Krapstytis nelabai as turiu noro ten, gerai yra kaip yra viskas tik dbr klausimas, ar buna sildomos sedynes, jei veliuras?
scorpio1991 P307 :)
Parašyta 2015 rugsėjo 03 - 19:54
Parašyta 2015 rugsėjo 04 - 04:12
Esu matęs foto su šildomų sėdynių mygtukais veliūre, bet gal žmogus ten tik mygtukus susidėjo Šiaip nežinau, bet galėtų būt, kodėl gi neKrapstytis nelabai as turiu noro ten, gerai yra kaip yra viskas tik dbr klausimas, ar buna sildomos sedynes, jei veliuras?
Parašyta 2015 rugsėjo 04 - 04:31
nu kazkaip nemates veliuro sildomo, ziema kazkaip nelabai buna salta uzpakaliui ant veliuro, tai tos sildomos sedynes veliure nelabai ir reikalingas dalykas vat kas jau su oda susidures, tai ten reiktu, oda gerai atsala ;D
Parašyta 2015 rugsėjo 04 - 06:41
Peugeot 307 SW 2.0HDi 2003m.
Peugeot 407 Coupé 2.2i 2007m.
Parašyta 2015 rugsėjo 04 - 07:52
Draugo pasate kadaise buvo šildomas veliūras. Kito draugo toyotoj daba dar yr...
Pas mane net ne veliūras, maišas. Vieną sėdynę kaičiau, gavau iš šroto sėdynę su tokia pat maišine medžiaga ir ji su šildymu. Reiks ant žiemos bandyti prijungti.
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2015 rugsėjo 04 - 07:53
Parašyta 2015 rugsėjo 04 - 18:33
Pasikeiciau oro filtra tai bsk dumingumas kaip ir pamazejo spaudziant gaza xD taip tai budavo meta toki pilka/melsva duma siek tiek gazavus, dabar kaip ir nematyt. Filtras jau buvo gerai juodas xD keistas tik pries 30k km xD
Siaip man dabar visai aktualus klausimas, gal kas netycia zinot kur visai nebrangiai guminiu kilimeliu komplekta sitam pezui pirkt? Prieki ir gale, bagazinej tai turiu. Nes ant rudenio, ziemos reik ir gale, nes visad manoji sedi su sunum, o prieki turiu tokiu universalius, bet jau slyksciai atrodo, reik normaliu, p307 skirtu guminiu kilimu, kad tvarkingai atrodytu xD
Parašyta 2015 rugsėjo 05 - 08:22
Senukuose pirkau guminius kilimėlius, po vieną parduoda. Atrodo, kad lietuviški. Nupirkau vieną, pabandžiau, geras, tai nupirkau ir kitus.
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2015 rugsėjo 05 - 08:33
Parašyta 2015 rugsėjo 05 - 09:11
ten grynai pritaikyti p307? ar universalus?
Parašyta 2015 rugsėjo 05 - 09:30
As buvau pirkes ir is seniu universalius. labai graziai issipjaustydavo pagal 307 formas...
Peugeot 307 SW 2.0HDi 2003m.
Peugeot 407 Coupé 2.2i 2007m.
Parašyta 2015 rugsėjo 05 - 09:31
ten grynai pritaikyti p307? ar universalus?
Universalūs, bet P406 tinka beveik idealiai
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2015 rugsėjo 05 - 09:32
Parašyta 2015 rugsėjo 05 - 21:34
Siandien vaziuojant autostrada ismete vistiek ra esp/asr klaida, nors varlyte ir pakeiciau nauja. Tai dbr reiks ziuret kur tie davikliai stovi, ar jie kokia varza turi, ar kaip juos patikrint ar blogi ar ne, bet paskiau po kiek laiko sustojus ir uzkurus jau nebemete... Toks vaizdas lyg gal kazkas kazkur ir nekontaktuoja. Saugiklius perejau visus, visi tvarkingai, tvirtai isideda. Gal kas papasakosit, kaip ten su tuo esp ar asr davikliais, visiskai nieko nezinau cia apie juos, ryt bandysiu kazka googlintis pries pradedant krapstytis, susirast kur jie stovi, kur ju fyskes ir t.t.
Parašyta 2015 rugsėjo 06 - 08:54
Na as tai noreciau kad nereiktu pjaustyt, butu kampai uzlenkti, kad visa vandeni ispilt galima jei prisikaupia.
Tai jie ir yra guminiai, užlenktais kraštais, kaip vonelė ir vanduo niekur neišbėga.
