad isipylus kuro is nestes maziau nuvaziuodavau km nei kura pyldavausi ir Statoil ar Lukoil. Taigi stai kodel db ir nesilankau Neste degalineje. Aisku dar ir girdejau ne is vieno savo mazystamo, kad Neste nedapila realiai kuro tiek kiet turetu istikro pripilti :P
  • 0
Peugeot 307SW

#207 NEWPEZO

NEWPEZO
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:Peugeot 307 2.0 hdi 66kw

Parašyta 2014 kovo 25 - 16:11

hmhmh.... o as visada piluos is nestes...
  • 0

#208 scorpio1991

scorpio1991
  • Senbuviai

Parašyta 2014 kovo 25 - 20:27

as ir visada neste :D kazkaip nesivyliau :D
  • 0

#209 Whisky

Whisky
  • Senbuviai
  • Vieta:Gargždai-Vilnius
  • Automobilis:Rover 75

Parašyta 2014 kovo 26 - 09:14

Nė karto nenusivyliau Nestės kuru. Nei benzinu, nei dyzeliu. Praktiškai visada ten piluosi. O kad nedapila tiek kiek turi, tai manau koks vienetinis atvejis. Ne vieną kartą į kanistrus pyliau ir buvo viskas gerai. Gal šitie nedapylimo atvejai pasitaiko tada, kai Nestė savaitgaliais kai kuriose degalinėse padaro didžiules nuolaidas kurui. Bet irgi neužtaikiau tokio momento, kad nedapiltų. O šiaip kuras Statoile, Lukoile ar Nestėj man vienodas. Nuvažiuoju praktiškai tokius pat atstumus (skiriasi 5-10km į didesnę ar mažesnę pusę).
  • 0

Peugeot 206 1,4i '06 fuel_icon_1_2115.png
Rover 75 2,0 CDT (A) '01  fuel_icon_1_3885.png
Chevrolet Cruze LT 2,0 TD AT '11

#210 twarius

twarius
  • Senbuviai
  • Vieta:Šalia Kauno, ant kalno...
  • Automobilis:Citroen C8o7

Parašyta 2014 kovo 26 - 13:52

geriausia keisti trosa.. ne iseitis ten kazka jau pilti. paprasciausiai troso sarvas prasitrine ir pats troselis veliasi viduj..
pas mane ant c5 irgi trosas vienas pradedantis jau strigti, bet dar po biski atmeta pats. tai kad vasara datempt tada keisiu troseli.

Šiaip, jei nesinori investuoti arba jei tingisi dirbti - visai gali būti ir išeitis. Prieš TA man vienas ratas beveik nelaikė, žiemą buvo prilipęs (teko plaktuku suporto svirtelę pastuksenti, kad ištrauktų prišalusį trosą). Vasarą kažkaip nestrigo, bet vistiek laikė tik vienas ratas normaliai, tai buvo neramumų, pvz pastatant mašiną su krauta priekaba stačioj įkalnėj jei dar ant gruntinio kelio... Išsitraukiau iš dėžės turimą naują trosą, nusiėmiau ratą, salono plastmasę ir pažiūrėjau, kad nėra tragedijos - troso šarvo guma prasitrynus , bet metalas dar visur geras. Tingėdamas išsitraukiau purškalo ir į švirkštą kažkokio tirštesnio skystos konsistencijos tepalo (gal transmisinio), lengvai atsijungęs abu galus, bejudindamas su purškalu atlaisvinau ir su normaliu tepalu sutepiau ir dar prajudinau, kol pradėjo vaikščiot visiškai laisvai. Užmoviau ties prasitrynusia vieta žarnoko ar gal kokio termokembriko, dar apsukau izolke. Tikėjaus irgi laikino efekto iki žiemos, bet nuo rugsėjo pradžios iki va - Kovo galo, jau važiuoju, nebuvo abejonių dėl prilipimo net ties -15. O TA netolygumą įsuko 1proc. (leidžiama iki 70proc.)

neprastai :)
kazkaip to bandeės net neesu, mazai bedu kada buve man su juo. 605 kai turejau trosas buvo trukes , tai keiciau vieninteli karta

:doh: nuva ir papuolei :hmm: jei vargo neturėjai su rankinio trosais anksčiau, tai C5am pasisantykiausi už visas turėtas mašinas :unsure: plius kaina neglostys. O dėl priekinių farų tamsinimo irgi gali pamiršt C5am, nes ten nebent riezakas atlipins stiklą nuo korpuso :blink: neįsivaizduoju kaip kokonas tą padarė....