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2015 rugsėjo 06 - 08:56
Parašyta 2015 rugsėjo 06 - 12:43
Aleksoto turgui klausiau vieno, tai specialiai P307 komplektas guminiu kaip vonele 33eurai, paprastesniu guminiu lyg 25e.
Parašyta 2015 rugsėjo 16 - 17:49
Na nuejo pas mane peciuko silumos reguliavimo dantraciai, tai uzsisakiau rem komplekta is autoplikio, bet belaukiant atsirado kita problema... grizo siandien maniske is Kauno, sako nebebucia jau ir salto kitoj pusej, nes pute vienoj silta kitoj salta. pasiziuriu, kad kondicionieriaus kompresoriaus magnetas vel nepritraukia... kaip pries metus ir taip buvo. tai dabar galvoju ar cia nepritraukia, kad gal freonas kur nors pabego ar cia vel magnetui kapec. pries metus, tai sutvarke aleksote meistrai, kuriuos rekomendavo pauliusj, viskas veike tvarkoj. tai ryt nuvarysiu cia salia kaime diedukas vienas pildo kondicionierius, paziures ar yra freono, jei kas uzpildys ir ziuresiu ar magnetas kaltas. o jei ne, tai reiks vel turbut pasiskambint tiems, kad tvarkytu, tik reik numeri atgamint dabar
Zodziu, beda po viena nevaiksto kazkaip nemazai cia bedu si situo auto man pasitaiko
Parašyta 2015 rugsėjo 17 - 10:12
Na palindau po masina, paziuret ko kondiske neveikia. galvoju patikrinsiu ar ateina 12V i elektromagneta ir puft... ziurau kad kazkaip laidas issitrauke
pasiziuriu is arciau, toks vaizdas kad nusviles, gal pasilankste, apvijos nuluzo, pradejo svilt ir nusvilo... tai dabar net neisivaizduoju kaip cia ta laida atgal pritvirtint, prilituot ar ka padaryt, nes ten prie pat nusviles... Gal minciu?
Parašyta 2015 rugsėjo 17 - 12:33
Nusiimk magnetą, ir ramiai prisilituosi.
Parašyta 2015 rugsėjo 17 - 15:26
Na buvau nuvaziaves pas Roma Sargenuose, nusieme kompresoriu ir nelabai geras vaizdas ten buvo zodziu senas magnetas ten buvo kazkas su juo himicinta, skyle prakirsta ir uztepta hermetiko, fyske visiskai sudegus is vidaus, zodziu mest magneta. paskiau guolis ant pabaigos buvo, sniokste jau, salnikas leido freona(nedaug praleidinojo bet vistiek), tai per metus 100g isbego per ten. Tai sudejo nauja guoli, salnika, naudota magneta, dapyle 100g freono ir vsio. Saldo kaip turi but, temperatura ziurejom tai per pora min nukrito iki 8C, isviso sumokejau 72€. Gal ir nepigiausiai, bet tvarkingai viska padare Nu dabar turetu saldyt ir saldyt
Dabar rytoj tik susitvarkyt tureciau tuos dantracius silumos salione ir viskas bus su klima.
Parašyta 2015 lapkričio 02 - 16:35
Parašyta 2015 lapkričio 17 - 17:10
noriu pasitikslint, kas kiek reiketu keist pagr dirzo komplekta visa? dabar pravaziaves per beveik 2m 40k+ km , buvau skaites kad kas 80k km, kitur maciau kas 120k km. Tai kaip cia saugiausiai turetu but?
Parašyta 2016 sausio 03 - 17:12
Na siandien sunkokau jau ir beuzsikuriau savaji bolida teko keleta minuciu padrozt, kol uzkuriau, jau ir akumas pradejo pypset, kad nusedes, bet siaip ne taip uzkuriau... matyt akuma jau gal riektu keist... nes du metai kaip turiu, nekeiciau, o dar pries tai velniai zino kada ar buvo keistas... nors pas mane dar ir gal kelios zvakes nedirba, nes vis klaida mesdavo per diagnostika, tai manau tam irgi turi itakos. Tik vat dabar galvoju palikt gal nakciai akumuliatoriu masinoj, kad krautu ir nesu tikras kaip tiksliai det kraut? siaip ant kitu masinu, tai dedu ant klemu tiesiai ir vsio, bet cia ar nenueis koks BSI ar dar kas? ar reik atjungt minusini laida ar isvis pliusa ant klemos o minusa kur ant variklio? kaip saugiausia yra det kraut akuma neisimant is masinos?
Vartotojų skaito šią temą: 5
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0