Šį pranešimą redagavo twarius: 2014 kovo 26 - 13:53

• 0
Konegali pinigai, tą gali dideli pinigai

#211 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2014 kovo 26 - 13:56

jo ., pastebejau, kad su patamsinimu, c5 nieko gero., ant tos pacios neaktyvios dalies eina posukiai . ir kaip ta stikla atlipino kokonas, idomu - gal paprotins :) nebent i peciu karsta kiso keliom minutem :) aham - trosai kaina paturi c5 :hmm: meginsim, ziuresim, vistiek reiks ant rudenelio naujo

Šį pranešimą redagavo Eddy: 2014 kovo 26 - 13:57

• 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#212 twarius

twarius
  • Senbuviai

Parašyta 2014 kovo 26 - 14:14

na tai taip :D nepaminejau :D bet darbo buvo tikrai ka veikt :D

:dntknw: vyrai, sakykit man durniui, kiek reikia važiuot su dyzeliu, kad susitaupytų 1,2kLt lyginant su benzu o plius jei dar vartoja padoriai artimai benzui :blink: ir dar "guodžia" , kad čia tik viena medalio pusė, jau nekalbant apie sankabos komplekto kainas :hmm: aš ir taip ir taip skaičiuoju, bet niekaip nematau naudos dyzelyje, na matyt čia manyje problema, esu vienas iš nedaugelio tų :fool: kurie visdėlto renkasi benzą/dujas o ir perkant benzą automobiliai papuola ženkliai mažiau pavargę ir nesvarbu pasidaro, kad jų pirkimas/radimas užtrunka ilgiau nei dyzelio :wacko: net anekdotą prisiminiau:
Senis sako: anksčiau tik pagalvodavau apie moteris iškart atsistodavo o dabar galvoju galvoju kaip nesistoja taip nesistoja - matyt su galva negerai :blush:

Šį pranešimą redagavo twarius: 2014 kovo 26 - 14:20

• 0

#213 twarius

twarius
  • Senbuviai

Parašyta 2014 kovo 26 - 14:20

jo ., pastebejau, kad su patamsinimu, c5 nieko gero., ant tos pacios neaktyvios dalies eina posukiai . ir kaip ta stikla atlipino kokonas, idomu - gal paprotins :) nebent i peciu karsta kiso keliom minutem :)
aham - trosai kaina paturi c5 :hmm: meginsim, ziuresim, vistiek reiks ant rudenelio naujo

Nu C picasso lempas esu ir aš išskruodęs, bet vargo 100 kartų daugiau, nei skruost pežo lempas, nepadeda jokie šildymai, JOKIE. O dėl C5o rankinio trosų kaina tai sakyčiau pirma nemaloni staigmena, antra dar nemalonesnė, bus pakeitimas, žodžiu laiko daug dar iki keitimo, tai bent morališkai spėsi pasiruošt tam :ax:
  • 0

#214 scorpio1991

scorpio1991
  • Senbuviai

Parašyta 2014 kovo 26 - 16:49

:dntknw: vyrai, sakykit man durniui, kiek reikia važiuot su dyzeliu, kad susitaupytų 1,2kLt lyginant su benzu o plius jei dar vartoja padoriai artimai benzui :blink: ir dar "guodžia" , kad čia tik viena medalio pusė, jau nekalbant apie sankabos komplekto kainas :hmm: aš ir taip ir taip skaičiuoju, bet niekaip nematau naudos dyzelyje, na matyt čia manyje problema, esu vienas iš nedaugelio tų :fool: kurie visdėlto renkasi benzą/dujas o ir perkant benzą automobiliai papuola ženkliai mažiau pavargę ir nesvarbu pasidaro, kad jų pirkimas/radimas užtrunka ilgiau nei dyzelio :wacko: net anekdotą prisiminiau:
Senis sako: anksčiau tik pagalvodavau apie moteris iškart atsistodavo o dabar galvoju galvoju kaip nesistoja taip nesistoja - matyt su galva negerai :blush:

Matai mano atveju tai as pats kaltas, kad isejo 1.2k lt, sumaisyti pistoletai savo padare. :D
  • 0

#215 NEWPEZO

NEWPEZO
  • Senbuviai

Parašyta 2014 kovo 26 - 16:57

Pasikartosiu, kažkada jau rašiau, kad mielu noru kita auto būtų benzinas, bet kad jų reikia su žiburiu ieškot, kad rastu.

Pvz. Opel vectra C nuo 2002 univerasalo su 1.8 nei vieno nėra skelbime. Opel zaifra nuo 2005 tik su 2.2 motoru, kur ligų maišas. Saab 9-3 nuo 2002m. brangiai prašo už benzus. ir t..t
  • 0

#216 scorpio1991

scorpio1991
  • Senbuviai

Parašyta 2014 kovo 26 - 17:33

:dntknw: vyrai, sakykit man durniui, kiek reikia važiuot su dyzeliu, kad susitaupytų 1,2kLt lyginant su benzu o plius jei dar vartoja padoriai artimai benzui :blink: ir dar "guodžia" , kad čia tik viena medalio pusė, jau nekalbant apie sankabos komplekto kainas  :hmm: aš ir taip ir taip skaičiuoju, bet niekaip nematau naudos dyzelyje, na matyt čia manyje problema, esu vienas iš nedaugelio tų  :fool:  kurie visdėlto renkasi benzą/dujas o ir perkant benzą automobiliai papuola ženkliai mažiau pavargę ir nesvarbu pasidaro, kad jų pirkimas/radimas užtrunka ilgiau nei dyzelio  :wacko: net anekdotą prisiminiau:
Senis sako: anksčiau tik pagalvodavau apie moteris iškart atsistodavo o dabar galvoju galvoju kaip nesistoja taip nesistoja - matyt su galva negerai  :blush:

Pasikartosiu, kažkada jau rašiau, kad mielu noru kita auto būtų benzinas, bet kad jų reikia su žiburiu ieškot, kad rastu.

Pvz. Opel vectra C nuo 2002 univerasalo su 1.8 nei vieno nėra skelbime. Opel zaifra nuo 2005 tik su 2.2 motoru, kur ligų maišas. Saab 9-3 nuo 2002m. brangiai prašo už benzus. ir t..t

na cia arba vaiksciot per turgus arba ieskotis uzsienyje :D
  • 0

#217 twarius

twarius
  • Senbuviai

Parašyta 2014 kovo 26 - 17:43

:dntknw: vyrai, sakykit man durniui, kiek reikia važiuot su dyzeliu, kad susitaupytų 1,2kLt lyginant su benzu o plius jei dar vartoja padoriai artimai benzui :blink: ir dar "guodžia" , kad čia tik viena medalio pusė, jau nekalbant apie sankabos komplekto kainas  :hmm: aš ir taip ir taip skaičiuoju, bet niekaip nematau naudos dyzelyje, na matyt čia manyje problema, esu vienas iš nedaugelio tų  :fool:  kurie visdėlto renkasi benzą/dujas o ir perkant benzą automobiliai papuola ženkliai mažiau pavargę ir nesvarbu pasidaro, kad jų pirkimas/radimas užtrunka ilgiau nei dyzelio  :wacko: net anekdotą prisiminiau:
Senis sako: anksčiau tik pagalvodavau apie moteris iškart atsistodavo o dabar galvoju galvoju kaip nesistoja taip nesistoja - matyt su galva negerai  :blush:

Puikiai žinau, kad reikia, pats savo laukiau kol pasitaikys variantas benzininis metus laiko, bet kadangi važiuot buvo su kuo, tai nebuvo bėda.
scorpio1991, suprantu, kad tavo atveju tu pats kaltas, bet tai tik laiko klausimas purkštukų remontas, tu tiesiog tai paankstinai, bet tai nekeičia fakto, kad sankabos komplektas tavo 10 kartų brangesnis už benzininio o kur dar visokie FAP, nu žodžiu, aš tai nesu ant tiek pinigais aplipęs, kad galėčiau sau leist dyzelį, nu ir dar man su galva matyt negerai :), bet pagalvojus apie moteris viskas gerai :beer:
  • 0

#218 S.Vilius

S.Vilius
  • Senbuviai
  • Vieta:Lietuva
  • Automobilis:EX P407sw

Parašyta 2014 kovo 26 - 19:38

Na tvariau, čia labai ilga diskusija kas gražiau juoda ar balta. Mane daug kas gydo, kad E95 ale žymiau geriau, pigiau išlaikyt, nixuje netikiu, vo pas EDDY E95, o ką apie trosų kaina kalbat dabar? Mano pežui irgi komplektukas 500lt :) FAKTAS visos mašinos genda, visos sankabos susipisa, aš kiek jau sukišau į pežą bučiau du tokius nusipirkęs E95 :) Aš prasuku į metus ne mažiau 10000 km / vidurkis dedam 7 l/100km / išlaidos 3200lt / metams - GRUBIAI Kai tuo tarpu su E95 išlaidos kurui būtų apie 5000 lt / metams O E95 taip pat turi sankabą, kuro siurblius, pompas, akumuliatorius, purkštukus, stabdžius ir t.t. :) Aš manau reikia būti prie pinigo, kad galėtum važinėt su E95 arba turi turėt antra auto - traktoriuką Kas dėl :pug: lempų skrodimo, viskas eina kuo puikiausiai eina padaryt - statybinis fenas. Išbandyta ir tikrai kosminių pastangų nereikia.

Šį pranešimą redagavo S.Vilius: 2014 kovo 26 - 19:39

• 0

#219 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2014 kovo 26 - 20:18

Nu, nu negenda tie mazgai benzams :). Sankaba pakeist, tai tik diskatoriu su disku kuriu kaina iki 300 lt rasi. Pas mane automatas., tai gal is vis be nieko apsieisiu pfu pfu pfu, kolkas bedu nera.. as twariaus nuomones. Jau senai zinau , kad benInas dujos geriau, net kai 2.5 td turejau. Del to ir iskeiciau i 2.9 su defektu ir geriau varikli pakeiciau :)
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#220 NEWPEZO

NEWPEZO
  • Senbuviai

Parašyta 2014 kovo 26 - 21:38

Benzam bedų ir yra. Benzininių variklių gamoje ira yra nedėkingų, pvz kaip opel 2.2, kaip vw,audi, 1.6. poto galaxy,sharan,alchambra 2.0 ir tt. Beje nepamirškit kad visokiu babynu pas benza ir pilna, kur kainuoja nuo 250 uz vnt. Kaip pvz galaxy, stove dvi 2.3 motore, ir kas pusmeti gera keiti po 250 lt.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0